• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk birleşme oldu ama gerisi gelmiyoo(vajinismus)

• Konu Sahibi Konu Sahibi *Maviş*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende az bi kanama oldu o gecede dindi.ben kendimde yeni bişi keşfettm.ben olcak die adama bile yanaşamıyorum aslında.son zamanlarda ya yüzeysel yaşıyoruz bişeyleri yada kardeş kardeş uuyuyoruz..senağlama:1no2:kaydirigubbakcemile3

hadibe kardeş kardeş valla iyi dayanmışsınız ben dayanamadım acısada yaptım ben bayılıyorum cennete gidiyorum o an

kızlar kimsee yokmuuuu yaaaaaaaaaa........ya bu vajınısmusu yenenler hikayelerinden bahsedebilirmi.nasıl yendikleri bize motive oluyoo.ve yendikten sonra nasıl aceba yani ilişki rahatlıkla gerçekleşiyomu.rayına oturuyormu yani..lütfen yenenler bu sorunu yazsınlar bekliyorum....:Saruboceq:fisfisfis:uhm:

hadibe kardeş kardeş valla iyi dayanmışsınız ben dayanamadım acısada yaptım ben bayılıyorum cennete gidiyorum o an

aşk olsun nagihan cennete giden var gidemeyen var valla kıskanıyorum :çok üzgünüm:

mavişim ben vajinusmus diilim ilk gece hemencecik oldu eşim boş bi anımda halletti hiç canım acımadı kaydirigubbakcemile3
aslında senin eşinde farkettirmeden yapsa belki olur habersiz yani
yani bi pozisyon seçmeden sürtünme yoluyla sevişirken senin uçtuğun bi anda olabilir bi deneyin derim bensengözlerimebaksanab
ama bu yazdığımdan sonra sen pürdikkat kesilirsin herhalde kaydirigubbakcemile3
rahat bırak kendini ve o anın tadını çıkar acımıyo yaa vala düşün orası o kadar esnekki 4 kiloluk çocuk çıkıyo -tatlicadiarzu-
inş tez zamnda hallolur meseleniz valla zor iş yaa tek keyf aldığımız şeyden mahrum kalıyoruz kadınlık ne zor zanaat yaaa:kahve:

maviş canım özelden msj attım okursan sevinrim.online iken atmıştım ama görmedin sanrıım

aşk olsun nagihan cennete giden var gidemeyen var valla kıskanıyorum :çok üzgünüm:

mavişim ben vajinusmus diilim ilk gece hemencecik oldu eşim boş bi anımda halletti hiç canım acımadı kaydirigubbakcemile3
aslında senin eşinde farkettirmeden yapsa belki olur habersiz yani
yani bi pozisyon seçmeden sürtünme yoluyla sevişirken senin uçtuğun bi anda olabilir bi deneyin derim bensengözlerimebaksanab
ama bu yazdığımdan sonra sen pürdikkat kesilirsin herhalde kaydirigubbakcemile3
rahat bırak kendini ve o anın tadını çıkar acımıyo yaa vala düşün orası o kadar esnekki 4 kiloluk çocuk çıkıyo -tatlicadiarzu-
inş tez zamnda hallolur meseleniz valla zor iş yaa tek keyf aldığımız şeyden mahrum kalıyoruz kadınlık ne zor zanaat yaaa:kahve:
cnm valla beni gaza getirdin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3akşam maç var desene...:dance:inşallah olur bu sefer.

cnm valla beni gaza getirdin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3akşam maç var desene...:dance:inşallah olur bu sefer.

inş bacım
dualarım seninle:Saruboceq:
sende bana dua et yarın atlıcam kocamın kucağına bakalım bu sefer orgazm olabilecemmi :utangac:
allahm böle sorunları olan bütün bacılarımıza yardım etsin valla zor mesele
şu yalan dünyada kadınlığımızı yaşamayacaksak ne anlamı varki yaşamanın
zaten hayat zor:delphin:

ewet cnm aynen öle bizimki şimdi akşam annemlere gidelim die tutturdu yeni iş kuruyoda onla ilgiliymiş..ayyyy sıkıldım valla bende istek oluyo bu seferde bi iş çıkıyo.neyse ben kandırmaya çalışıyım biraz..

mavişim emla yı kullandım bana iiiiiiiii geldi ama ön sevişme yaptıktan sonra kullandım 2 tanesini aynı anda eşim yardım etti kullanırken uyuşturduğu için acı duymadım ilk gece kullandım sonraki gecelerdede krem bitene kadar kullandım:enbuyukkk:

ama 2.için 3 gün sonra yaptık.bende evlendiğim gün yapmadım yatıp uyuduk.bu durumda eşine iş düşüyo.anlayışlı olması tecrübe ve dr derim ben

ben anlıorum seni canım o sorun bendede vardı 1 yıllık evliyim ilk gece canım çok yandı çok kanamam oldu ondan sonra 2 ay filna hiç yapamadım sonra baktımki adam yeni evli kim olsa ister yani napalım dedim katlandım 5-6 kereden sonra iyice alışıoysun artık sende rahatlamaya başklıyosun ve acı hissetmiyosun ben korktugum icin ilk zamanlarda ön sevismeyi baya bi uzun tutuyoduk bu cok onemli o sırda zaten rahatlıyosun ve sonradan acı daha az hissediyosun zaten alısınca artık bi problemin olmıyıcak daha anlatırdım ama uygun degil yani istersen sonra ö.m atarım ben =) insallah asıcaksın sorununu =) hepimiz astik =)

bu konu cok dikkatimi cekti basindan sona okudum...esinin sabrina hayran oldum gercekten 2 yildir bekliyo....niye bu konuda bir uzmandan yardim almadiniz ki cok basit yöntemlerle bu korku gecebilir..birlikte bir uzmandan yardim alin..

ayrica korkacak hicbirseyde yok ki belki herkes cok akilli olmayabilir , bazisi astronot olur bazisi cöpcü ama dünya varoldugundan beri herkesin yaptigi seydir seks..dünya bunun üzerine kurulmus cünkü...korkma kendini rahat birak ve iyice hazir olmadan tam birlesme olmasin..bi arkadas alkol alin demis benimde teyzemin kizi öyle yapmisti..alkol rahatlatiyomus...yada bitkisel sakinlestirici haplar var onlari dene ...

ay böle duyunca bende korkar oluyrm :D

acaba maç kaçkaç bitti:uhm: delikafadulden

allah sana ne deyim yaa:roflol:ama varya birass yol daha kat ettm.1 kaç cm daha ilerledik yani o acı mı değim sızı mı değim onunla barışık yaşamaya alışıyorum yani o sızıya alışıyorum artık hemen canım yancak die korkmuyorum.en çok ne kadar yanabilirki dimi bundan fazla..ama maçtan sonra sabah regli oldum tamda zamanıydı yani tamda ısınmaya başlamıştık dimi ama:roflol::roflol::roflol::hooray:

allah sana ne deyim yaa:roflol:ama varya birass yol daha kat ettm.1 kaç cm daha ilerledik yani o acı mı değim sızı mı değim onunla barışık yaşamaya alışıyorum yani o sızıya alışıyorum artık hemen canım yancak die korkmuyorum.en çok ne kadar yanabilirki dimi bundan fazla..ama maçtan sonra sabah regli oldum tamda zamanıydı yani tamda ısınmaya başlamıştık dimi ama:roflol::roflol::roflol::hooray:

ilerlemeye sevindimde şu regli olayı ii olmamış :icecream:
nese takma kafana yeiden ısınırsın delikafadulden
bundan sonra zorlanmazssın artık kaydirigubbakcemile3

ilerlemeye sevindimde şu regli olayı ii olmamış :icecream:
nese takma kafana yeiden ısınırsın delikafadulden
bundan sonra zorlanmazssın artık kaydirigubbakcemile3

inşallah cnm valla kendimi dah bi iştahlı hissetmeye başladım..kaydirigubbakcemile3:sm_cool::teytey::dance::dance::dance::sm_cool:

maviş canım anladım ne demek istediğini ama kesınlıkle psikolojik olduğuna ınanıyorum hersey sende ve eşinde bıtıyor rahat ol istemek çok onemlı sırf olsun dıye değil gercekten onu istemek lazım ve sevışmek içinizden geldığı gıbı sevışın sevışırken de başka seyler duşunmeyın sadece bırbırınızı ne kadar cok sevdığınızı duşunun gerekırse bırkaç saat sevişin sonunda rahatlayacaksın buna emin ol onun kokusu senı rahatsız etmıyorsa tensel uyumunuz cok iyi o zaman daha da kolay hem bı duşunsene kendıne bı sor elıne bı ığne batıyo unutup gıdıyosun bıçakla elını kesıyosun kestığını bıle farketmıyosun ne zaman kı kanadığını gorunce temızlemeye veya bantlama kalkıyosun boyle duşun kı zaten o keskın bışe de değil vagına ıçın yaratılmış oranın dokusuyla gayet uyumlu bı yapıya sahıp bı organ eşinden bır parca olduğunu duşun kendını serbest bırak kendını ona emanet et yanı eşıne emanet et korktuğumuz zaman başımıza bışey geldığı zaman ılk eşimize sığınıp ona guvenmıyomuyuz aynı şey ona guven kendını ona bırak rahatla

annem de ilk birleşmeden sonra kendini çok kasmış.3 ay sonra ancak hazır hissetmiş kendisini.ve 2 çocuk sahbi.sonra ben 2 yıla yakın birlikte olamadım.tedaviye karar verdik eşimle.5 aylık bi tedavi sonunda şimdi çok rahat ilişkiye girebiliyorum. jinekolojik bir muayene olmanı öneririm eğer bir sorun yoksa vajinismus olma ihtimalin yüksek.eğer ki jinekolojik muayeneden sonra bir sorun çıkmazsa elimden geldiğince tedavi aşamalarımı anlatırım sana arkadaşım yada devlet hastanelerinin cinsel işlev bozuklukları bölümü var 40-50 lira gibi bir rakama ssklı hastalara tedavi uygulanıyor.

annem de ilk birleşmeden sonra kendini çok kasmış.3 ay sonra ancak hazır hissetmiş kendisini.ve 2 çocuk sahbi.sonra ben 2 yıla yakın birlikte olamadım.tedaviye karar verdik eşimle.5 aylık bi tedavi sonunda şimdi çok rahat ilişkiye girebiliyorum. jinekolojik bir muayene olmanı öneririm eğer bir sorun yoksa vajinismus olma ihtimalin yüksek.eğer ki jinekolojik muayeneden sonra bir sorun çıkmazsa elimden geldiğince tedavi aşamalarımı anlatırım sana arkadaşım yada devlet hastanelerinin cinsel işlev bozuklukları bölümü var 40-50 lira gibi bir rakama ssklı hastalara tedavi uygulanıyor.
cnm mrb.jinekolojil muane oldum problem çıkmadı ban aşamaları yazıp yollarmısın.özelden bekliyorum..

Back