- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.501
belkide...birde geçen gün aklıma ne geldi biliyomusun..bana deli diyeceksin belki biliyorum ama napıyım takıldı aklıma işte..mesela ben 2. bebeğime hamileyim diyelim..gerçi bunu zor buldum ikinci nasıl olur bilmem ama..neyse onu doğurmaya gittiğimde oğlumu nereye bırakıcam diye dülşündüm.annem benim yanımda kalır doğum olduğu için.eşimde öyle eee oğluşuma kim bakıcak.
sen 2.bebeğini bir doğur bebeğine bakacak çok kişi bulursun ömürsün vallahi
diyorum ya bizim durumumuz iyi değil
valla öyle..tırlatmaya az kaldı drum nerdeeeeee
nerdeen ne çıkaracağımı bilemiyorum...
hadi biraz hamile olduğumuzu unutalım..
evet öyle yapalım napsak kii nelerle uğraşsak ki..ben mesela beş dk sonra çıkıcam yemek yapıcam.ne yapsam diye düşünüyorum sen ne yapmayı düşünüyosun akşama
kopya çekiyim azcık
cnm ben karnıbahar haşlayıp kızartmayı düşünüyorum,,çorba,,,,salata...
hmmm güzel bi menü..afiyet osun..ama ben dün brokoli haşlamıştım..şimdi de karnabahar yaparsam pek hoş olmaz gaz açısındanen iyisi patlıcan yapayım kocama kıymalı ıyy ( ben yemiyorum...kendime de pilav çorba falan ayarlarım.
afiyet olsun cnm kolay gelsin sana hadi bebeğini unut bende unuttum..tekme atarsa ilgilenmeakşam buluşuruz tekrardan
arkadaşlar benimde ilk hamileliğim ve kendi hesaplamama göre 5 hafta 5 günlük daha doktora ğitmedim sizce gitmelimiyim. birazdaha beklememin nedeni gittiğim zman kalp atışlarınıda dinlemek istiyorum vede testleri yaptırmak . bu arada kasıklarım çok sık agrıyor problem olurmu ki .
süper dimi dans ediyo yavrucak:))
canım değerin 10 küsürdü galiba..5 ten yukarısı hamile demek.ama değerin biraz daha yüksek olması gerekiyordu sanırım.belki geç döllenme falandır...2 günde bir kan testini yinele..yükseliyor mu diye değer...dr u da kafana takma iyi düşün iyi olsun...dua ederim senin için
cnm değerin çok düşük değil ama 2 günde bir kan tahlili yaptırman gerekiyor...2 ye katlaması gerekiyor değerin...bende hamile kaldığımda çok şiddetli kasık ağrısı çekmiştim adet olacakmış gibi...inş hamilesindir cnm
cok tesekkür ederım bugun kan testi yaptırdım 21.93 cıktı doktor cuma bıdaha kan testi yaptır ultrosonada bakarız dedı amaaaa benm calıstıgım bı doktor var oda dedıkı degerlerın cok az buyumus dıkkat et 3 gunde bu buyume az dedı noluo yanı sımdı aglıcam artık
arkadaşlar benimde ilk hamileliğim ve kendi hesaplamama göre 5 hafta 5 günlük daha doktora ğitmedim sizce gitmelimiyim. birazdaha beklememin nedeni gittiğim zman kalp atışlarınıda dinlemek istiyorum vede testleri yaptırmak . bu arada kasıklarım çok sık agrıyor problem olurmu ki .
canm cok tsekkür ederim bugun test yaptırdım 21.93 cıktı hamileyim sükür ama degerlerim nie düşük ne demek bu doktor bısı demedı ama baska doktor dedı yani ne anlama gelo cocugum düşücekmi dış gebelikmi buymuo engellimi olcak kızlar pskolojım cok bozuk
canım hayırlı olsun tekrar..testi yinele sen..umudunu yitirme hemen..sen iyi ol ki meleğin de tutunsun sana...
günebkn hastanede giyeceğin terliği aldın mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?