- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.541
cnm çok şık aynısına bende baktım...ama hastanede giyersem yazık olur bu terliğe...hastanelerden zaten çok tiksiniyorum..evde giymek için böyle bir terlik alabilirim...
ufff hiç zaman geçmiyor...
evet(ben gidip yemeğimi yiyeyim canım..açık kasın kk..
gelince eğer burada olursan devam ederiz şimdilik hoşçakalın
merhaba arkadaslar benımde ılk hamılelıgım suan oglusum 25+4 te bebısım bıze suprız yapmazsa martın 2 sınde beklıyoruz herkes umarım allahın ıznıyle saglıkla kucagına alır bebısını
merhaba ben de ilk çocuğuma hamileyim ama biraz sıkıntılı günler geçiriyorum kanamam oluyor ve 2 gündür başdönmesi var şuan 9 haftalık ve bu belirtiler normal mi acaba bllen var mı? nolur bana bilgi verin doktorum normal olduğunu söyledi ama yine de evham yapıyorum bu konuda çok acemiyim ve endişe duyuyorum((şu 3 hafta geçsin de belki yokolur belirtiler siz ne dersiniz? teşekkürler..
kizlar profilimde ki topigin ilk bebegi ekrana nasil yapacagimi bilmedigim icin boyle yaptim opuldunuz darisi basiniza vakit buldukca girecem ozledim sizleri heeeeeee
kizlar profilimde ki topigin ilk bebegi ekrana nasil yapacagimi bilmedigim icin boyle yaptim opuldunuz darisi basiniza vakit buldukca girecem ozledim sizleri heeeeeee
hatice sen nasılsın?topiğin 4. bebeğide seninki kısmetse değil mi?
merhaba canim,
hamd olsun iyiyim, az önce yemegimi yedimde biraz oturuyordum. Sen nasilsin canim, agrilarin oluyormu yine? Benim bebis 4cü mü olacak bilmiyorum ki, benden önce dogum yapacak vardir sanirim... bizim tahmini dogum tarihimiz 5 Nisan 2012.
Insallah sag salim o günleri görür bebisimizide saglicakla kucagimiza aliriz...
bende iyiyim canım ara ara ağrılarım oluyor yine..kasılmalarda oluyor..yalancı doğum sancısı yani:))yarın dr randevum var.artık 2 haftada bir kontrollerimiz..sırada ben varım doğum için aralığın son haftası ya da ocağın ilk haftası da ben doğurucam inşallah..yani topiğin 2. bebebği benimki kısmetse.benden sonra berraksu var..sonrada sen varsın sanırım:)
canim dikkat et sende kendine. Senin sezeryan tarihi ne zaman belli olacak? Insallah yarin sende bende güzel haberlerle geliriz doktordan...
Bizim randevu da sabahin 7:40´da. Simdiden heyecanliyim oglumuzu görecegim diye... insallah güzel güzel büyümüs kilo almistir teyzesi...
aranıza girmiş gibi olmak istemem ama nisan dan önce benim oglusum gelıcek tabı marta kadar sabredebılırse bu arada nasıl gecıyo gunler sıkıntılar umarım yoktur. hersey allahın ıznıyle saglıkla bıter:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?