• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Selam kızlar malesef bebegım donmedı sezeryan gozukuyor....aralıgın 4une hastanede yatacam odamı falan ayırttırdık.....egerkı aralıgın 4une kadar sancılanırsam ozaman yıne sezeryan doktor hıc umut vermıyor normalı ama olabılır dıyor cok kucuk ıhtımal dıyor....local anestezıyle olacam cok heyecanlıyım doktorla konustum bugun baya bır ıcıme su serptı hayırlısı rabbımden gelsede bebegımı gorsem artık....

kızlar merhaba 5 haftalık hamileyim ya ben çok evhamlıyım sanırım ama sormak istedim sizlere.Bu akşam yemeğimin yanında yoğurt yiyim dedim ama son kullanma tarihini 2 gün geçmii.yedikten sonra baktım :5: sorun olmaz dimi en fazla 2-3 kaşık yemişimdir :/ Sorun olmaz dimi ?

Araniza yenikatildim. Dun test yaptim pozitif cikti.bugun doktora gittim son adt tarihimden yolaa cikarak yedi haftalik hamile olabilecegimi soyledi ama ultrasonda bebegi goremedi. Orda tekrar test yaptim yine pozitf cikti. Bebegin cok kucuk olabileceginden ultrasonda gorunmuyo olabilir iki hfta sonra gel dedi ve vitamin verdi. Suphedyim. Hamilemiy:43:im degilmiyim

Selam kızlar malesef bebegım donmedı sezeryan gozukuyor....aralıgın 4une hastanede yatacam odamı falan ayırttırdık.....egerkı aralıgın 4une kadar sancılanırsam ozaman yıne sezeryan doktor hıc umut vermıyor normalı ama olabılır dıyor cok kucuk ıhtımal dıyor....local anestezıyle olacam cok heyecanlıyım doktorla konustum bugun baya bır ıcıme su serptı hayırlısı rabbımden gelsede bebegımı gorsem artık....

olsun canım..bak bende sezeryan olucam..bebeklerimiz sağlıkla doğup büyüsünlerde sezeryan olalım varsın..azcık kalmış yaa aralığın 4 üne:nazar::nazar:bende heyecanlandım valla..

ah seni yaramaz kız:31::31::31

neyse cnm bunda da vardır bir hayır allahın izniyle...aralık 4 ne güzel gününüde almışsın cnm...allah kurtarsın heyecanlandım vallahi:53::53::53:

slm arkadaşlar,ben de aranıza yeni katıldım. bugün doktora gittim. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. kesem de göründü. çok mutluyum ama çok da endişeliyim.aslında bir senedir korunmuyorduk, hatta eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. ama hamilelik, doğum, annelik korkutuyor sanki beni. geçer herhalde...

slm arkadaşlar,ben de aranıza yeni katıldım. bugün doktora gittim. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. kesem de göründü. çok mutluyum ama çok da endişeliyim.aslında bir senedir korunmuyorduk, hatta eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu. ama hamilelik, doğum, annelik korkutuyor sanki beni. geçer herhalde...

tebrikler canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..korkma korkma hepsi geçer

idare eder işte canım ya..gezinince artıyor..bende dinleniyorum öyle..karnımda sertleşmeler var birde bugün sanırsam yalancı sancı dedikleri bu olsa gerek.Allahtan düzenli değil..sen nasılsın bugün?

rabbime çok çok şükür iyiyim cnm...dinlen cnm evet bu dönemde kasılmaların artar...vücut kendini doğuma hazırlıyor.

rabbime çok çok şükür iyiyim cnm...dinlen cnm evet bu dönemde kasılmaların artar...vücut kendini doğuma hazırlıyor.

maşallah maşallah:nazar::nazar:iyi ol canım...bişey sorucam birde sana sen netten nerelerden alıyosun kızına aldığın şeyleri...malum her yer güvenilir değil

maşallah maşallah:nazar::nazar:iyi ol canım...bişey sorucam birde sana sen netten nerelerden alıyosun kızına aldığın şeyleri...malum her yer güvenilir değil

cnm şükür bugüne kadar alışveriş yaptığım hiçbir sitede sahtekarlığa rastlamadım ki aşağı yukarı 4 yıldır falan çoğu şeyimi netten alıyorum..

cnm şükür bugüne kadar alışveriş yaptığım hiçbir sitede sahtekarlığa rastlamadım ki aşağı yukarı 4 yıldır falan çoğu şeyimi netten alıyorum..

bende zaman zaman alıyorum ama sürekli değil...mesela bi markafoniyi biliyorum güvenilir birde trendyoldan aldım gerisini denemedim hiç

bende zaman zaman alıyorum ama sürekli değil...mesela bi markafoniyi biliyorum güvenilir birde trendyoldan aldım gerisini denemedim hiç

ne bileyim mağazalarda falan bulamadığım istediğim tarzdaki kıyafetleri nette buluyorum...

cnm yaa ben kendimi çok şişko hissediyorum....daha önümde 3 ayım var uff o zamana kadar daha çok kilo alırım:14::14::14::14:

ne bileyim mağazalarda falan bulamadığım istediğim tarzdaki kıyafetleri nette buluyorum...

cnm yaa ben kendimi çok şişko hissediyorum....daha önümde 3 ayım var uff o zamana kadar daha çok kilo alırım:14::14::14::14:

yapma Allah aşkına..ne kadar kilo aldın ki..3-5 kiloyla şişman mı olunur..millet 20-25 kilo alıyor takılmıyor senn gibi...

gider dimi sonra bu kilolar:18::18::18::18:

elbette gider.hastaneden çıkmadan neredeyse hepsini vermiş olursun üzülme..bebek 3 kilo plesenta o kadar şişlik şu bu hepsi gidince eski haline dönersin.üstüne uykusuz geceleri de ekleyince.eski halinden bile zayıf kalırsın:34::34:

AMin kizlar normalde iki aralikdi dogm tarihim ama dktr dedi belki doner gibisine diye iki gun daha uzatti zaten ikinci gunude sezeryan dogurmya niyetim yok agrilarda kesildi sadece bebek buyudugu icin yeri dar oldugundn aksam uyurmuyor ne sagima yatabuliyorum nede soluma ister istemez sikisiyor sirt ustu hic yatamiyorum boguluyorum sanki birde ayagima krmplar saga sik giriyor ben istiyorum ki hemen gelsin aralik dort

Back