• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Hly canim hayirli olsun, senin yasadigin heyecani cok iyi anlayabiliyorum...inanirmisin bende ilk kalp atistlarini duymak icin gittigimizde doktoda siramizi beklerken 7-8 defa lavaboya gittim :1::1: . Benim daha önce 2 kere düsügüm olmustu o yüzden daha da cok heyecan ve endiseliydim..

Ilk 3 ay cok önemli, dikkat et - bol bol dinlen...insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza...:emir_bebek::nazar:

saol canımmm seninde hayrlı olsunnn inşallahhhhhhh :) valla bu akşam kontrolum var ve çok hycanlıyım yaaaa.. sat a göre bugün tam 6 haftalık hamileyim.. inşallah kalp atışlarınıda duyarım meleğiminn...

kendime dikkat ediorum canım saolasın... kocamda dikkat ediyorr :1:

3 yıllık evliliym 2 yıldır tedavi görüyordum. Allahıma çok şükür 11.11.11 de hamile olduğumu öğrendim. o kadar mutluyum ki. Allah'ım herkese versin inşallah.
:nazar::nazar::nazar:
:16:

maşallahhh :nazar: Alah ım sağlıklaa kucağımıza almayı nasip etsinnn :emir_bebek::nazar:

ben de çok heyecanlıyım. internette o dönemde bebeğin kalp atışlarının nasıl göründüğü ile ilgili bir video izlemiştim. mucizevi bişey :))

ya benim hafiften mide bulantılarım başladı gibi :(((( henüz hiç kusma olmadı ama her an çıkarıcakmışım gibi hissediyorum :(((

ayy bndee izledimmm çok heycanlııı gerçektennn :52::52::52::52: inşallahh bulantın falann uzunn sürmezz cnmm :29:

slm arkadaşlar topiğinize yeni katıldım benimde ilk gebeliğim şuan 12+6 yız c.tesi ikili testlerimizi yaptırdık sonuç 10 gün sonrayaymış yalnız ense kalınlığını nası ölçtü adam bilmiyorum bizede bişi demedi. ölçtüm sizle konuşurken normal dedi ama bi ölçüm sonucu vermedi. nasıl ölçülüo bu ense kalınlığı bilgilendirirmisiniz. internette çok titizlikle yapılan bi ölçüm oldunu söylüo bizimki sadece çeneden arka kısmı ölçmüş ama sonucu demedi bizde bugün başka doktora gidecez içimiz rahat etsin.

bu arada bebğim büyük ihtimal erkekmiş. erkekler erken mi gösterir acaba?:44:

slm arkadaşlar topiğinize yeni katıldım benimde ilk gebeliğim şuan 12+6 yız c.tesi ikili testlerimizi yaptırdık sonuç 10 gün sonrayaymış yalnız ense kalınlığını nası ölçtü adam bilmiyorum bizede bişi demedi. ölçtüm sizle konuşurken normal dedi ama bi ölçüm sonucu vermedi. nasıl ölçülüo bu ense kalınlığı bilgilendirirmisiniz. internette çok titizlikle yapılan bi ölçüm oldunu söylüo bizimki sadece çeneden arka kısmı ölçmüş ama sonucu demedi bizde bugün başka doktora gidecez içimiz rahat etsin.

bu arada bebğim büyük ihtimal erkekmiş. erkekler erken mi gösterir acaba?:44:

evet erkek bebek erken belli oluyor kıza göre cnm...sanırım ultrasonda ölçmüş olabilir.....çok fazla takılma....rahat ol..inş bişey olmaz....

günaydin güzel hamisler,

bugün nasilsiniz? Evanur´dan haver var mi acaba, dogum yapti mi ki? Insallah sag salim kucagina alirda bebisini bizimle hikayesini paylasir..

Sirada kim var Evanur´dan sonra??

Kizlar ben cok yorgun hissediyorum kendimi ya, uyumak istiyorum... ama su an is yerindeyim, burda bari uyuyim ben:1::1:, topu topu 2 kisiyiz zaten...

Havalarda buz gibi olmaya basladi, sabahlari arabayla gelirken buz tutuyorum nerdeyse, motor isiniyorda ancak acabiliyorum kaloriferi.. ne yapcam böyle bilmiyorum...

hadi kendinize dikkat edin..öpüyoruz sizleri tezyeleri..:54::54:

günaydin güzel hamisler,

bugün nasilsiniz? Evanur´dan haver var mi acaba, dogum yapti mi ki? Insallah sag salim kucagina alirda bebisini bizimle hikayesini paylasir..

Sirada kim var Evanur´dan sonra??

Kizlar ben cok yorgun hissediyorum kendimi ya, uyumak istiyorum... ama su an is yerindeyim, burda bari uyuyim ben:1::1:, topu topu 2 kisiyiz zaten...

Havalarda buz gibi olmaya basladi, sabahlari arabayla gelirken buz tutuyorum nerdeyse, motor isiniyorda ancak acabiliyorum kaloriferi.. ne yapcam böyle bilmiyorum...

hadi kendinize dikkat edin..öpüyoruz sizleri tezyeleri..:54::54:

selam canım.evanurdan haber yok...4 aralıkm diye gün vermişti dr u...ondan sonra ben varım inşallah..bakalım benimki ne zman??bende kendimi çok yorgun hisssediyorum..hele sen bi son haftalara gel o zaman daha had safhada oluyor.çünkü geceleri rahat yatamadığın için uyuyamıyosun...doğal olarakta yorgun oluyosun:1::1:

biz geldik nasilsiniz beni soracak olursaniz ne iyi nede kotu durumdayim tembelligim uzerimde bir kac gunden beri giremedim artik son olarak herseyi bitirmeye calisiyorum simdi hep dua ediyorum tersden gelmek istemesin diye cunku doktorun dedigine gore donebilir demisti ama cok kucuk bir ihtimal demisti ama tersden gelmek isteyebilir demisti kasiklarimda sanci olunca aklim gidiyor tersden gelmek mi istiyor diyor insallah gelmek istemez heee gelmek istersede araligin 4unde degilde sancilandigim zaman acil olarak sezeryana alinacam simdi panik icerisindeyim ister istemez bebegimi istiyorum artik sag saglim kucagima allahimmm

selam canım.evanurdan haber yok...4 aralıkm diye gün vermişti dr u...ondan sonra ben varım inşallah..bakalım benimki ne zman??bende kendimi çok yorgun hisssediyorum..hele sen bi son haftalara gel o zaman daha had safhada oluyor.çünkü geceleri rahat yatamadığın için uyuyamıyosun...doğal olarakta yorgun oluyosun:1::1:

hadi hayirlisi canim. Hamileligin ilk haftalarindada geceleri sürekli uyaniyordum ya lavaboya gitmek icin yada kasik ve karin agrilarindan dolayi, dogru dürüst uykumu alamiyordum.. demek ki son aylardada ayni sey olacak bu sefer kocaman göbekten uyuyamayacagim desene :-)), sanirim bu sekilde bebegin bizi daha sonra ki kaldiracagi gecelere alistiriliyoruz kim bilir.

Hava kapali ve soguk oluncada insanin cani ne ise gelmek istiyor ne calismak, en güzeli evde sicacik yatagin icinde olacaksin ooohh gel keyfim gel :1::1: . Insallah olurda yakinda izine ayrilabilirim...

biz geldik nasilsiniz beni soracak olursaniz ne iyi nede kotu durumdayim tembelligim uzerimde bir kac gunden beri giremedim artik son olarak herseyi bitirmeye calisiyorum simdi hep dua ediyorum tersden gelmek istemesin diye cunku doktorun dedigine gore donebilir demisti ama cok kucuk bir ihtimal demisti ama tersden gelmek isteyebilir demisti kasiklarimda sanci olunca aklim gidiyor tersden gelmek mi istiyor diyor insallah gelmek istemez heee gelmek istersede araligin 4unde degilde sancilandigim zaman acil olarak sezeryana alinacam simdi panik icerisindeyim ister istemez bebegimi istiyorum artik sag saglim kucagima allahimmm

hosgeldin evanur,
bende sabah seni sormustum.. insallah hersey yolunda gider, sag salim kucagina alirsin bir an önce minigini.. senden sonra sirasini bekleyenler var biliyorsun :1::1::emir_bebek::nazar:

hoşgeldin..Allahım hepimizi sağ salim kavuştursun bebeklerimize..panik yapma güzelim şunun surasında ne kaldı prensesine kavuşmana:nazar:

tez zamanda kurtulursun inş cnm..

Canlarım bnm yaaa cok tesekkur ederım kızlar okadar cok ıhtıyacaım varkı dualara az kaldı dıye ıcım ıcıme sıgmıyor bır yandan da korkuyorum ya ters dogmak ısterse dıye daha dogrusu tersden gelene kadar yetısırız de hastaneye ama yınede tedırgınım ısde.....sagsaglım bır olsa kucagıma alsam sevsem emzırsem ahh ahhh bunlarla kendımı avutuyorum ozaman butun korkularımı unutuyorum....tum meleklerımız sagsaglım bızımle olurlar ınsallah rabbım korusun onları

Canlarım bnm yaaa cok tesekkur ederım kızlar okadar cok ıhtıyacaım varkı dualara az kaldı dıye ıcım ıcıme sıgmıyor bır yandan da korkuyorum ya ters dogmak ısterse dıye daha dogrusu tersden gelene kadar yetısırız de hastaneye ama yınede tedırgınım ısde.....sagsaglım bır olsa kucagıma alsam sevsem emzırsem ahh ahhh bunlarla kendımı avutuyorum ozaman butun korkularımı unutuyorum....tum meleklerımız sagsaglım bızımle olurlar ınsallah rabbım korusun onları

canım allahım sağ sağlim en kolay bi şekilde kurtarsın inş....inş gönlündeki gibi olur herşey...dönmez annesi inş..içini ferah tut.....sağ sağlim doğsun inş hepimizin kuzuları..bende bugün oğluma havlu patik pijama tulum falan aldım yine..eksik bitmiyo..inş ocağa kadar tamamlarım..şubatta doğum..hakkımızda hayırlısı olsun..hepinizi öptüm kocamannnnnnnn...:54:.

amin canım..alacaksın inşallah sağlıkla kucağına. dualarım seninle...asya da sabırsızlanıyordur dışarıdaki hayatı görmek için:))

Back