Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canim banda gecen hafta ogrendim hamile oldugumu... bendede bel ve karin agrisi var.doktor normal diyor.kendini fazla yorma ve arada yat biraz faydasi oluyor...ben oyle yapiyorum

merhaba soruma cevap verdiginiz için teŞekkür ederim doktor kontrolüm ayın 28 de agrılarım içinse doktorum normal dedi evet ama ben korkuyorum birŞey olacak diye 21 yaŞında ve ilk hamileligim çok heyecanlıyım ...

kizlarrrrrr topigin ilk bebegi oldu 14.11.2011 tarihinde saat 02.31 de kizim dunyaya geldi......topigin ilk bebegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

dun hastaneden ciktik suyum patladi iki sntim aciklik ile sezeryana alinmak zorunda kaldim bebek ters oldugundan dolayi zaten onumdede sezeryan gozukuyordu hic aci dogum acisi cekmedim dogurdum ama bilmuiyorum dogum agrisi nedir local anestezi ile sezeryan oldum sadece ilk gunu yatakdan kalkerken cekilme hissi oldu ve bas donmesi oldu bol bol hastanede yurudum sukurler olsun ki saglikla aldim kucaagima darisi sizlere insallah elimden geldigi kadariyla girmeye caliscam opuldunuz

kizlar 14 degil 17 olacak dogum tarihi yanlislikla yazmisim bakmadim yazdigima uykusuzluk yorgunluk 17.11.11 bebegimin tarihi bu

destekleriniz için çok saolun kızlar çok mutlu olmam havalara uçmam lazımken ben hala üzgünüm ama bebişle konuşuyorum o minicik ama ben üzülüyorum ama sen üzülme fln gibi üzülmekte diil yanı hayatınız değiştiği için ben daha adapte olamadım ama sütümü içiyorum elevit içiyorum bu hafta doktora gidicem işte inş en kısa sürede geçer bu üzgünlüğüm bebek için tebrik etmek için arıyolar sesın durgun çıkıyo herkes bi garipsiyo doğal olarak ama elimde olmuyo çokta vicdan azabı çekiyorum sigara kullanan bi insanım şimdi günde 1 tane içiorum oda zar zor dayanıyorum inş atlatırım bir an önce bide doğumdan sonrasını düşünüyorum minicik elime alıcam mis gibi koklayıp öpücem bebişimi benım o diye düşünüyorum seviniyorum.eşimden çok soğudum bu nasıl gecicek onu bilmiyorum sanki suçlu o o bana bunu yaptı diye onu görmeye bile dyaanamıyorum bunlar gecer inş

Maşşallah bebeğimize. Rabbim bundan sonraki hayatınıda güzel etsin. Analı babalı büyütsün. Senin adına çok sevindim Evanur'cum. prensesimizin adı ney?

kizlar 14 degil 17 olacak dogum tarihi yanlislikla yazmisim bakmadim yazdigima uykusuzluk yorgunluk 17.11.11 bebegimin tarihi bu

cnm benim inanılmaz mutlu oldum...allahım ya şükürler olsun çok duygulandım sağsağlim bebeğini kucağına aldın darısı bize ve tüm bekleyenlere inşallah...mis kokulu melek kızını sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah çok hayırlı evlat olur
şimdi sıra günebknda ve sonra bende allahım bize de sağsağlim nasip et

maşallah maşallah.güzelim çok sevindim..demek minik asyamız doğdu..Rabbim sağlıklı uzun bi ömür nasip etsin inşallah...sıra bana geldi yani..ayyy iyice heyecan sardı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…