Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canım ben 16 haftadan itibaren hergün sürüyorum...banyodan sonra sürüyorum ve her gün duş alıyorum mutlaka..lierac phytolastil jel ve kakao yağı sürüyorum..hemen giyiniyorum yağ falan olmuyor üstüm...iyice yediriyorum atlete geçiyor en fazla o da belli bile olmuyor

kaç haftalık hamilesin canım hayırlı olsun..progestan ağrını geçirsin diye vermiştir zaten dr...bişey olmaz bebeğine sen içini ferah tut dua et yeter ki

4 haftalık büyülü bahçeyim :) 2,5 hafta sonra doktor kalp atışlarını duyacağız dedi, ama biraz telalıyım ,dün ağrım yoktu , bugün gene var

4 haftalık büyülü bahçeyim :) 2,5 hafta sonra doktor kalp atışlarını duyacağız dedi, ama biraz telalıyım ,dün ağrım yoktu , bugün gene var

canım tebrik ederim seni.ama ne olur tüm tahlillerini yaptır.idrar tahlilini ve kan tahlillerini her ay yaptır.doktor demese de.çok erken gibi geliyor belki ama sadece benim yaşadığım acıyı yaşama diye yazıyorum.

şuan kasıklarında ağrı yaşıyorsan normal onlar.adet sancısı gibi yada arada batmalar oluyor onlar normal.bak öykümün yazılı olduğu lingi sana gönderiyorum.bilgin olması için.

http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...digi-icin-20-haftalik-bebegimi-kaybettim.html

ilk bebeğime hamile olduğumu öğrendim ama sevinemedim.kanamam oldu devam ediyor ilaçları kullanıyorum.bu arada eşimle tartışıyorum hep.benle inatlaşıyor.ben yatıyorum ama yardımcı olmuyor.düşüncesiz hali bende de stres yapıyor.mutsuz olmam onun umrunda değil...

selam hamisler...

ne güzel kimisinin bebisine kavusmasina az kalmis, kimisi de ben gibi taze anne adayi..rabbim hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah

Benimde ilk bebeğim ..
dün öğredim hamile olduğumu mutluyum bir o kadar şaşkınım
Bütün hamileler sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini inş

ismini tuna koyacağız canım hoşumuza gitti:))
bizde biraz geç bulduk sende bulursun daha vakit var...
Allah ismiyle büyütmeyi nasip etsin canim, güzel isim tunada... insallah dedigin gibi yakinda bizde buluruz oglumuza uygun bir isim.
Nasilsin iyimisin bu arada, yatisa devam demi?

bugün uyuyamadım yaaa

merhaba canim,
hayirdir niye uyuyamadin? Agrilardan mi, bazen bende uyuyamiyorum, kemiklerim sizliyor sanki böyle.. ne saga dönsem hayri var ne sola dönsem, nede sirt üstü yatsam... iyi kötü idare ediyorum , yarinda is basi yapicam, uyku isini ne yapcam bilemiyorum, her gün saat 10 da kalkmaya alistim vallah 2 haftadir.. 1 saat git, 1 saat gel afff aff isim var vallah...

merhaba canim,
hayirli olsun hamileligin, stres yapmamaya calis kendine, ilaclarini ihmal etme, birak ev isleri kalsin, dinlenmeye calis.. ilk aylar cok önemli.

selam hamisler...

ne güzel kimisinin bebisine kavusmasina az kalmis, kimisi de ben gibi taze anne adayi..rabbim hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah

merhaba buba,
seninde hayirli olsun canim... amin güzel dualarin icin..

Benimde ilk bebeğim ..
dün öğredim hamile olduğumu mutluyum bir o kadar şaşkınım
Bütün hamileler sağlıkla kucaklarına alsınlar bebeklerini inş

Handan senin hamileliginde hayirli olsun, insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza..

teşekkür ederiz teyzesi..sende yakında güzel bi isim bulursun inşallah..yatışa devam..oğlum ve ben karpuz gibi yata yata büyüyoruz

cnm ağrım yok çok şükür ama eklem yerlerim sızlıyor...dayanılmayacak gibi değil ama 2 gündür idrara çıkmaktan gına geldi sabaha kadar sizde böyle bir sorun var mı???çalışıyormusun cnm yaa ne zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…