• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

arkadaslar ben aranıza yenı katıldım ama ıcım ıcıme sıgmıyor bugun test yaptım bayagı belırgın 2 cızgı cıktıama dıger cızgı açık pembe hep ayın 26 sında olurdum bu ay 20 gun gectı ıhtımal vermıyodum ıltıhap vardı cunku bende bı senedır ugrasıyoduk ama olmuyodu dr fıtıl ve antıbıyotk verınce ıctım 2 ay once ama antıbıytık yan etkı yaptı 3 gun kullanabıldım sadece cabukmu ıyılestım bılemıyorum soktayım hala sabhtan berı aglıyorummm salk gıbı yarın dr a gıdıcem acaba kac gunluktur bıde dr alttan muayene edıyomu ultrsaonda ve kan tahlılınde cıkar dımı mrk ettım bıde ıltıhabı olanlar ıcınde dusuk yapar derler ondanda korkuyom allhım hayırlısını ver yaa

arkadaslar ben aranıza yenı katıldım ama ıcım ıcıme sıgmıyor bugun test yaptım bayagı belırgın 2 cızgı cıktıama dıger cızgı açık pembe hep ayın 26 sında olurdum bu ay 20 gun gectı ıhtımal vermıyodum ıltıhap vardı cunku bende bı senedır ugrasıyoduk ama olmuyodu dr fıtıl ve antıbıyotk verınce ıctım 2 ay once ama antıbıytık yan etkı yaptı 3 gun kullanabıldım sadece cabukmu ıyılestım bılemıyorum soktayım hala sabhtan berı aglıyorummm salk gıbı yarın dr a gıdıcem acaba kac gunluktur bıde dr alttan muayene edıyomu ultrsaonda ve kan tahlılınde cıkar dımı mrk ettım bıde ıltıhabı olanlar ıcınde dusuk yapar derler ondanda korkuyom allhım hayırlısını ver yaa

sat ne zaman canım.kaç haftalık olduğunu öyle anlarsın..alttan muayene eder büyük ihtimalle...alttan muayeneden kaçış yok:))kan tahlilinde çıkar...çünkü 20 gün geçmiş...Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

cahıllıgımı bagısla ama sat ne anlamadım en son kı adetım 26 sıydı eylul alltan nıe muayene edıyokı bıde baska negıbı tahlıl yapıyoooo ay cok heyecnlıyım ben ya llah herkezın gönlune göre versın

sat ne zaman canım.kaç haftalık olduğunu öyle anlarsın..alttan muayene eder büyük ihtimalle...alttan muayeneden kaçış yok:))kan tahlilinde çıkar...çünkü 20 gün geçmiş...Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

cahıllıgımı bagısla ama sat ne anlamadım en son kı adetım 26 sıydı eylul alltan nıe muayene edıyokı bıde baska negıbı tahlıl yapıyoooo ay cok heyecnlıyım ben ya llah herkezın gönlune göre versın

estagfurullah canım..sat son adet tarihi demek.11+2 günlük hamile oluyosun eğer 26 eylülse...valla bazen kese karından bakıldığında görülmeyebiliyor onun için alttan bakılıyor.ama senin 11+2 ise kocaman olmuştur bebiş..kan tahlili ister idrar hepsine bakıyorlar..kilo tansiyon sonra kontrollere çağırır böyle işte canım...

13 gunlukmu yanıben 1 aylık olmuşumdur dıye dusunmuştum onu nasıl hesapladın ya mrkk ettım cıkartamaım bıde
daha kucukmuş nasıl kese gözukcek buyuk olcak kı ışllh
allh[

QUOTE=gunebkn;21663619]estagfurullah canım..sat son adet tarihi demek.11+2 günlük hamile oluyosun eğer 26 eylülse...valla bazen kese karından bakıldığında görülmeyebiliyor onun için alttan bakılıyor.ama senin 11+2 ise kocaman olmuştur bebiş..kan tahlili ister idrar hepsine bakıyorlar..kilo tansiyon sonra kontrollere çağırır böyle işte canım...[/QUOTE]

13 gunlukmu yanıben 1 aylık olmuşumdur dıye dusunmuştum onu nasıl hesapladın ya mrkk ettım cıkartamaım bıde
daha kucukmuş nasıl kese gözukcek buyuk olcak kı ışllh
allh[

QUOTE=gunebkn;21663619]estagfurullah canım..sat son adet tarihi demek.11+2 günlük hamile oluyosun eğer 26 eylülse...valla bazen kese karından bakıldığında görülmeyebiliyor onun için alttan bakılıyor.ama senin 11+2 ise kocaman olmuştur bebiş..kan tahlili ister idrar hepsine bakıyorlar..kilo tansiyon sonra kontrollere çağırır böyle işte canım...
[/QUOTE]

yok güzelim 13 günlük değil 11 hafta 2 günlük...
gebelik hesaplayıcıları var internette son adetini yazınca hesaplıyor

Son düzenleme:
heeee şimdi oldu aman sekerım nebılem ınsan yenı hamile kalınca cahıl oluyo bıraz ışllh hersey yolundadır yaaa ben hıc ıhtıml vermıyodum demıştım ya gecen akşam tam gözumu kapattım ruyada da degıldım yanı gözumun onune 3-4 yaşlarında erkk cocugu bıde gözluklu duz saclı böle sankı ben ona sormuşum gıbı hamılemıyım degılmıyım dıye bana öne arkaya evt derkı kafa salldı bı kalktım korktum bende ondan azönce de esımle konuştuk acaba yapmasammı testı dıye hamılemıyım mı dıye sok oldum [ gözumun önune gelıverdı ay bıde hep cıvcıv göruyodum ruyamda elımde sevıyodum flnnn hayırlıs ışllh allh razı olsun cnm sendende senın nekdarlık allh saglıklı kucagına almayı nasıp etsın

QUOTE=gunebkn;21663681][/QUOTE]

gebelik hesaplayıcıları var internette son adetini yazınca hesaplıyor[/QUOTE]

heeee şimdi oldu aman sekerım nebılem ınsan yenı hamile kalınca cahıl oluyo bıraz ışllh hersey yolundadır yaaa ben hıc ıhtıml vermıyodum demıştım ya gecen akşam tam gözumu kapattım ruyada da degıldım yanı gözumun onune 3-4 yaşlarında erkk cocugu bıde gözluklu duz saclı böle sankı ben ona sormuşum gıbı hamılemıyım degılmıyım dıye bana öne arkaya evt derkı kafa salldı bı kalktım korktum bende ondan azönce de esımle konuştuk acaba yapmasammı testı dıye hamılemıyım mı dıye sok oldum [ gözumun önune gelıverdı ay bıde hep cıvcıv göruyodum ruyamda elımde sevıyodum flnnn hayırlıs ışllh allh razı olsun cnm sendende senın nekdarlık allh saglıklı kucagına almayı nasıp etsın

QUOTE=gunebkn;21663681]

gebelik hesaplayıcıları var internette son adetini yazınca hesaplıyor[/QUOTE][/QUOTE]

tebrikler canım tekrar.benim oğluşum 32 haftalık oldu..Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah...benim doğum aralık son hafta ya da ocağın ilk haftası canım inşallah

habissh kullanıcısından alıntı
Günaydın canım..Hayırşı olsun..Rabbim tamamına erdirsin..

HaticeCan kullanıcısından alıntı
günaydin,
hayirli cumalar
cok sevindim, hadi hayirli olsun bebisin, saglicakla gelsin insallah... dikkat et kendine - ilk aylar cok önemli biliyorsun...

benim_olan kullanıcısından alıntı
gözün aydın cnm çok sevindim..allahım zorluğa düşmeden nasip etmiş..inş sağ sağlim kucağınada alırsın....allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inş...

esobalam kullanıcısından alıntı
senin adına cok sevindim canım allah tamamına erdirsin dikkat et

teşekkür ederim arkadaşlar... ben doktora gittim cuma günü keseyi göremedik değerim 843.5 çıkmıştı cuma. bugün tekrarladım 1986 çıktı salı günü çağırdı doktorum... keseyi görürüz artık dimi :)

kızlar kalp atışları ne zaman duyuluyor acaba hangi haftada ?

ben sata göre 5+5 im.. ay çok heycanlıyım zaman geçsin mercimeğim sağlıkla büyüsün inşallahhhhhhhhh..:52::52:

bende ara ara karın kasık ağrısı var idrara çıkma bnde hep vardır onda bi değişiklik yok ama göğüslerim şişik ve çok acıyolar... bide ara sıra başım dönüyor bide acıkıyorum çabucak:52::52::52:

teşekkür ederim arkadaşlar... ben doktora gittim cuma günü keseyi göremedik değerim 843.5 çıkmıştı cuma. bugün tekrarladım 1986 çıktı salı günü çağırdı doktorum... keseyi görürüz artık dimi :)

ben sata göre 5+5 im.. ay çok heycanlıyım zaman geçsin mercimeğim sağlıkla büyüsün inşallahhhhhhhhh..:52::52:

bende ara ara karın kasık ağrısı var idrara çıkma bnde hep vardır onda bi değişiklik yok ama göğüslerim şişik ve çok acıyolar... bide ara sıra başım dönüyor bide acıkıyorum çabucak:52::52::52:

ben oğlumu 6 haftalıkken yani birbuçuk aylıkken duymuştum kalp atışlarını..inş sende duyarsın tarifsiz bir duygu idrara çok çıkman şu dönem normal cnm zamanla geçecek bu durum..fazla yorma kendini ve fazla yol yürüyüp merdiven çıkma..dikkat et..ben dikkat etmedim bi dönem oğlum aşşağıya indi korkuttu bizi ama çok şükür dikkat ettim oturdum ..k.çımın üstüne geçti..:9:fazla geziyordum farkında olmadan..3 aylık olana kadar dikkat et....göğüslerinde zamanla geçecek..vücud bebek var sinyali verdiği için değişime uğruyorlar cnm...korkma...inş bebeği görürsün inş....:emir_bebek:

günebkn avatarını bana versene:8::8::8::8

cnn sıkılıyor galiba avatarını değiştiriyorsun sürekli:1::1::1:bende sıkılınca çizelgemi değiştiriyorum:9::9::9::9:

iyiaksamlar biz geldik ama kimsecikler yok sanirim.....

gnbkn tatlim okudum dr.nun ne dediklerini sukurler olsun sorun yokmus bol bol istirat et dedgi gibi cunku bebek buyudukce daha da artacak kasik agrilarin cok dikkat et evet dedigin gibi iyikide hepsini onceden hazirladin bebisinin odasini falan yoksa cok zor olurdu

ben oğlumu 6 haftalıkken yani birbuçuk aylıkken duymuştum kalp atışlarını..inş sende duyarsın tarifsiz bir duygu idrara çok çıkman şu dönem normal cnm zamanla geçecek bu durum..fazla yorma kendini ve fazla yol yürüyüp merdiven çıkma..dikkat et..ben dikkat etmedim bi dönem oğlum aşşağıya indi korkuttu bizi ama çok şükür dikkat ettim oturdum ..k.çımın üstüne geçti..:9:fazla geziyordum farkında olmadan..3 aylık olana kadar dikkat et....göğüslerinde zamanla geçecek..vücud bebek var sinyali verdiği için değişime uğruyorlar cnm...korkma...inş bebeği görürsün inş....:emir_bebek:

ayy inşallahhh en kısa zamanda duyarım valla çok heycanlıyımmmmm :52::52::18::18:

yok kendimi yormamaya çalışıorum ama süreklide yatmıorum yani normal hayatıma ev işlerime devam ediyorum.. idrara çıkmak önemli diil çünkü ben normalde de çok çıkarım :1: göğüslerimimn ağrısı beni mutlu ediyorr ne güzel hamile olduğumu hatırlatıyor bana :nazar: Allah ım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahhhhh :nazar: seninde doğuma az kalmışş inşallahhh bi avazda alırsın yavvrunu kucağına :emir_bebek::nazar:

kızlar aranıza yenı katıldım. veeeeee bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

yanlız bişi sorıcam kasık agrılarım war bunlar normal mı??

Canım hayırlı olsun.Yaklaşık gebelik haftamız aynı.Gebelik haftanı hesaplamak için son adet tarihinin başlangıcını kabul ediyorsun.İlişkiye girme döneminden hesapladığı için çoğu kişi yanlış hesaplıyor sanırım.
Hayırlısı ile keseni de görürsün inş.

senin bebiş de hayırlı olsun :) biz bu haftasonu keseyi gördük çok şükür. bazı testler istedi doktorum benden, onları yaptırıp 15 gün sonra kontrole gidicem kalp atışlarını dinlemek için :)) senin kese göründü mü? sat'ın ne zamandı?

ben sata göre 5+5 im.. ay çok heycanlıyım zaman geçsin mercimeğim sağlıkla büyüsün inşallahhhhhhhhh..:emir_bebek::nazar::52::52::52:

bende ara ara karın kasık ağrısı var idrara çıkma bnde hep vardır onda bi değişiklik yok ama göğüslerim şişik ve çok acıyolar... bide ara sıra başım dönüyor bide acıkıyorum çabucak :56:

hayırlı olsun :)) aramızda 1 gün var sanırım. cumartesi keseyi gördük biz. 15 gün sonra da kalp atışlarını duymak için gidicez.

iyi yapmışın günebkn..gerçi çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü....beni iş yerim rapor almama 2 ay kala işten çıkardılar ama ssk devam edicek mağdur etmicez dediler..dün iş yerinde imzalamam için kağıt göndermişler...işten ayrıldığıma dair imza alcaklar benden bende imzalamadım şehir dışındayım gelemem dedim..bune nankörlüktür insanlarda aklım almıyo..şu dönem ssk benim için çok önemli..alacağım 3 kuruş doğum parası onda bile gözleri var..ama hakkımı asla helal etmiyorum akşam o kadar sinirim bozulduki...akılları sıra imzalatıp bütün haklarımı kesecekler sskmıda daha ödemicekler malum daha rapor almama var aralık 20 gibi..sskdanda yırtmaya uğraşıyorlar...allahım böyle vicdansızlara ekmek vermesin ne diyeyim ..insanda biraz vicdan olcak....gerçi kendi ailemde görmedimki vicdan eller nasıl vicdanlı olsun....hamileyim aynı apartmandayız nasılsın yavrum deyip aradıkları sordukları yok....sorarsan ailem var...hepsi içime dert oldu akşam hüngür hüngür ağladım..eşimden allah razı olsun o olmasa napardım...şurda bin kat yabancı birbirimize yardım edip teselli ediyoruz hiç tanışmadığımız halde..ama nedense çevremizde aç kurtlar dolu..nankörler dolu..allah yardımcımız olsun nedim...:14:

canim merhaba,
hakkini yedirtme, iyi ki imzalamamissin, eger imzalasaydin zaten dedigin gibi bütün haklarini kaybederdin, isten kendin cikmis gibi. Malesef etrafimiz vicdansizlarla dolu, dünya degilde insanlar bozuldu hep. Kendi ailenide anlayamadim, neden ayni binada olupta sormuyorlar nasilsin falan diye... bosver o zaman canim, Allaha havale et... lütfen cok aglama, bebiside düsün canim.. Kendine dikkat et...

Yedinci Ay:
Anne bu ay Rabbim büyük bir Ehadiyet turrasını benim üzerimde gösterdi. Beni diğer insanlardan ayırt edecek el ve ayak izlerimi yarattı.
Bu ay içindede beyin dokum hızlı gelişimini sürdürüyor ve akciğğerlerim de gelişimlerine devam ediyyorlar. Ama akciğerlerimi ilk senin yanında kullanmaya başlayacağım. Şu an akciğerlerim olmadan nasıl nefes aldığımı mı merak ediyorsun. Ben daha nefes alamıyorum. Ama oksijen ihtiyacımı senin vasıtan ile senin kanından alıyorum. Sanki bir balık gibi…
Bu aylardan itibaren de gözlerimi açıp kapama hareketlerini yapmaya başlayacağım. Bak Anneciğim güllücüklerimi görebilirsin. Anneciğim kaşlarım ve kirpiklerim çoktan oluştu, saçım uzamaya devam ediyor. Gözlerrim tümüyle işler durumda. yağ deppolarım oluşmaya başladı.
Bu arada benimle konuş bana bol bol Kur’an oku, oku ki Rabbimi daha iyi tanıyayım, hadisler oku, oku ki onun Habibine ben de aşık olayım.
Bu ayın sonunda boyum yaklaşık 36 cm. ve ağırlığım 1050 (750-1680) gram civarında olacak.

Berraksu,
cok güzel bir yazi paylasmissin tesekkürler..

kızlar aranıza yenı katıldım. veeeeee bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

yanlız bişi sorıcam kasık agrılarım war bunlar normal mı??

günaydin Whisper,
tebrikler, hayirli olsun. Kasik ve karin agrilari gayet normal...kanama olmadigi sürece... kendini fazla yorma, dinlen - ilk 3 ay cok önemli...:emir_bebek::nazar:

Back