• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

planlı olursa benm içinde iyi olur...yoksa günabkn nerde diye kıvranır dururum burada...

bilki doğurmuşumdur gelmiyorsam:1::1:gerçi doğumdan sonra 10 gün kadar yine giremem annemlerde kalacağım öyle kararlaştırdık..onlarda da net yok..artık eve gelince Allah nasip ederse uzun uzun anlatırım

bilki doğurmuşumdur gelmiyorsam:1::1:gerçi doğumdan sonra 10 gün kadar yine giremem annemlerde kalacağım öyle kararlaştırdık..onlarda da net yok..artık eve gelince Allah nasip ederse uzun uzun anlatırım

o zaman sen gelene kadar bende doğuruum belki:1::1::1:

anlarım cnm anlarım...bi an önce sıranı doldurda sen tek sıra bana gelsin:36::36::36:

canm bende yenı anne adaylarndanm sen ilk defa gırıceksın dmı ultrosana benm degerler 12oo ultorsnda cıktı nokta daha ama salı kesın göruruz dedı bnm doktorda rahmın kalınlastıgını nerden anlamıs bnmkısı ole bısı demedı vajınal ultronamı gırdın cnm sen normal usg mı
Evet canım vajinal ultrasona girdim. Yarın inşallah keseyi de görürüz. Çok heyecanlıyım 2 düşük yapınca kendimi hemen kaptırmak istemiyorum ama heyecanıma da engel olamıyorum işte :)

kızlaar catlak kremını ne zamanlar sürüyorsunuz. ben bebe yağı kullanıyorum. sorun ne kullandıgım degıl. yagı surunce kıyafet gıyınıyormusunuz? beklıyormusunuz? banyodan banyoyamı suruyorsunuz? kaç günde bir banyo yapıyorsunuz? yanı kremı ne zamandan ne zamana kullanıyorsunuz dıye sordum yanlış anlamayın :9: ay ben sürdükten sonra çok üşüdüm giyindim her yer yağ oldu :26::26::26:

ne tesadüf ben de 14+2 haftalık oldum günü bile aynı walla :26: :26:

cnm ağrım yok çok şükür ama eklem yerlerim sızlıyor...dayanılmayacak gibi değil ama 2 gündür idrara çıkmaktan gına geldi sabaha kadar sizde böyle bir sorun var mı???çalışıyormusun cnm yaa ne zor olur..

merhaba canim,
nasilsin iyimisin bugün? Idrar isini sorma vallah, annemle cuma günü alisverise cikmadan gittim lavaboya, alis veris yerine varana kadar tekrar geldi düsün yani... dedim lavaboyu yanimda gezdiricem :-). Geceleride her iki-üc saate bir kalkiyorum genelde.

Evet canim calisiyorum ben, bugün yine is basi yaptim, 2 haftadir ne güzel evdeydim, saat 10´da kalkip kahvaltimi yapiyordum, tv seyrediyordum, kuran okuyordum falan... bugün birde arabasiz geldim ise, metrodan in metroya bin, ondanda in otobüse bin, canim cikacak gibi görünüyor ya bakalim... Araba bizim artik iflas ettigi icin mecburen tabanvay´la geliyorum... 1-2 hafta calisabilirsem, yine rapor almayi düsünüyorum bakalim yada izne ayrilmayi deneyecegim.

Sen isim düsündün mü?

iyiyim canım sıkıntıdan napıcağımı şaşırdım avatar değiştiriyorum yine:))
sen nasılsın

günebkn,
selam canim - sen nasilsin bugün?
yaf su avatarlari nereden buluyorsun, bende bakimde bende degistireyim :1::emir_bebek::nazar:

klomen ve prenglyden sonra hamıleyımm:) 117,89beta hcg bu asamaya gelmek uzere olanlara belırtılerde fkır vereblırm:)

saol cnmm darısı her ısteyyenın basına ama sunu solemek ıstıorm bnde hergun okuodm yazılanları kendmıde cok dınnleyen bı ınsanm yumurtlama gunlerı elbette onemlı ama herkste 14.gun olmuo bn adetımın bıtıggı gunlerde yakaldm ve catlatma ıgnesıde ustne destek oldu bıde olucakmı dıe sorgulamadm olucak allh yazdysa strese grek yok dedım .=

tebrikler canım. ben de bu hafta öğrendim. sağlıcakla kucağımıza alırız inş.
berraksuu cevap için teşekkürler. ama ben de ilaçlar ağrılarımı kesti. bir de akıntım vardı. o da bitti.
hani böle rahatk-layınca korktum. en çok da yerin de duruyomu diye merak ediyorum:52::52::52::52::52:

Teşekkürler... Senide tebrik ederim canım :1::nazar:
insan çok heyecanlanıyor.. O gün öğrendiğimde soluğu bir sağlık ocağındaki kadın doğum uzmanının yanında aldım :52:
inşallah yerinde durmaya devam ederi :49::emir_bebek::1:

merhaba canim,
nasilsin iyimisin bugün? Idrar isini sorma vallah, annemle cuma günü alisverise cikmadan gittim lavaboya, alis veris yerine varana kadar tekrar geldi düsün yani... dedim lavaboyu yanimda gezdiricem :-). Geceleride her iki-üc saate bir kalkiyorum genelde.

Evet canim calisiyorum ben, bugün yine is basi yaptim, 2 haftadir ne güzel evdeydim, saat 10´da kalkip kahvaltimi yapiyordum, tv seyrediyordum, kuran okuyordum falan... bugün birde arabasiz geldim ise, metrodan in metroya bin, ondanda in otobüse bin, canim cikacak gibi görünüyor ya bakalim... Araba bizim artik iflas ettigi icin mecburen tabanvay´la geliyorum... 1-2 hafta calisabilirsem, yine rapor almayi düsünüyorum bakalim yada izne ayrilmayi deneyecegim.

Sen isim düsündün mü?

günebkn,
selam canim - sen nasilsin bugün?
yaf su avatarlari nereden buluyorsun, bende bakimde bende degistireyim :1::emir_bebek::nazar:
iyilik canım oturuyorum aynı valla...
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html
avatarları buradan buldum canım sende bi bak istersen

öyle oluyor canım..anneler daha yakın oluyor valla..babalar azcık sert oluyor sanırım ondan

ahh ahh, benimde annemle aram çok iyiyidi, ama hamile kaldım bozuldu hatta dün tamamen koptu, artık kesinlike benimle konuşmayacak.
sebep ne mi ? yeni evliyim , hamile kaldım , mesleğimi yapamayacağm!!!!! annemin dün msjını görseydiniz , ' benş hayal kırıklığına uğrattın hep ' dedi.
haklı tabi kim ister , çocucğu büyüsün , üniversitesinibitirsin , gıda müh. olsun, 1 sene çalışsın bu sürede evlensin , kocasını çok sevsin , kocası onu çok sevsin , çocukları olacak diye gözünün içine baksın. inanın hamile kaldığımdan beri bir kere yemek yapmadım, hep kocam yaptı ki budan öncwe sofrayı bile kurmazdı.
ama annem kara çalı gibi üstümüzde, kocam ayrıca sinirli, arada kaldım ne yapacağımı bilmiyorum , desteğinize çok ihtiyacım var aslında. :(

Back