- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.321
Hly canim hayirli olsun, senin yasadigin heyecani cok iyi anlayabiliyorum...inanirmisin bende ilk kalp atistlarini duymak icin gittigimizde doktoda siramizi beklerken 7-8 defa lavaboya gittim . Benim daha önce 2 kere düsügüm olmustu o yüzden daha da cok heyecan ve endiseliydim..
Ilk 3 ay cok önemli, dikkat et - bol bol dinlen...insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza...
saol canımmm seninde hayrlı olsunnn inşallahhhhhhh :) valla bu akşam kontrolum var ve çok hycanlıyım yaaaa.. sat a göre bugün tam 6 haftalık hamileyim.. inşallah kalp atışlarınıda duyarım meleğiminn...
kendime dikkat ediorum canım saolasın... kocamda dikkat ediyorr
3 yıllık evliliym 2 yıldır tedavi görüyordum. Allahıma çok şükür 11.11.11 de hamile olduğumu öğrendim. o kadar mutluyum ki. Allah'ım herkese versin inşallah.
maşallahhh Alah ım sağlıklaa kucağımıza almayı nasip etsinnn
ben de çok heyecanlıyım. internette o dönemde bebeğin kalp atışlarının nasıl göründüğü ile ilgili bir video izlemiştim. mucizevi bişey :))
ya benim hafiften mide bulantılarım başladı gibi ((( henüz hiç kusma olmadı ama her an çıkarıcakmışım gibi hissediyorum ((
ayy bndee izledimmm çok heycanlııı gerçektennn inşallahh bulantın falann uzunn sürmezz cnmm