- Konu Sahibi berraksuuu
-
- #2.281
Selam kızlar malesef bebegım donmedı sezeryan gozukuyor....aralıgın 4une hastanede yatacam odamı falan ayırttırdık.....egerkı aralıgın 4une kadar sancılanırsam ozaman yıne sezeryan doktor hıc umut vermıyor normalı ama olabılır dıyor cok kucuk ıhtımal dıyor....local anestezıyle olacam cok heyecanlıyım doktorla konustum bugun baya bır ıcıme su serptı hayırlısı rabbımden gelsede bebegımı gorsem artık....
Selam kızlar malesef bebegım donmedı sezeryan gozukuyor....aralıgın 4une hastanede yatacam odamı falan ayırttırdık.....egerkı aralıgın 4une kadar sancılanırsam ozaman yıne sezeryan doktor hıc umut vermıyor normalı ama olabılır dıyor cok kucuk ıhtımal dıyor....local anestezıyle olacam cok heyecanlıyım doktorla konustum bugun baya bır ıcıme su serptı hayırlısı rabbımden gelsede bebegımı gorsem artık....
slm arkadaşlar,ben de aranıza yeni katıldım. bugün doktora gittim. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. kesem de göründü. çok mutluyum ama çok da endişeliyim.aslında bir senedir korunmuyorduk, hatta eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. ama hamilelik, doğum, annelik korkutuyor sanki beni. geçer herhalde...
günebkn slm cnm...oğlunu sustur lütfen bak kızımı uyutmaya çalışıyorum burada
slm canım...susmuyor canım gazı var bugün kusura bakma
ağrıların nasıl cnm
idare eder işte canım ya..gezinince artıyor..bende dinleniyorum öyle..karnımda sertleşmeler var birde bugün sanırsam yalancı sancı dedikleri bu olsa gerek.Allahtan düzenli değil..sen nasılsın bugün?
rabbime çok çok şükür iyiyim cnm...dinlen cnm evet bu dönemde kasılmaların artar...vücut kendini doğuma hazırlıyor.
maşallah maşallahiyi ol canım...bişey sorucam birde sana sen netten nerelerden alıyosun kızına aldığın şeyleri...malum her yer güvenilir değil
cnm şükür bugüne kadar alışveriş yaptığım hiçbir sitede sahtekarlığa rastlamadım ki aşağı yukarı 4 yıldır falan çoğu şeyimi netten alıyorum..
bende zaman zaman alıyorum ama sürekli değil...mesela bi markafoniyi biliyorum güvenilir birde trendyoldan aldım gerisini denemedim hiç
ne bileyim mağazalarda falan bulamadığım istediğim tarzdaki kıyafetleri nette buluyorum...
cnm yaa ben kendimi çok şişko hissediyorum....daha önümde 3 ayım var uff o zamana kadar daha çok kilo alırım
yapma Allah aşkına..ne kadar kilo aldın ki..3-5 kiloyla şişman mı olunur..millet 20-25 kilo alıyor takılmıyor senn gibi...
gider dimi sonra bu kilolar:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?