Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar çok teşekkür ederim iyikiii varsınız.....inşallah görürümde yazarım artık burdan size.hayatımda hiç bu kadar sağlıklı beslendiğimi hatırlamıyorum:KK1: zaten gerçi bi iştahsızlık zorla yiyorum ondada bebeğe faydalı şeyler yemeğe çalışıyorum.zaten polikistik overim kilo malum inşallah çok almamda bebegıme zararı olmaz:KK34:

benim bebekte sanırım 3100-3200 gibi doğar çok kilolu olmalarına gerek yok sağlıklı olsunlarda..benimde özellikle sağ ayağımda ödem var...

cnm artık çok sabirsızlanyorum onun kokusunu duyabilmek için bu annelik duygusu ne güzelmiş rabbim

evet 3 doğsunlarda yeter artar bile.toparlanırlar çabucak inşallah.ödem rahatsızlık vericidir:KK43:( ayaklarını uzat bol bol dinlen bari..bende çok sabırsızlanıyorum canım..eşim hergün oğluma direktif veriyo..oğlum bu gece gel tamam mı hadi artık falan diyor:)) vedalaş plesentanla kordonunla seni bekliyoruz diyor:KK1::KK1:yavrumda anlıyormuş gibi tekmeliyor

evet 3 doğsunlarda yeter artar bile.toparlanırlar çabucak inşallah.ödem rahatsızlık vericidir:KK43:( ayaklarını uzat bol bol dinlen bari..bende çok sabırsızlanıyorum canım..eşim hergün oğluma direktif veriyo..oğlum bu gece gel tamam mı hadi artık falan diyor:)) vedalaş plesentanla kordonunla seni bekliyoruz diyor:KK1::KK1:yavrumda anlıyormuş gibi tekmeliyor

babalarda çok sabırsızlanıyor ama onlara günler çabuk geçmiş gibi geliyor...benm eşim dün ne çabuk 31 .hafta oldu dimi diyor ayyyyyyyy cinlerim tepeme geldi evde hiç vakit geçiyor mu şafak saymaktan dedim:KK57::KK57::KK57::KK57:

babalarda çok sabırsızlanıyor ama onlara günler çabuk geçmiş gibi geliyor...benm eşim dün ne çabuk 31 .hafta oldu dimi diyor ayyyyyyyy cinlerim tepeme geldi evde hiç vakit geçiyor mu şafak saymaktan dedim:KK57::KK57::KK57::KK57:

evet onlara nedense çabuk geçiyor gibi geliyor..biz burada saatleri sayarken onlar çabuk geçti diyor..sadece babalar da değil çevredekilerde öyle...ben hastane dönüşü hazır dışarı çıkmışken anneme uğradım..meraklı bi komşuları var..kadın her gördüğünde aynı şeyleri soruyor..yok cinsiyeti ne yok ne kadar kaldı...deli ediyor beni..bende her an doğabilir dedim çenesi kapansın diye.ayyy ocakta doğsun aralık sonu olmasın bari diyor:KK57::KK57:sanki ben ayarladım..oldu dedim bende..içimde tutucam çocuk gelmek isterse sanki

evet onlara nedense çabuk geçiyor gibi geliyor..biz burada saatleri sayarken onlar çabuk geçti diyor..sadece babalar da değil çevredekilerde öyle...ben hastane dönüşü hazır dışarı çıkmışken anneme uğradım..meraklı bi komşuları var..kadın her gördüğünde aynı şeyleri soruyor..yok cinsiyeti ne yok ne kadar kaldı...deli ediyor beni..bende her an doğabilir dedim çenesi kapansın diye.ayyy ocakta doğsun aralık sonu olmasın bari diyor:KK57::KK57:sanki ben ayarladım..oldu dedim bende..içimde tutucam çocuk gelmek isterse sanki

temennimiz ocak ama kısmet bakalım...keşke diyorum şimdi ocak 17 olsaydıda kızımın gelmesine az kalsaydı

temennimiz ocak ama kısmet bakalım...keşke diyorum şimdi ocak 17 olsaydıda kızımın gelmesine az kalsaydı

tabiki canım..sağlıkla gelsinde aralık, ocak 2 farketmez benim için..senin 18 şubatmıydı muhtemel tarih??
bu arada ben artık fazla yatmıyorum yavaş yavaş ayaklandım yine..nasılsa 36 yı gördüm ya:KK1::KK1:eşim kızsa da ben geziniyorum az az..mesela çamaşırların hepsini yıkamam lazım ne olur ne olmaz erkenden.sonra ütüler var..oturduğum yerden hepsini hallediyorum ki eşim sıkıntı yaşamasın..makinayı çalıştırabilir ama olsun..ben hazır bırakıyımda içim rahat olsun...

tabiki canım..sağlıkla gelsinde aralık, ocak 2 farketmez benim için..senin 18 şubatmıydı muhtemel tarih??
bu arada ben artık fazla yatmıyorum yavaş yavaş ayaklandım yine..nasılsa 36 yı gördüm ya:KK1::KK1:eşim kızsa da ben geziniyorum az az..mesela çamaşırların hepsini yıkamam lazım ne olur ne olmaz erkenden.sonra ütüler var..oturduğum yerden hepsini hallediyorum ki eşim sıkıntı yaşamasın..makinayı çalıştırabilir ama olsun..ben hazır bırakıyımda içim rahat olsun...

eveet cnm artık çok yatman iyi değil yavaş yavaş kendini yormadan yapabilirsin işlerini...yat yat zamanda geçmez..cnm müsadenle kızımla yemek yiyeceğiz:KK56::KK56::KK56::KK56:

sonra burada olursan görüşürüz:KK19::KK19::KK19:

Kızlar
1.sorum : Bakım işlerini nasıl yapıyosunuz
2.sorum : çatlak oluşanlar var mı yada nasıl öneldiler
3.sorum : Benim 2.ayım bitti ama çok şişim ve gazım çok neler yapabilirim
4.sorum : Neler yenmeli çok kilo almak istiyorum
herkese hayırlı mutlu hamilelikler geçirmek dileğiyle...

kızlar

pardon kilo almamak istiyorum dicektim

Kızlar

cevap 1:)) bakım işi derken kendi kişisel temizlikse sorduğun hala kendim yapmaya devam
cevap 2..ben 16. haftadan itibaren kakao yağı ve phytolastil jel kullandım..sanada tavsiye ederim.çatlamadı
cevap 3:ilk aylarda şişlik ve gaz oluor yapacak pek bişey yok aslında kabız olmamaya dikkat et lifli gıdalarla beslen
cevap 4: normalde ne yiyorsam aynen devam ettim ben ..abartmaya gerek duymadım ki çok zayıf bi kadınım..düzenli beslen sadece aç kalma ve booool sıvı tüket..ben günde 3 litre su içiyorum..peynir ye süt iç..ben yiyemiyorum ama iyi olur bebek için
tebrikler bu arada yardımcı olabildiysem de ne mutlu bana:)

cevap 1:)) bakım işi derken kendi kişisel temizlikse sorduğun hala kendim yapmaya devam
cevap 2..ben 16. Haftadan itibaren kakao yağı ve phytolastil jel kullandım..sanada tavsiye ederim.çatlamadı
cevap 3:ilk aylarda şişlik ve gaz oluor yapacak pek bişey yok aslında kabız olmamaya dikkat et lifli gıdalarla beslen
cevap 4: Normalde ne yiyorsam aynen devam ettim ben ..abartmaya gerek duymadım ki çok zayıf bi kadınım..düzenli beslen sadece aç kalma ve booool sıvı tüket..ben günde 3 litre su içiyorum..peynir ye süt iç..ben yiyemiyorum ama iyi olur bebek için
tebrikler bu arada yardımcı olabildiysem de ne mutlu bana:)

çok teşekkür ederim kakao yağını bi kaç kişide duydum ben şimdiden 2 günde 1 tatlı badem yağı sürüyorum benim cildim hem ince hem kuru hem beyaz tenliyim, göğsümün bi kaç yerinde çatlak var zaten musait bünyem korkum bu yüzden kese iyi gelir mi bide

çok teşekkür ederim kakao yağını bi kaç kişide duydum ben şimdiden 2 günde 1 tatlı badem yağı sürüyorum benim cildim hem ince hem kuru hem beyaz tenliyim, göğsümün bi kaç yerinde çatlak var zaten musait bünyem korkum bu yüzden kese iyi gelir mi bide

valla canım herkese iyi gelir mi bilmiyorum ..ama bende beyaz tenliyim..bu arada önce bişey yapmadı ama kakao yağı bana alerji yaptı..bende nasılsa son 2 hafta diye bıraktım..benim bünyem çok alerjik ama..herşey dokunur o yüzden öyle oldu...

Birşey daha sorcam yılbaşında 2 ay 3 . Haftamdan gün alcam saçımı boyatsam bişey olr mu herkez 3.aydan sonra boyat diyorlar .bitkisel boya ile tabi

Birşey daha sorcam yılbaşında 2 ay 3 . Haftamdan gün alcam saçımı boyatsam bişey olr mu herkez 3.aydan sonra boyat diyorlar .bitkisel boya ile tabi

valla canım ben hiç boyatmadım hamileliğim süresince..sen bi dr a sor istersen.kimi zararlı diyor kimi bişey olmaz diyor. ama ben açıkçası cesaret edemedim

MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ
evanur........................................ 17 Kasım -kız(minik Asya'yı sağlıcakla büyüt)
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız
gunebkn..................................... 2 Ocak -erkek
troubled..................................... 20 Mart -erkek
HaticeCan................................... 5 Nisan -erkek
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
nutella61................................... 30 Temmuz -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
tulll.......................................... 16 Ağustos -
zammbak................................... 11 Ağustos -
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
nursavaskan............................... ............ -erkek
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
huris33...................................... ............................
-Bertaraff................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
piXie86...................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
listede eksik olanlar kendini hatırlatsın.

Slm arkadaşlar nasılsınız.
Ben süt içmeye başladım ama midemi çok bulandırıyor :KK43:(
Birde midem çok garip ama bişeyde yiyemiyorum, ekşili bişeyler iyi gelecek gibi hissediyorum eşime sipariş verdim umarım iyi gelir...

MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ
evanur........................................ 17 Kasım -kız(minik Asya'yı sağlıcakla büyüt)
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız
gunebkn..................................... 2 Ocak -erkek
troubled..................................... 20 Mart -erkek
HaticeCan................................... 5 Nisan -erkek
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
nutella61................................... 30 Temmuz -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
tulll.......................................... 16 Ağustos -
zammbak................................... 11 Ağustos -
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
nursavaskan............................... ............ -erkek
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
huris33...................................... ............................
-Bertaraff................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
piXie86...................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
listede eksik olanlar kendini hatırlatsın.

9 agustosda dogucak inşallah benımkıde tahmını olarak.. =)

X