Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

öyle cnm çok şükür abla oldu artık kuzum....ayy bakışları gözümün önünden gitmiyor çok masumduuu..rabbim korusun meleklerimizi.

perşembe gidiceksin kontrole cnm herhalde son 2 kere daha gidersin doğurursun artık tunamızda sıkılmıştır

valla perşembe kısmetse 37 haftalık oluyoruz..artık kontroller haftalık..2 ocağı beklerse dediğin gibi son 2 kontrol..ama oğlum çok sıkıldı teyzesi kasılmalarla anlatıyor bunu bana..ha doğurdum ha doğurcam bekliyorum valla..

bu arada canım dr bana hurma ve nar yeme dedi..erken doğuma neden oluyormuş.rahimin açılmasına neden oluyormuş.aklında olsun yeme

tamam cnm teşekkürler

Herkese ıyı geceler.. hamilelikte koku ve tat alamayanlar oldumu genellıkle herkeste tam tersı oluyor ama ben 2 gundur burnum tıkalı olmamasına ragmen ne tat alıyorum ne koku delırmek uzereyımm..

bende pazartesı gıdıyorum kalp atısını duymaya ama ben bıraz umıtsızım cunku gec döllenme olmus olabılır dedı doktor

bu konu tam da benim için açılmış gibi şu anda
ilk bebeğime hamileyim. 7-8 haftalar arasındayım. bu gün saat 10da randevumuz var. stresten uyuyamadım. bebeğim iyi mi, kalp atışını duyabilecek miyim, ne olacak, doktor ne diyecek... offff... çok sorular var aklımda, uyuyamıyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmm :) saatler de geçmek bilmiyooorrr :)

bende 8-9 hafta arasına girdim dünde benim kontrol vardı bebeği gördüm belirginleşmiş 15,00 mm olmuş çok heycanlandım bende :) acaba kızmı erkek mi

günaydın herkese..yeni bi gün daha başladı çok şükür.berraksuucum 31. haftanız hayırlı olsun

günaydın herkese..yeni bi gün daha başladı çok şükür.berraksuucum 31. haftanız hayırlı olsun

teşekkürler cnm çok şükür sanırım sen doğum yapınca ben 33.haftamda olucağım...inşallah tabiki...bu arada bebiş kaç kilo???ben sabah 5 te kalkıp kahvaltı yapıyorum ya yoksa midem çok kötü oluyor...metpamid te fayda etmiyor artık.

inşallah canım..15 gün geçse bi keşke çabucak..oğlum son gittiğimde 2800 dü teyzesi..3 ya da 3100 doğar sanırım...benim midemde çok yanıyor..rennie duo yazdırdım yine içe içe bi hal oluyorum ama yok

benim bebekte sanırım 3100-3200 gibi doğar çok kilolu olmalarına gerek yok sağlıklı olsunlarda..benimde özellikle sağ ayağımda ödem var...

cnm artık çok sabirsızlanyorum onun kokusunu duyabilmek için bu annelik duygusu ne güzelmiş rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…