Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Merhaba,

ben bugün adetimin 4. günü geçmiş bulunmakta.. adet günümden 1 önce 1 sonra ve bugünb ve arada da 1 tane yapmıştım 4 test yatım :) hafiften koyuya doğru gitti çizgilerim bugün yapar yapmaz belirgindir.. ve umudumun mutluluğa dönüştüğü an oldu.. hafta içi doktora gideceğim randevu ayarlamaya çalışıyorum referans olunan bir doktor hanıma :)
hakkımda ve benim gibi olanların hakkında hayırlısı olsun diyorum..

hayırlı akşamlar..

MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ
evanur........................................ 17 Kasım -kız(minik Asya'yı sağlıcakla büyüt)
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız
gunebkn..................................... 2 Ocak -erkek
troubled..................................... 20 Mart -erkek
HaticeCan................................... 5 Nisan -erkek
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
nutella61................................... 30 Temmuz -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
tulll.......................................... 16 Ağustos -
zammbak................................... 11 Ağustos -
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
nursavaskan............................... ............ -erkek
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
huris33...................................... ............................
-Bertaraff................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
piXie86...................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
listede eksik olanlar kendini hatırlatsın.

Benim de Allah kısmet ederse doğumumuz 16 ağustos gibi görünüyor canım :)

cnm bugün nedense benimde kasıklarım ağrıyor...rabbimin izniyle 5-6 haftamı bende atlatsaydım bi rahatlıyacaktım...

sağ salim bi doğursaydık ya..yavrularımızı sağlıkla kucaklayabilsek başka bişey istemiyorum..benim kasılmalar bugün iyice arttı..takılıyorum valla..nden karnım taş gibi acaba:26::26:

sağ salim bi doğursaydık ya..yavrularımızı sağlıkla kucaklayabilsek başka bişey istemiyorum..benim kasılmalar bugün iyice arttı..takılıyorum valla..nden karnım taş gibi acaba:26::26:

cnm artık senin mecbur olucak bu ağrıların bebek iyice sıkıldı artık içeride dilekolay dayanırsan12-13 günün kaldı...darısı bana inşallah çok uzun bir dönemmiş hamilelik:KK31::KK31::KK31:

cnm artık senin mecbur olucak bu ağrıların bebek iyice sıkıldı artık içeride dilekolay dayanırsan12-13 günün kaldı...darısı bana inşallah çok uzun bir dönemmiş hamilelik:KK31::KK31::KK31:

evet 2 haftam kaldı eğer 2 ocak olursa..ama yavrumda bende baya yorulduk:44::44:annelik kolay değil diyorlar ya hakikaten öyleymiş

evet 2 haftam kaldı eğer 2 ocak olursa..ama yavrumda bende baya yorulduk:44::44:annelik kolay değil diyorlar ya hakikaten öyleymiş

anneme çok düşkündüm ama bu son haftalarımdan sonra daha bi değerini anladım sanki...allah onlardan razı olsun başımızdan eksik etmesin...:KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Kızlar biliyorum bu konunun yeri burası değil ama ben 4 defa düşük yaptım. Sizlerden ricam hamilesiniz sizlerin duası kabul olur. Bana da dua edermisiniz benimde bebeğim olsun...
ALLAH hepinize sağlıklı doğumlar versin, iyi geceler...:KK9: (Adım Pınar)

Kızlar biliyorum bu konunun yeri burası değil ama ben 4 defa düşük yaptım. Sizlerden ricam hamilesiniz sizlerin duası kabul olur. Bana da dua edermisiniz benimde bebeğim olsun...

cnm canı gönülden rabbime dua edeceğim en kısa zamanda sende bu güzel duyguyu yaşarsın inşallah

Rabbim sanada tez zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah

aynen canım ya..amin dediğin gibi başımızdan eksik etmesin...eskiden nasıl 8-10 tane doğuruyolarmış acaba

evet cnm bende aynısını düşünüyorum...birde başlarında birsürü akrabalrı oluyormuş,tarla işleri,çamaşır bulaşık...vs.....bizim herşeyimiz var her türlü kolaylık desen var 1 tane bebek doğuracağiz amma nazlandık dimiii:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

evet cnm bende aynısını düşünüyorum...birde başlarında birsürü akrabalrı oluyormuş,tarla işleri,çamaşır bulaşık...vs.....bizim herşeyimiz var her türlü kolaylık desen var 1 tane bebek doğuracağiz amma nazlandık dimiii:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

öyle valla.demek o zamanlarda yaşasak kesin doğuramazmışız:KK1::KK1:

canımcım ben yatayım artık..kasılmalar çok rahatsız etmeye başladı..iyi gecelerr.prensesi ve seni öpüyorum:KK16::KK16:

iyiyiz cnm sen nasılsın??? yeni bir haftamız başlıyor 31.haftamız hoşgeldin:nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba canim,
ne güzel tütütü masallah, nazar degmesin insallah.. bakalim biz o günlere gelebilecekmiyiz???

Masallah ne kadar guzel 31. haftandasin biz daha 6. Nasil gecicek zaman hic bilemiyorum?

hayirli olsun canim, merak etme zaman geciyor, sonlara dogru gecmek bilmiyor bence..

bu konu tam da benim için açılmış gibi şu anda :KK70:
ilk bebeğime hamileyim. 7-8 haftalar arasındayım. bu gün saat 10da randevumuz var. stresten uyuyamadım. bebeğim iyi mi, kalp atışını duyabilecek miyim, ne olacak, doktor ne diyecek... offff... çok sorular var aklımda, uyuyamıyoruuuuuuummmmmmmmmmmmmmm :) saatler de geçmek bilmiyooorrr :)

hayirli olsun canim...
===================

günebkncim,
sen nasilsin iyimisin, kasilmalarin artmis - dikkat et kendine canim.

merhaba canim,
ne güzel tütütü masallah, nazar degmesin insallah.. bakalim biz o günlere gelebilecekmiyiz???

hayirli olsun canim, merak etme zaman geciyor, sonlara dogru gecmek bilmiyor bence..

hayirli olsun canim...
===================

günebkncim,
sen nasilsin iyimisin, kasilmalarin artmis - dikkat et kendine canim.

seninde az kalmış cnm maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

X