İlk bebek hareketleri

Masal1604

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
57
23
3
36
Merhaba arkadaşlar
İlk bebek hareketleri neye benziyo bir türlü ayrımını yapamıyorum karnımın altında pıt pıt bişey oluyo acabamı diyorum elimi koyduğumda hiçbişey hissetmiyorum
İlk bebeğim olucak Allahın izniylee çevremdeki herkes çoktan hissetmiş olman lazım sen anlamıyosundur diyo
Hamileliğin başından beri en ufak bi belirti yaşamadım bulantı aşerme hiçbişey
O yüzden bi an önce hissedeyim rahatliyim istiyorum ama emin olamıyorum:((
Sizler ilk bebekte ilk hareketi nasıl hissettiniz??

Öncelikle herkeste farklılık gösterir bunu UnutmA olur mu. Stress yok. Ama ilk başlarda pitpit diye tarif ettiğin le başlar sonrasında sanki karnında balon geziyor gibi hissedersin. Ardından bebeğin içinde döndüğünü VS vs. Ilk gebelikte geç anlaşılıyor diye duydum. Benim. İlk 19haftada 2.bebegimi 17 haftada hissettim

Sağlıkla kavuşman dileğiyle

Öncelikle herkeste farklılık gösterir bunu UnutmA olur mu. Stress yok. Ama ilk başlarda pitpit diye tarif ettiğin le başlar sonrasında sanki karnında balon geziyor gibi hissedersin. Ardından bebeğin içinde döndüğünü VS vs. Ilk gebelikte geç anlaşılıyor diye duydum. Benim. İlk 19haftada 2.bebegimi 17 haftada hissettim

Sağlıkla kavuşman dileğiyle
İnşallah en kısa zamanda net bişey hissederim belirsizlik stres yaptırıyo
Çok teşekkür ederim

Bende burada 15.16 haftalarda hissedenleri okudukca tedirgin olurdum
22 ye kadar tam kesin sekilde hissedemedim
Simdi pıt pıt vuruyo yakinda vurdugunda karnina degen o guclu hareketi hissediceksin korkma
Herkes bir olmuyo

Merhaba arkadaşlar
İlk bebek hareketleri neye benziyo bir türlü ayrımını yapamıyorum karnımın altında pıt pıt bişey oluyo acabamı diyorum elimi koyduğumda hiçbişey hissetmiyorum
İlk bebeğim olucak Allahın izniylee çevremdeki herkes çoktan hissetmiş olman lazım sen anlamıyosundur diyo
O yüzden bi an önce hissedeyim rahatliyim istiyorum ama emin olamıyorum:KK43:(
Bebek hareketi olunca ‘acaba’ kalmıyor ortada gerçekten ayırt ediliyor :)
Ben yanlış hatırlamıyorsam 20. Haftadan sonra hissetmiştim. Herkeste farklılık gösteriyor bu, özellikle ilk hamilelikte daha geç hissediliyormuş.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

İnşallah en kısa zamanda net bişey hissederim belirsizlik stres yaptırıyo
Çok teşekkür ederim

Hiiiç stres yapma canım ben 22.haftada hissetmeye başladım. Pıt pıt diye tabir ettiğin durum bebeğin hareketleri olabilir ama bunu elinle hissedemezsin. Çünkü bebeğin yeteri büyüklükte değil. Elinle hissedebilmen için 500 gramı geçmesi gerek demişti doktorum ve öylede oldu. Sonrasında zaten bütün hareketleri daha net hissediyorsun 😊

Merhaba arkadaşlar
O yüzden bi an önce hissedeyim rahatliyim istiyorum ama emin olamıyorum:((
Canim.bende bir kaç haftadır hissediyorum böyle içinden birşey kayıyor gibi oluyor bağırsakarın sallanıyor gibi pit pit diye tekme atıyor muhtemelen 2 haftaya daha güçlü hissetceksin şu dolu balon düşün bulup bulup oluyor için 🤗🤗

Canim.bende bir kaç haftadır hissediyorum böyle içinden birşey kayıyor gibi oluyor bağırsakarın sallanıyor gibi pit pit diye tekme atıyor muhtemelen 2 haftaya daha güçlü hissetceksin şu dolu balon düşün bulup bulup oluyor için 🤗🤗
Ay inşallah bi an önce hissederim bende😔 net bi şekilde hissetsem şuanki pıt pıtlarıda yorumlicam ama emin olamıyorum işte neyse mecbur beklicem😊

Hiiiç stres yapma canım ben 22.haftada hissetmeye başladım. Pıt pıt diye tabir ettiğin durum bebeğin hareketleri olabilir ama bunu elinle hissedemezsin. Çünkü bebeğin yeteri büyüklükte değil. Elinle hissedebilmen için 500 gramı geçmesi gerek demişti doktorum ve öylede oldu. Sonrasında zaten bütün hareketleri daha net hissediyorsun 😊
Ah inşallah🙏🏻 Çok teşekkür ederim moral oldunuz

Bebek hareketi olunca ‘acaba’ kalmıyor ortada gerçekten ayırt ediliyor :)
Ben yanlış hatırlamıyorsam 20. Haftadan sonra hissetmiştim. Herkeste farklılık gösteriyor bu, özellikle ilk hamilelikte daha geç hissediliyormuş.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
İnşallah buara hissederim bende her akşam çikolata yiyip kendimi dinliyorum😄

Bende burada 15.16 haftalarda hissedenleri okudukca tedirgin olurdum
22 ye kadar tam kesin sekilde hissedemedim
Simdi pıt pıt vuruyo yakinda vurdugunda karnina degen o guclu hareketi hissediceksin korkma
Herkes bir olmuyo
Doğru diyosunuz bunun bilincindeyim ama evham yapmaktanda aalıkoyamıyorum kendimi😬

Ilk olarak 17.haftada hissettim ama el degince degil karnimin icinde pit pit dedigin sekilde oluyodu ben boyle bi sey daha once hic yasamadigim icin bebek hareketi olduguna emindim 17.haftadan sonra gün gün daha belirginleşen içi su dolu balon gibi başlarda boyleydi hissi simdi 20.haftadayim ve dişardan dahi goruyorum tabi benimkiler ikiz yerleri daraldigi icin bu kadar net hissediyo olabilirim 😊

Bu arada tatli bi seyler yiyip sol tarafina yatarsan bi sure sonra direk hareketleniyolar ozellikle geceleri ve sabah uyanma vaktinde gün içinde 17.haftalarda cok hissedilmiyo hafta ilerleyince gün icinde de durmuyolar zaten 😊

Ay inşallah bi an önce hissederim bende😔 net bi şekilde hissetsem şuanki pıt pıtlarıda yorumlicam ama emin olamıyorum işte neyse mecbur beklicem😊
Az kaldi 22 ci hafta çok netleşiyor hareketleri sonra sürekli elin karnında acaba ne zman tekme atacak diyorsun tatli şeyler ye bol bol 😂😂ben hissetmek isteyince çikolata yiyorum

Ilk olarak 17.haftada hissettim ama el degince degil karnimin icinde pit pit dedigin sekilde oluyodu ben boyle bi sey daha once hic yasamadigim icin bebek hareketi olduguna emindim 17.haftadan sonra gün gün daha belirginleşen içi su dolu balon gibi başlarda boyleydi hissi simdi 20.haftadayim ve dişardan dahi goruyorum tabi benimkiler ikiz yerleri daraldigi icin bu kadar net hissediyo olabilirim 😊
Ay darısı başıma inşallah:) tam şuanda dediğiniz gibi tatlı yiyip sol tarafıma yattım bekliyorum:) bebişlerimiz aynı haftalardalar Allahım kavuşmayo nasip etsin bekleyen herkese

Back
X