- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.581
canım bugün nst ye girdim ya bizim oğlan hiç oynamıyo..girene kadar kıpır kıpırdı..sonra biraz oynadı Allahtan.inat olacak bizimki sanırsam
uyumuştur annesi..birde sen heyecanlamışsındır çocukta korkmuştur
yok yok uyumamıştı..annesine şaka yapıyor oynamayıp sinir edeyim annemi diyor bence:)) ama ne yalan söyleyim heyecanlandım ilk defa girdim ya:)alışırım herhalde yakında gire gire..birde hıçkırığını sordum dr a...iyi bişey o dedi.diyaframı gelişiyor dedi.
birazdan çıkıcam canım ben eşim gelecek.yemeğimi yer gelirim konuşuruz..şimdilik buradayım..eşim gelene kadar yani:)
merhaba ben de ilk çocuğuma hamileyim ama biraz sıkıntılı günler geçiriyorum kanamam oluyor ve 2 gündür başdönmesi var şuan 9 haftalık ve bu belirtiler normal mi acaba bllen var mı? nolur bana bilgi verin doktorum normal olduğunu söyledi ama ben yine de endişeleniyorum((
yatıyorum bende canım..çok yorulmuşum bugün gittim ya..2 hafta sonra randevum var yine..35 haftadan sonra her hafta çağrırım dedi...seninde az kaldı 7 aylık oldun..
.Kızlar benimde ilk gebeliğım inşallah. Şuan 3+5 haftalığım. Haftaya dr a gideceğim ne diyecek acaba. Ilk gebelik dr muayene Tecrübelerinizi paylasın kızlar. Çok heyecanlıyım sat 28
merhaba ben de ilk çocuğuma hamileyim ama biraz sıkıntılı günler geçiriyorum kanamam oluyor ve 2 gündür başdönmesi var şuan 9 haftalık ve bu belirtiler normal mi acaba bllen var mı? nolur bana bilgi verin doktorum normal olduğunu söyledi ama ben yine de endişeleniyorum((
selam canım maşallah oğluşuna..bende 7 aralıkta bi daha gidicem bakalım..oğlum 20 gün daha dayansa 36 haftayı bi görsek çok rahatlayacağım:))geçmiş olsun sanada yat dinlen inşallah bir an önce iyileşirsinmerhaba canim,
nasilsiniz bugün? Insallah hersey yolundadir? Bende bu sabah esimle hastaneye kayit yaptirmak icin gittim. Sabah 7´de kalktik, 7:50´de hastanedeydik, annemlere gectigimizde ise saat 10:30 olmustu.
Aciktim iyice orada beklerken ya. Kaydimi yaptilar, organlarina baktilar oglusumun, Allaha sükürler olsun hersey yolunda. 24 cm ve 373 gr olmus... bundan 10 gün önceki gittigim doktor ta o zaman 24 cm ve 390 gr demisti, demek ki adam karistirdi.
Ama sükür hersey yolunda ya, önemli olan o. Üzerinize afiyet grip oldum bugün ya, burnum akiyor, bogazim falan yaniyor.. bol c vitamini alip, bol su icmeye calisiyorum... her tarafimda agriyor.. insallah tez zamanda gecer... kendinize dikkat edin..
Yarin haberlesmek dilegiyle...
hayirli olsun canim, hosgeldin sende...
sende hosgeldin canim, hayirli olsun
tüm hamişlere ve onların tatlı bebişlerine merhaba.nasılsınız?biz çok şükür iyiyiz.haftaya kontrolümüz var.çoooooooooook mutluyuz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..
selam canım maşallah oğluşuna..bende 7 aralıkta bi daha gidicem bakalım..oğlum 20 gün daha dayansa 36 haftayı bi görsek çok rahatlayacağım:))geçmiş olsun sanada yat dinlen inşallah bir an önce iyileşirsin
ses çıkmadı kimseden:26:
hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebeğin..
hoşbulduk canım amin inşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
günaydın canım..senin kız fena olacak gibime geliyor benden söylemesi:))günaydın arkadaşlar..bugün yeni bir şey keşfettim...hergün oturduğum yer sürekli deprem oluyor sallanıyor gibi oluyordu bende lambalara falan bakıyordum ...sonra başım dönüyor zannediyordum..bugün yatakta yatarken gene aynı sallantıyı yaşadım..ve karnımdaki suyun çalkalandığını hissettim meğersem benim yaramaz kızım karnımda kendini sallıyormuş bazen hissetmiyorum karnımda sallandığını ama kanepe nasıl sallanıyor.
günaydınlar bende aranıza katılabilirmiyim ilk bebeğime hamileyim
günaydın canım..senin kız fena olacak gibime geliyor benden söylemesi:))
tebrkler hoşgeldiiiin
teşekkür ederim hoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?