Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

günaydın güzel annişlerimiz

gunaydinnnnnnnnnnn bu aralar denk gelemiyoruz bugun dr.agidecem bakalim bnm nazli kizim dondumu......

sanirim hala ayni yerinde son zamanlarda derler ya bebek hareketleri kisitlanir yeri olmaduigindan dolayi bnmki tersine oldu insallah donmustur yaaaaaaa

teste çift ç,zg, çıktı kızlar dün doktora gitmem lazım di mi
istanbul fatih eyüp gop tarafında yıldıztabya tarfında tavsiye edebileceğinz hastane ve doktor var mı??bide spor yapabilir miyimiz sizce??

istanbul fatih eyüp gop tarafında yıldıztabya tarfında tavsiye edebileceğinz hastane ve doktor var mı??bide spor yapabilir miyimiz sizce??

gozun aydın......................darısı bana

Son düzenleme:

allah kucagına almak nasıp etsın hayırlı olsun bebegın ıns....evet gıtmen gerekır dr.a en kısa zamanda randevunu al ve gıt...hastane ıle ılgılı bır bılgım yok yardımcı olamayacam....spor konusun da da dr.un senı muane ettıkden sonra olur veya olmaz soler net cavap dr.unda kesınlıkle dr.a gıtmelısın

canım bende yatıyorum bol bol..annemlerde takılıyorum genelde:) az sonra yine gidicem..ağrım hafifledi ama yorulunca ayakta durunca artıyor.o yüzden bende gezinmiyorum..bugün dr a gidicekmişsin.haydi inşallah dönmüştür senin minik

ıyı varlar analarımız allahım baslarımızdan eksık etmesın onları....dınlen dınlen bol bol....zaten normaldede eger boyle olmasaydın bıle kasık agrın artıyorsa veya aksamları daha da keskın olmuyorsa yorgunlukdan oluyor....evet bugun dr.gıdecem ayyy ne bıleyım yaaa ınsallah donmustur ama aynıymıs gıbıme gelıyor dusun hala mıgdemden gelıyor hamılelık karnım assagıya bıle dusmedı duser gıbı oluyor bazen sonra yıne mıgdemden gelıyor karnım hayırlısı rabbımden artık

amiin canım Allah analarımızı eksik etmesin...dönmüştür bence canım ya takılma sen...hayırlısı olsun dönmediyse de..benim oğlum nasıl duruyor biliyomusun ters olmak bi yana yan duruyor..ayakları sağ tarafımda kafası sol tarafta dr da yan duruyor dedi.her gittiğimde tersti şimdi yan dönmüş:))böyle işte güzelim..neyse akşama hayırlı güzel haberlerini ver inşallah..ben çıkayım şimdilik.iyi bak kendine.

ınsallah donmustur....bnmkıde oyleydı bırde gecelerı resmen kompıle vuvudunu gosterırsı resmen mıgdemın sag tarafından baslayarak poposu falan hep bellıydı sonra kızım gelıstıkce baska bır sekıl aldı bnde anlamadım gıttı neyse artık hayırlısı rabbımden....aksama verırım haber ne oldu dıye tamam tatlım sende kendıne ıyı bak bebısınede

hayırlı olsun :)) aramızda 1 gün var sanırım. cumartesi keseyi gördük biz. 15 gün sonra da kalp atışlarını duymak için gidicez.

amin canım saolasın seninde hayırlı olsun allah hepimiinkini tammaına erdirsin inşallahhhhh :)

bnde yarın akşam gidicem keseyi görmeye.. sonra artık ne zaman çağırırsa kalp atışları için o zaman gidicez ay nasıl heycanlıyım bilemezsinizzzzzz

Hly canim hayirli olsun, senin yasadigin heyecani cok iyi anlayabiliyorum...inanirmisin bende ilk kalp atistlarini duymak icin gittigimizde doktoda siramizi beklerken 7-8 defa lavaboya gittim . Benim daha önce 2 kere düsügüm olmustu o yüzden daha da cok heyecan ve endiseliydim..

Ilk 3 ay cok önemli, dikkat et - bol bol dinlen...insallah sag salim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza...

3 yıllık evliliym 2 yıldır tedavi görüyordum. Allahıma çok şükür 11.11.11 de hamile olduğumu öğrendim. o kadar mutluyum ki. Allah'ım herkese versin inşallah.

3 yıllık evliliym 2 yıldır tedavi görüyordum. Allahıma çok şükür 11.11.11 de hamile olduğumu öğrendim. o kadar mutluyum ki. Allah'ım herkese versin inşallah.

Allah kucagınıza alıp gozlerıne baktıkca mutluluktan aglayacagınız gunlerı gormeyıde nasıp etsın ınsaallah...gozunuz aydın..

hayirli olsun canim, darisi isteyip dileyenlerinde basina insallah... Insallah sag salim kucaginada alirsin bebisini....

ben de çok heyecanlıyım. internette o dönemde bebeğin kalp atışlarının nasıl göründüğü ile ilgili bir video izlemiştim. mucizevi bişey :))

ya benim hafiften mide bulantılarım başladı gibi ((( henüz hiç kusma olmadı ama her an çıkarıcakmışım gibi hissediyorum ((

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…