- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.141
benişmde 29 temmuza denk geliyor :)
ne güzel inşallah aynı zamanlarda kucağımıza almayı nasip eder allahım tabi hepimize...bulantıların başladımı canım senin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benişmde 29 temmuza denk geliyor :)
ne güzel inşallah aynı zamanlarda kucağımıza almayı nasip eder allahım tabi hepimize...bulantıların başladımı canım senin?
bende hamileyim 6 haftalık 3 gündür sabahları akşamda bazen bulantım çok oluyo hiç bişey yiyemiyorum benzim betim attı.
Yarın sabah nasipse kesemizi görmeye gidicez acaba bebekte görünürmüki yaa?
6 haftayı doldurmak zorundamıyız bebeği görmek için?
ben 6 haftalıgım bebısı göremedım keseyı gordum.. normalmi onuda bılmıyorumda.. kesen gozukur buyuk ıhtımal..
kızlar selam..biz geldik oğluşumla..karnımda bi kaç gündür artan sertleşmeler var demiştim...yani kasılmalarım fazlalaştı....ama sorun yok şükür ki..sezeryan tarihim 2 ocak olarak verildi.ama dr karnın çok sık sertleşiyor bekleyeceğini pek düşünmüyorum dedi..bana da beklemezmiş gibi geliyor..yani her an doğurabilirmişim.dr tetikte ol dedi...belkide bekler oğlum 2012 model olur bilmiyorumşimdilik ŞAFAK 18
Ayyy ne güzel ne kadar az vakit kalmış bebeğinle kavuşmanıza.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, acaba bizde görücezmi o günleri
Rabbim bizede görmek nasip etsin...
kızlar selam..biz geldik oğluşumla..karnımda bi kaç gündür artan sertleşmeler var demiştim...yani kasılmalarım fazlalaştı....ama sorun yok şükür ki..sezeryan tarihim 2 ocak olarak verildi.ama dr karnın çok sık sertleşiyor bekleyeceğini pek düşünmüyorum dedi..bana da beklemezmiş gibi geliyor..yani her an doğurabilirmişim.dr tetikte ol dedi...belkide bekler oğlum 2012 model olur bilmiyorumşimdilik şafak 18
amin canım inşallah.dr beklemeyebilir diyor sertleşmler devam ederse..her an tetikteyim anlayacağın..doğurdum doğurucam2012 de olmasına sevindim cnm..çok şükür yaaa rabbim tamamına erdirsin inşllah.
Berraksucum evet tatlim yaaa bir ay olack insallh dogumdan bu zamana kadar yedi kilo verdim heee isimede gelmiyor desrm yalan olur dahada verirsin diyor Annem insallh diyorum bilmiyorum ama ablam derdi hep émzirmeye balsa kalori kaybedersin diyordu sanirim bndede oyle oldu.
Gnbkn tatlim sukur sorun yok bebisinde sende itidin Gec yada erken oyle yada Boyle gelsinde sezryandan sonra bol b yuru sakin Ihmal etme acin olsada mutlaka yuru bn okadar cok yurudumki artik ayaklarimin tabanlari agrimisti ama inanki ikinci gunu sadece cok hafif bir cekmem oldu ilk gunden baslamistom yurumeye cok dikkat et hastanede uiyeckleini buyuk tuvalete cikman bagirsaklarimdaki havayi bosaltmn cok onemli millet bu
Dan cool dertli zaten insallh dikis yerleri
Acimazda hemen kalkarson ama acide be dayanabildigin yere kadar
Kizlar oluyorum kocamn sizleri
bulantım bi sabah oluyor bi sabah çok iyim enerji dolu oluyorum bu ara iştahsızlık var ama ben azar azar yiyorum sabh kahvaltı öğlen yemek akşam üstüde meyve :) senin nasıl
hamileligi ilerlemiş olanların bebegın ne zaman kesede gozukmesı gerektıgı hakkında bır fıkrı yok mu gerçekten ? Endişeliyimde biraz
kızlar selam..biz geldik oğluşumla..karnımda bi kaç gündür artan sertleşmeler var demiştim...yani kasılmalarım fazlalaştı....ama sorun yok şükür ki..sezeryan tarihim 2 ocak olarak verildi.ama dr karnın çok sık sertleşiyor bekleyeceğini pek düşünmüyorum dedi..bana da beklemezmiş gibi geliyor..yani her an doğurabilirmişim.dr tetikte ol dedi...belkide bekler oğlum 2012 model olur bilmiyorumşimdilik ŞAFAK 18
günebknim canim,
güzel haberlerle gelmissin, sükür hem sen hemde oglusun iyi. Dogum gününüde almissin hadi hayirlisi, insallah o zamana kadar bekler oglusun, lütfen dikkat et, kendini yorma. Vallah su an bende diyorum günler nasil gececek, kucagimiza aldigimiz günleride görecekmiyiz, baksana senin cok az bile kaldi...yakinda bizde o heyecanlari yasariz sanirim... darisi hepimizin basina insallah... Sag salim olsunda, baska bisey istemiyorum.
Heyecan varmi canim, sezeryan olacagindan dolayi? Anestezi falan nasil olacak bunlari konustun mu doktorunla?