- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.841
olsun seninki de güzel:))
bu arada teyzesi oğlumun park yatağını kurdu bugün babası..yatak odasınıda bi güzel sildi süpürdü..canım ya oda alıştı temizlik yapmaya
maşallah güle güle yatsın bebeğin inş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun seninki de güzel:))
bu arada teyzesi oğlumun park yatağını kurdu bugün babası..yatak odasınıda bi güzel sildi süpürdü..canım ya oda alıştı temizlik yapmaya
maşallah güle güle yatsın bebeğin inş...
amiiin inşallah..azıcık odanın şekli kaydı ama napalım oğlum için değer..oda tıkış tıkış oldu:))her bi yerimiz eşya oldu valla...yatak,yanında oğlumun park yatağı, karşıda gardrop,yanda komodinler yan yanasıralı oldu oda:))kocamaaan bi eve mi çıksak nedir??
bu zamane bebeklri ne kıymetli cnm....al al al bitmiyor napıcaksak...ben kendi eşyalarımla baş edemiyorumdum küçük hanımefendininki bizimkini geçicek...daha dur büyüdükçe toplar,bebekler,arabalar evin ortasında
sorma öyle valla..seninki kız ya daha çok eşyası olur:))süs eşyaları falan...bi oda artık onların oyuncaklarına ayırırız:)
bende bi 35.haftama gelseydim
gelirsin canım gelirsin azcık kaldı...30 oldun neredeyse baksana..bende bi 38 e gelseydim diyorum valla:)
birde bu aralar kendime bakamıyorum hiç( saçlarımı boyatamıyorum artık 40 ımız çıkınca düşünüyorum...kaşlarımı aldırmaya kuaföre gitmek lazım ama nasıl yürüsem diye düşünüyorum...dert değil tabi ama düşünüyorum işte
valla bende artık herşeyi bebeğe bağlı karar veriyorum...doğsun diyorum kendime daha iyi bakıcam ,kilomu hemen vericem diyorum ....vs diyorumda diyorum bakalım doğunca yapabilecekmiyiz...
umarım yapabiliriz canım..dün kuaförüm aradı gelmiyosun bayadır noldu diyedoğurayımda gelirim dedim..şimdiden annemle pazarlık halindeyim sana bırakır boyatırım saçımı diyorum..annemde bırak tamam diyor zavallı..ne desin kadın...birde göbüşten dolayı giyemediğim kazaklarımı giyeceğim diye planlarım var giysem giyilirde deforme olmasın diye giymedim..doğumdan sonra dönüşüm muhteşem olacak
bakalım muhteşemmi olucaz yoksa uykusuzluktan derbeder mi olucaz
haklısın zombi gibi gezedebiliriz..ben hayaller kuruyorum bakalım saçımı taramaya vakit olacak mı?? oğluşum sağlıkla doğsunda yaparım inşallah ya...
eşim bugün diyor ki yeni yılda oğlumda bizle olur bence diyor..içine mi doğdu adamın nedr??
banada öyle geliyor
yaaa heyecan sardı valla...amanın
zaten sezeryan olacağın için sürende dolar o günlerde cnm...
29 aralık 38 oluyor canım..ocağın 3ü falan olsa iyi olurda bakalım
ayyy çok az kalmış yaa baksana aralığın 5 indeyiz
valla ...bu ay doğarsa 20-25 gün kalmış oluyor:))
darısı sana canım inşallah..Rabbim doğum hikayemizi yazdığımız zamanları da göstersin
ayyy amin cnm şafak saymak ne zormuş...askerlerin halini şimdi anladım vallahi...
acaba dr suyunun gelmesini mi bekler yoksa direk mi alır??
bilmiyorum ki..büyük ihtimal planlı sezeryan olacak şu gün gel diyecek ..tabi dediğin gibi su falan gelmezse..ocak 2 ya da 3 olsa iyi olur tabi..dr bu gittiğimde 36 dan sonra korkmayacağım dedi..ama beklediği kadar bekletiriz dedi..yani 38+ ları:))