Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk belirtiniz neydi ?
- Konu Sahibi WhiteFox
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
- 83
- 19 Şubat 2020
- 5.342
- 2.903
- 123
- 40
iştah, gögüs ,bel ve kasık ağrısı ve yerleşme kanamasıKızlar sizin ilk gebelik belirtiniz neydi?
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyleSabah kalktığımda dünyanın başıma dönmesiydi
Ama ben hamileliğe yormamıştım
Doktorlar tüp bebekle anca olur dediği için
Ama çok şükür
Bişey sorucam .. adetime 4 gün var.. 10 şubatda çatlatma iğnesi oldum 3 gün sonra doktor 3 tane çatlamış yumurta olduğunu söyledi ... Şuan aniden haraket edince ya ayağa kalkınca kasıklarımda inanılmaz bir sancı oluyor ... Hiç böyle birşey olmamışdı daha önce .. göğüslerim hassas .. bunlar hamiləlik belirtisi ola bilirmi ?Kasık ağrısıydı ama şu an o da yok :)
Canım konu olarak açarsan daha iyi cevaplar alırsınBişey sorucam .. adetime 4 gün var.. 10 şubatda çatlatma iğnesi oldum 3 gün sonra doktor 3 tane çatlamış yumurta olduğunu söyledi ... Şuan aniden haraket edince ya ayağa kalkınca kasıklarımda inanılmaz bir sancı oluyor ... Hiç böyle birşey olmamışdı daha önce .. göğüslerim hassas .. bunlar hamiləlik belirtisi ola bilirmi ?
Daha bu gün üye oldum ama nasıl yapa bilirimCanım konu olarak açarsan daha iyi cevaplar alırsın
- 17 Ocak 2023
- 142
- 510
- 23
- 37
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Hiç başlarda gaz problemi yaşadınız mı, hatırlıyormusuz? Çünkü benim inanılmaz gaz sorunum var şuan afadersin hem alt hem üst ilk defa böyle birşey yaşadım9 aylık bebeğim var hamileliğimin ilk belirtisi göğüs hassasiyeti ardından iştah açılmasıydı sonra halsizlik ve bütün belirtiler ilerleyen süreçte oldu
Hamile kalırsam mide bulantısından ödüm kopuyor eltim o kadar kotu oluyordu ki artık yüzünde damarlar çıkıyordu kusmaktanBen regl olacağım ama olamıyorum sanmıştım. Kasik agrisi, goguslerin sismesi, regl belirtileriyle hemen hemen ayniydi. Sonraki en bariz belirtim mide bulantisiydi
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Piyasada cesitli bulanti ilaclari var. Bende ise yaramamisti ama faydasını goren cok kadin var. Kisa suruyor,unutulup bitiyorHamile kalırsam mide bulantısından ödüm kopuyor eltim o kadar kotu oluyordu ki artık yüzünde damarlar çıkıyordu kusmaktan
Eltimin denemediği ne bitkisel ne doktor tavsiyesi ilaçların hiçbiri işe yaramadı birde baya uzun süre sürüyorduPiyasada cesitli bulanti ilaclari var. Bende ise yaramamisti ama faydasını goren cok kadin var. Kisa suruyor,unutulup bitiyor
- 15 Şubat 2015
- 13.336
- 47.045
- 598
Eltimin denemediği ne bitkisel ne doktor tavsiyesi ilaçların hiçbiri işe yaramadı birde baya uzun süre sürüyordu
Acaba gebelik reflusu mu vardi. Benim reflu gecmisim oldugu icin direkt mide koruyucuya basladik 3.aydan sonra, doğuma kadar. Bulantimi kesmişti
- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Bata sekiz gün kala şiddetli kasık ağrısı. Adet öncesi hep ağrırdı ama bu başkaydı yine de hamileliğe yormadım sadece bu ay adet zor geçecek şimdiden bu kadar ağrıyorsa dedim.
Bat iki gün geçmişti hala adet olmamıştım ama test de yapmamıştım çünkü hamilelik hiç beklemiyordum bu ay malum ülke gündemi çok ağladım çok üzüldüm sanırım üzüntüden geciktim dedim çünkü psikolojik şeyler direk etkiliyor döngümü. O akşam koltuktan kalkınca bir anda tansiyonum düşer gibi gözüm karardı başım döndü o zaman içime kurt düştü işte bu normal değil dedim hatta eşime de dönüp söyledim bir şey mi var bende başım kötü dönüyor diye. Hızlı kalktın ondan bişey yoktur dedi eşim de.
Rahat edemedim sabah ilk iş test yaptım ve hamileymişim gerçekten de.
Bat iki gün geçmişti hala adet olmamıştım ama test de yapmamıştım çünkü hamilelik hiç beklemiyordum bu ay malum ülke gündemi çok ağladım çok üzüldüm sanırım üzüntüden geciktim dedim çünkü psikolojik şeyler direk etkiliyor döngümü. O akşam koltuktan kalkınca bir anda tansiyonum düşer gibi gözüm karardı başım döndü o zaman içime kurt düştü işte bu normal değil dedim hatta eşime de dönüp söyledim bir şey mi var bende başım kötü dönüyor diye. Hızlı kalktın ondan bişey yoktur dedi eşim de.
Rahat edemedim sabah ilk iş test yaptım ve hamileymişim gerçekten de.
- 1 Aralık 2011
- 3.576
- 5.423
- 358
- 36
Benim bata 2 gün kala lekelenmem oldu öyle anladım. Normal regl kanamasından baya farklıydı çok koyuydu ve azdı o yüzden regle çok yormadim. Hemen idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ertesi günde kan verdim değer 476 çıktı. Regl olmam gereken gün ve ertesi günü aşırı kasik ağrım oldu bu arada regl ağrısı gibi. Hala ara ara oluyor ama azaldı.
Doktorda net birşey söylemiyordu onun için ama 3 çocukta da hep aynısı oldu mahfolmustuAcaba gebelik reflusu mu vardi. Benim reflu gecmisim oldugu icin direkt mide koruyucuya basladik 3.aydan sonra, doğuma kadar. Bulantimi kesmişti