• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk birleşme oldu ama gerisi gelmiyoo(vajinismus)

• Konu Sahibi Konu Sahibi *Maviş*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mavış doğru nefes almayı ve o an yeteri kadar ıkınmayı denersen kesinlikle yapabirsin.ayrıca p....k egzersizlerınıde öneririm.

ilkime katııyorum canım ben de 7 aylık evliyim.her zaman değil ama bazen bende sıkıntı çekiyorum bu konuda. yeterince istekli değilsem kuruysa vajinam bazen genişlemeyebiliyor ve canım yanıyor. canım yanınca ben kendimi kasıyorum. bu durumda sanki büyük tuvaletini yaparcasına ıkınınca vajinadaki kaslarda dışarıya doğru gevşiyor. bu arada eşin girmeyi başarırsa ıkınmayı bırakırsın. inan bana teşekkür edeceksin. birde canım yanacak düşüncesini aklından çıkar.çok mutlu olacaksın inan. iyi haberlerini bekliyorum.

cnm ıkınınca kesin oluyomu yani hemen hemen bu yöntem yardımcım olurmu ki:uhm::uhm:

ilkime katııyorum canım ben de 7 aylık evliyim.her zaman değil ama bazen bende sıkıntı çekiyorum bu konuda. yeterince istekli değilsem kuruysa vajinam bazen genişlemeyebiliyor ve canım yanıyor. canım yanınca ben kendimi kasıyorum. bu durumda sanki büyük tuvaletini yaparcasına ıkınınca vajinadaki kaslarda dışarıya doğru gevşiyor. bu arada eşin girmeyi başarırsa ıkınmayı bırakırsın. inan bana teşekkür edeceksin. birde canım yanacak düşüncesini aklından çıkar.çok mutlu olacaksın inan. iyi haberlerini bekliyorum.

cnm ıkınınca kesin oluyomu yani hemen hemen bu yöntem yardımcım olurmu ki

mavişcim umarım yardımcı olur sana da. bir dene bakalım ne kaybedersin. korkma ve kendini kasma karın kaslarını sık ve dışarı doğru ıkın.eminim başaracaksın. kendine güven . tamammı canım. mesajını geç gördüm o yüzden geç cevap verebildim. iyi haberlerini bekliyorum.iyi geceler

maviş nasıl gidiyo çalışmalar :jeyyar:
bi gelişme olmadımı ???:delphin:

kız bende o kadar taktik verdim.oldur artık.)))))

maviş özelden bari at gelişmeleri neler yaptın?????????

banada yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum nasıl yenebilirm bunu doktora gittiğimde bunu yenmem için çok yüklü bir para istedi :S

nesrin 111
arkadaşım lütfen banada yardımcı olun da yeniyim artık şu vajinismusu eşim çok anlayışlı ve sabırlı yeneceğiz dio ama her deneme hüsranla sonuçlanıyo :S
bildiğiniz bi yöntem ilaç krem varmı ?

bi arkadaş emla pomadı ve xylocaine lokal sprey felan yazmış onlar işe yarıyomu gerçekten

kegel ve nefes egzersizlerini dene..çok işe yarıyor..ve kayganlaştırıcı bi jel var onu al canım a.s.

ben 8 alık evliyim ama hala birleşme olmadı anlaşılan vajinismus denilen illette savaşıyorum sitenize yeni üyeyim yardımcı olursanz sevinirm.
bi arkadş emla ve x ile başlayan bi lokal anestesik sprey önermiş işe yararmı lütfen cvplarınızı bekliyorum:çok üzgünüm:

merhaba benim de sorunum benzer 4 yıllık evliyim benım de cınsel ılskı olmuyordu.son 6 aydır bebk istegım arttı ve denemeler de bıraz gırdı az hala da oyle adet gecıkmelerım oldu dr gıttım anlattım hıc mudahale etmeden bakıcam dedi ve bana birit oldugunu soyledı septalı kızlık zarı tam vajına gırısınde etten kopru seklınde parca o engellıyor olabılr dedi ben de ınceledım aynadan ve gercekten de var yanı hıc bır sekılde bısey gırmez yarın aldıracam ve bana yardım edın boyle bır olay duyan varmı veya yaşayan anlatırmısınız rahatlatmak ıstıyorum kendımı pisikolojık olarak genel anestesı ıstedım ınsallah bır sey hıssetmemm yardım acılll bayanlar

annem de ilk birleşmeden sonra kendini çok kasmış.3 ay sonra ancak hazır hissetmiş kendisini.ve 2 çocuk sahbi.sonra ben 2 yıla yakın birlikte olamadım.tedaviye karar verdik eşimle.5 aylık bi tedavi sonunda şimdi çok rahat ilişkiye girebiliyorum. jinekolojik bir muayene olmanı öneririm eğer bir sorun yoksa vajinismus olma ihtimalin yüksek.eğer ki jinekolojik muayeneden sonra bir sorun çıkmazsa elimden geldiğince tedavi aşamalarımı anlatırım sana arkadaşım yada devlet hastanelerinin cinsel işlev bozuklukları bölümü var 40-50 lira gibi bir rakama ssklı hastalara tedavi uygulanıyor.

ben de buna benzer problem yasıyorum
kadın dogum dr gıttım ilişkiye gıremedıgı soyledım oluyor da cok az tam nlamıyla olmuyor az bısey gırıyor.dr muayne etti ve bana septalı kızlık zarı dedı.ilişki sırasında acı bu yüzden cekebilirsin dedi alalım dedi rahatlarsın dedi yarın aldırıyorum bana da yardım edermısın benım gıbı bır sorun duydunmu veya senin de mi öyleydi yardım et lütfen

selam kızlar herkese merhabalar :1rolleyes: kızlar bu vajinismus oncedn anlaşılabiliyormu?? yani mesela evlenmeden önce esinizin size dokunmasından sarmasındanda rahatsız oluyormuydunuz yoksa bu tamamiyle iişki sırasında gelişen bişeymi?? yazdıklarınızı okuyunca birazcık tırstımda ben nişanlıyım o bakımdan yani:uhm:kafamçokkarıştı

merhaba benim de sorunum benzer 4 yıllık evliyim benım de cınsel ılskı olmuyordu.son 6 aydır bebk istegım arttı ve denemeler de bıraz gırdı az hala da oyle adet gecıkmelerım oldu dr gıttım anlattım hıc mudahale etmeden bakıcam dedi ve bana birit oldugunu soyledı septalı kızlık zarı tam vajına gırısınde etten kopru seklınde parca o engellıyor olabılr dedi ben de ınceledım aynadan ve gercekten de var yanı hıc bır sekılde bısey gırmez yarın aldıracam ve bana yardım edın boyle bır olay duyan varmı veya yaşayan anlatırmısınız rahatlatmak ıstıyorum kendımı pisikolojık olarak genel anestesı ıstedım ınsallah bır sey hıssetmemm yardım acılll bayanlar

Evet böyle bir durumda olan bir arkadaşım vardı ve gerçekten operasyon sonrası inanılmaz rahatladı canım...

Eğer durum böyleyse senin rahatlaman açısından aldırmanı tavsiye ederim...

Korkacak birşey yok sana zararı da yok sadece o kapatan parçayı kazır gibi alıyorlar ama kilit nokta o parça zaten..

Yaptırdığında bana hak vereceğinden eminim...

Maviş sana gelince istersen sen de dr a bri muayene ol belki sende de böyle birşey vardır canım...

kızlar eğer fiziksel bi sorun yoksa herşey kafada bitiyor.
ilk gece benim içinde zor olmuştu.sanki bi duvar var gibiydi imkansız geliyodu.ilk denememiz başarısız oldu daha doğrusu ben çok kastım kendimi ellerimle eşimi itiyordum istemdışı.bacaklarımı kapatıyodum refleks olarak.sonra vazgeçtik eşim uyudu ama benim içim içimi yedi vajinismusmuyum acaba diye ya bugün olacak ya bugün olacak dedim.ertesi gün balayına gidecektik ve ilk gecede hiltondaydık.herşey mükemmeldi.önce kafamda bitirdim sonra kaldırdım eşimi ve zorlada olsa oldu çarşaftaki o lekeyi görünce o kadar rahatladımki anlatamam resmen kuş gibi oldum.ondan sonrasıda geldi artık hiç bi problem olmadı.şimdi 8,5 aylık bi kızım var :) hemde normal doğum yaptım.
eşin tutumuda çok önemli kesinlikle çok yumuşak olmalı ve önsevişme uzun olmalı.
hadi önce beyninize sonra belinize kuvvet :))

Evet böyle bir durumda olan bir arkadaşım vardı ve gerçekten operasyon sonrası inanılmaz rahatladı canım...

Eğer durum böyleyse senin rahatlaman açısından aldırmanı tavsiye ederim...

Korkacak birşey yok sana zararı da yok sadece o kapatan parçayı kazır gibi alıyorlar ama kilit nokta o parça zaten..

Yaptırdığında bana hak vereceğinden eminim...

Maviş sana gelince istersen sen de dr a bri muayene ol belki sende de böyle birşey vardır canım...

cnm önceki yazımı okumadın sanırım orda yazmıştım.kızlığım bozuldu yani onluk bi sorun yok.ondan sonra tekrar bi ilişki olmadı.canım çok yanıyooosenağlamaama bu arada kızlar sizede burdan söleyim.biraz dha yol kat ettim ama şuanda şehirdışındayım anneme gittim.eşimle ayrı yerlerdeyiz yani ama döner dönmez devammm artık korkmuyorum.herşey olcağına varır dimii:jeyyar:kaydirigubbakcemile3:dance::sm_cool::roflol::roflol:

Back