- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #3.041
mrb arkadaslar bende 15 aylık evlıyım ve 7 haftalık hamıleyım bizimde ilk bebegimiz ve cok mutluyuz ıns. herkes bebgını saglıkla kucagına alır
geçmiş olsun canımcım..sevindim kaşıntının düzelmesine..ne güzel az kaldı kırkınıza
bende uyuyabilsem hamileliğmin tadını çıkaracağım da uyuyamıyorum ki(asyayı çok öptüm
inşallah kolay olur canımm ya..perşembe randevu var tarih belirleriz artık..beklemek artık çok zor valla.resmen şafak sayıyorumayyyy sukur yaaaa cok kotuydu yemin ederim ki.....evet az kaldi sukurler olsun dogru soyluyorsun bnde uyuyum diyordum ama uyuyamiyordum malesef gece uykusu hic bir seye benzemiyormus gunduz aksama kadar uyuyorum ama gece sabaha kadar nobetdeyim simdi uyuyor uyku saati sonra uyandimi baslayacak nobetim herkes kirkindan sonra duzelir diyor ama bakacaz insallah duzelir insallah senin oglusun karistirmaz gece ve gunduzu elimden geldigi kadariyla gunduz ilgilendigim kadar gece ilgilenmiyorum ses yapmamaya calisiyorum ama nafile karistirmis bir kere gece ve gunduzu ahhhh zor ama cok guzel bir duygu insallah cok kolay olur sezeryan sonrasi seninde kendine iyi bak oglusunada bizde optuk siziiiiii
ayyyy sukur yaaaa cok kotuydu yemin ederim ki.....evet az kaldi sukurler olsun dogru soyluyorsun bnde uyuyum diyordum ama uyuyamiyordum malesef gece uykusu hic bir seye benzemiyormus gunduz aksama kadar uyuyorum ama gece sabaha kadar nobetdeyim simdi uyuyor uyku saati sonra uyandimi baslayacak nobetim herkes kirkindan sonra duzelir diyor ama bakacaz insallah duzelir insallah senin oglusun karistirmaz gece ve gunduzu elimden geldigi kadariyla gunduz ilgilendigim kadar gece ilgilenmiyorum ses yapmamaya calisiyorum ama nafile karistirmis bir kere gece ve gunduzu ahhhh zor ama cok guzel bir duygu insallah cok kolay olur sezeryan sonrasi seninde kendine iyi bak oglusunada bizde optuk siziiiiii
kızlar son adet tarihim 28 ekim doktor gittiğimde bana beş hafta sayılıyorsun ama yumurtlaman 1 hafta erken olmuş o yüzden 6 hafta olarak değerlendiriyoruz dedi yani ben şuan aslında 6 haftalığım ama doktorumun dediğine göre 7 kafam karıştı...
inşallah kolay olur canımm ya..perşembe randevu var tarih belirleriz artık..beklemek artık çok zor valla.resmen şafak sayıyorum
evet sorma ben herkesi 40. haftada doguruyo saniyordum, ama ben 9. aydayim ayol bugün farkina vardim...amin cümlemizi insaallah...merak etme isi birakali 3 hafta oldu vakit nasil gecti anlayamadim.. sende fark edemiceksin inan... kendimi hicte hazir hissetmiyorum Allah yardimcimiz olsun artik...
arkadaşlar bende hamileyim çoook şükür rabbime.doktor keseyi gördü 5 in haftamda 6,4 müş kesemde çok korkuyorum ya kalp atişinı duyamazsam dıye 10 gün sonra gel dedi inşallah görürüm kalp atışlarını Allahım herkese hayırlı sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin....
bende aralığın 5 de gördüm idrar testinde çift çizgiyi 6 sında kanda 287 çıktı tamam ama bugün doktor kese göremedi ben çok korkuyorum bu ne demek yardımcı olun lütfen en son adetim kasım 10 du
arkadaşlar bende dün akşam hamiş olduğumu öğrendim1 senelik evliyim 2 ay önce çalışmalara başladık şükürler olsun bebek haberini aldık Allah olmayanlara da versin inşallah. Bugün hem emin olmak, hem de değerlere bakmak için kan testi de yaptırdık ona göre değerim 271 çıktı adet tarihinden itibaren sayarsam bugün tam 4 haftalık oldum aslında 2haftalık hamile olmam lazım bu hesap nasıl oluyor onu da bi açıklayan olursa çok iyi olur hiç anlamıyorum 271 çıkan değer sizce normal mi sizinkiler nasıl çıktı az mıdır çok mudur endişeleniyorum..netten araştırdığıma göre normal ama :26:
Selam canlarim sukurler olsunki kasintim gitti dogum sonrasi bile Boyle aci cekmemustim ayyy allh birdaha gostermz insallh insanin neresi agrirsa orasi caniymis derler ya cok dogruymus gercekdende ben ayniyim iyiyim yorgun ve uykusuzum kirkim cikmadan bu ayin ondokuzunda mevlut yapacm insallh cunku millet bekliyor kirkimin cikmasini sonrasi da Bnm icin Zor olur bu mevlut olmazsa onun hazirliklari icin Annem stars verdi artik onuda atalttim mi zaten yirmi altisida kismetse kirkimiz cikacak insallh duzene girer ozaman insallh
Berraksucum gnbkn tatloslarim hamileliginiz tadini cikartin sonrasi cok guzel ama bir okadarda yorucu butun duzen altina ustune geliyor
Slm arkadaşlar, bende hamileyim.
Reglden 2 gün sonra kan testi yaptırdım 987 çıktı, sizce nasıl değerim?
herkese ıyı geceler benımde ılk hamileliğim 17+2 haftalık ınsallah oglum olacak ve cok buyuk bı heyecanla beklıyoruz.
mrb arkadaslar bende 15 aylık evlıyım ve 7 haftalık hamıleyım bizimde ilk bebegimiz ve cok mutluyuz ıns. herkes bebgını saglıkla kucagına alır
Merhaba arklar bende 10+3 hamileyim ve ilk bebegimiz babasida bende heyecanla onu bekliyoruz tum bebek bekleyenlere Allah hayirli ugurlu etsin sagsalim kucagimiza aliriz ins bebeklerimizi .......
çok şükür canım artık iyice yaklaştım oğluma.sağlıkla kucağıma almak istiyorum bir an önce..zaman geçse hemencecikgünebkn şükür cnm vaktin neredeyse kalmamış
öyle sıkılıyorum valla.annem geliyor sağolsun temizliğimi yaptı dip bucak perde falan ...o yaptı ben yoruldum :))iş yapmıyorum yine yorgunum o da ayrı bi ilginç tabi..benimde perşembe randevum var tarih alırım inşallah ...çok heyecanlıyım..senin işe gelince eşin haklı valla karar ver :))ama bence çok yorma kendini evde oturmaya zamanla alışırsın inan..daha ağırlaşınca evden çıkman daha da zorlaşacak..misal bengünbkn,
nasilsin canim iyimisin? nasil gidiyor dinlenmeler... hafta sonu canin SIKILDI degil mi, benimde SIKILDI inan... ise gitmedim mi canim SIKILIYOR evde, ama ise gidip gelirken kasiklarim agriyor... nasil olacak böyle bilmiyorum... evde oldugumda annemde gelmiyor yanima, bir iki bilgisayara takiliyom, biseyler seyrediyorum yemek falan yapiyorum, ama ondan sonra yine canim SIKILIYOR...
Ise gittim mi en azindan isten dönünce esim 1-2 saat sonra geliyo eve... vakit cabuk geciyor... esime diyorum böyle böyle, o da karar ver diyo) is mi evde oturmak mi
neyse canim...simdiden güzel bir hafta olur insallah...
valla canım umarım bir düzenleri olur da bırakmazlar..bırakırlarsa da napalım katlanırız onlar sağlıklı olsunlarda dimibakalımz asyamız gibi tuna ve nehirde sabaha kadar bizi uykusuz bırakacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?