- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.521
aaa yooo almadım..sen aldın mı..evde var bi tane aslında hastanede yatmıştım bu kist operasyonu için olursa onu götüreyim
evanur hoşgeldiiiiinnnnnn
çok Şükür rabbime hamileyimtarifsiz bir duygu çok mutlu ve çok heyecanlıyım rabbim tüm isteyenlere nasip eder inŞ.....
benim de ilk bebişim olacak kızlar :) cok heyecanlıyım ve mutluyum:) acaba kime benzeyecek
kizlarrrrrr topigin ilk bebegi oldu 14.11.2011 tarihinde saat 02.31 de kizim dunyaya geldi......topigin ilk bebegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......
dun hastaneden ciktik suyum patladi iki sntim aciklik ile sezeryana alinmak zorunda kaldim bebek ters oldugundan dolayi zaten onumdede sezeryan gozukuyordu hic aci dogum acisi cekmedim dogurdum ama bilmuiyorum dogum agrisi nedir local anestezi ile sezeryan oldum sadece ilk gunu yatakdan kalkerken cekilme hissi oldu ve bas donmesi oldu bol bol hastanede yurudum sukurler olsun ki saglikla aldim kucaagima darisi sizlere insallah elimden geldigi kadariyla girmeye caliscam opuldunuz
canım bende 5 haftalık hamileyim doktora git çok önemli bu dönemler
cnm benim geceliğim çok süslü onun altına sıradan bi terlik giyemem o aklıma geldi...birde bebeğine bol bol ağız mendilide götür bebekler çok kusabilir
evet sen altına herşey giyemezsin garip durur..ağız mendili aklımda çantamı bu hafta hazırlayacağım kısmetse.annem gelsinde onu bekliyorum...o tecrübeli ne de olsa..
evanur yazı yazıyor saırla bekliyorum baya uzun sürdü eeee ne de olsa ilk tecrübeli o aramızda
aynen canım bende onu bekliyorum..bakıyorum halen konuya cevap yazıyor diyor...tecrübeli anne ne de olsa:))biz hamileyiz hala
1 ay sonra da sen yazıcaksın ben bekliyeceğim...nasıl bir kaderim var bekle bekle nereye kadar
evanur gitti(
asya uyandı galiba
gitti miah asya ah acı bize bak abla oldun sen
hayırlı olsun öncelikle Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben ayşegülü beğendim.sadece fikir tabi..soyisimle uyuma da bak ama benceselam kızlar bende hamileyim bugün muayenedeydi,m ve 18+3 olmuşuz ve cinsiyetininde kız olduğunu öğrendim,ama ben bebeğime isim olarak 2 isim arasında öyle kararsızımki:26:bir fikirde siz verirmisiniz bana rica etsem (ayşegül yada yasemin)bu iki isim arasında öyle kararsızım ki eşime soruyorum o tamamen bana bırakıyo:26:
hayırlı olsun öncelikle Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben ayşegülü beğendim.sadece fikir tabi..soyisimle uyuma da bak ama bence
bence de ayşegül daha vurgulu bir isim yasemine göre
bence de ayşegül daha vurgulu bir isim yasemine göre
soyadımız tokel inş hayırlısı olsun hepimiz için :)
oğluşum bugün amma çok hıçkırdı teyzesi yaaa
tuna kıskandı asyayı sanırsam ben ne zaman doğacam anne diye kuzularımız sıkıldılar tabi
Eki Görüntüle 292729 berraksuuu bunlar nasıl
lohusashop var ya oradan buldum 45 tl imiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?