• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

ayyy evet rüya gibi ya..Allahım 36-38 leri bi görsek dimi?
senin kız da 30 olacak yakında maşallah:nazar::nazar::nazar:
kaç kilo oldunuz bakalım?

kaç kilo olduğumu söylemem psikolojim bozuluyor ama 8 kilo aldım...birkaç gündürde tartıya çıkmıyorum korkuyorum...iştahım da çok açık napcam bilmiyorum:39::39::39::39::56::56::56:

kaç kilo olduğumu söylemem psikolojim bozuluyor ama 8 kilo aldım...birkaç gündürde tartıya çıkmıyorum korkuyorum...iştahım da çok açık napcam bilmiyorum:39::39::39::39::56::56::56:

yok canım...bebiş kaç kilo oldu ki??senin kilona gelince boşver doğumdan sonra hepsi gidecek nasılsa bozma moralini..zaten ilk doğduğu gün 8 kilo falan gidiyormuş.. bebek, plesenta, amniyon sıvısı vs..diye:))

cnm 25+4 te 900 gr dı şimdi 28+6 olucaz inş bklım kaç oldu cnm

almıştır baya canım ...bende takılıyorum bu kilo meselesine dr normal diyor hatta fazla bile almış haftasına göre diyor..ben yok az daha alsaydı falan diyorumm..demek ki annelik böyle bişey..ben yemeyince annem üzülürdü hadi ye falan derdi kilo al derdi..anneme yapma derdim ben başladım..
bi söz var çok hoşuma gider;yemek koyulurken sen tamam dediğinde bi kaşık daha koyan kişiye anne denir diye:))çok doğru valla

Son düzenleme:
almıştır baya canım ...bende takılıyorum bu kilo meselesine dr normal diyor hatta fazla bile almış haftasına göre diyor..ben yok az daha alsaydı falan diyorumm..demek ki annelik böyle bişey..ben yemeyince annem üzülürdü hadi ye falan derdi kilo al derdi..anneme yapma derdim ben başladım..:nazar::nazar:
bi söz var çok hoşuma gider;yemek koyulurken sen tamam dediğinde bi kaşık daha koyan kişiye anne denir diye:))çok doğru valla

evet güzel sözmüş sanki benden bahsetmiş annen ...annen heyecanlıdır şimdi dimi ilk torun mu??

evet güzel sözmüş sanki benden bahsetmiş annen ...annen heyecanlıdır şimdi dimi ilk torun mu??

annem heyecanlı canım..ama ilk değil 5. torun:))ama yinede heyecanlı işte..sürekli beni besleme çabasında...bi yandanda battaniye falan örüyor..bi tane daha başladım doğmadan bitririm diyor:1::1:canım annem yaa.
sizinkiler ne alemde ilk torun mu yoksa senin prenses

annem heyecanlı canım..ama ilk değil 5. torun:))ama yinede heyecanlı işte..sürekli beni besleme çabasında...bi yandanda battaniye falan örüyor..bi tane daha başladım doğmadan bitririm diyor:1::1:canım annem yaa.
sizinkiler ne alemde ilk torun mu yoksa senin prenses

evet cnm ilk torun olucak...annemde hazır aldı herşeyi yorulsun istemedim...çok heyecanlıyız bakalım.

evet cnm ilk torun olucak...annemde hazır aldı herşeyi yorulsun istemedim...çok heyecanlıyız bakalım.

ooo şimdi nasıl kıymetli olur o kimbilir..anneme diyorum örme gözlerin yorulur diye yok diyo kafam boşalıyor örünce rahatlıyorum diyor...babamda sağolsun bana bakıp bakıp iyisin dimi diyor..çekiniyorda neyin var noldu demeye.sadece iyisin dimi diyor...onlarda olmasa halimiz nice olurdu?

ooo şimdi nasıl kıymetli olur o kimbilir..anneme diyorum örme gözlerin yorulur diye yok diyo kafam boşalıyor örünce rahatlıyorum diyor...babamda sağolsun bana bakıp bakıp iyisin dimi diyor..çekiniyorda neyin var noldu demeye.sadece iyisin dimi diyor...onlarda olmasa halimiz nice olurdu?

öyle yaaa benim dert ortağım herşeyimdir annem...babamla pek konuşamamda:1::1::1:

Back