- Konu Sahibi berraksuuu
- #2.221
oğlun şimdiden erkekliğe,kıskanmaya başlamış
yaa sorma teyzesi..eşimde bizimki doğunca dr a yumruk atmasın senmiydin beni rahatsız eden diye diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oğlun şimdiden erkekliğe,kıskanmaya başlamış
yaa sorma teyzesi..eşimde bizimki doğunca dr a yumruk atmasın senmiydin beni rahatsız eden diye diyor
beyfendi kendisi yüzünü kapatıp pipisini göstermeyi biliyor ama
öyle öyle sorma yine meydandaydı herbişeyi:))artık çok net görülmüyor ama büyüdüğü için ekranda net bakamıyorum..24 kasımda randevum var yine bakalım..
bende 2 haftada bir kontrole gitmek istiyorum artık kıskandım mı ne
bana kalsa ilk haftadan gidecektim 2 haftada bir.dr 1 ay sonra gel deyince bozuluyordum..bakalım bu gittiğimde nst ye de bağlanıcam
lohusa gecelik aldın mı??ve de nasıl süslü bişey mi??
canım 2 tane gecelik aldım dagiden..süslü değil...kareli kareli..mavili kırmızılı..çok beğendim..modern duruyor öyle anneanne geceliği gibi değil..birde sabahlığını aldım...pijama takımı aldım..hastaneden çıkarken giymek için..hepsi önden düğmeli tabi
Eki Görüntüle 287674 Eki Görüntüle 287675 güzelmiiii cnm dagiden bende alıcam kareliler benmde hoşuma gitti
oooo süper..süslüymüş seninkiler.Allah yavrunla sağlıkla giydirsin inşallh...nerden aldın peki?
ebru materntyden cnm..çok şık ve güzelde benimki bol geldi m beden alıcam..
amin cnm hepimiz sağlıkla giyeriz inşallah...bebeğini emzirmek için çok pratik bölmeler yapmışlar çok beğendim.
artık onlar kolay iş cnm bebek arabamız buEki Görüntüle 287681 çirf taraflı bide kibar çok ağır değil..
güzelmiş.bende böyle bişey istiyorum.ağır olanlar iyi olmuyor zaten..itmek zor oluyor..güle güle uyusun gezinsin bebişin inşallah
amin cnm hepimizin bebekleri inş...cnm ben çıkmak zorundayım
Günaydın canım..
Hayırşı olsun..Rabbim tamamına erdirsin..
günaydin,
hayirli cumalar
cok sevindim, hadi hayirli olsun bebisin, saglicakla gelsin insallah... dikkat et kendine - ilk aylar cok önemli biliyorsun...
gözün aydın cnm çok sevindim..allahım zorluğa düşmeden nasip etmiş..inş sağ sağlim kucağınada alırsın....allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inş...
nasılsın fıstık..nerelerdesin...bende pazara gittim bugün buranın pazarı vardı yemekleri ateşe koydum geldim....akşamada kek börek yapıcam kocama inş...çok severde...dün çok halsizdim ama bugün çok şükür iyiyim..sanırım oğlumla alakalı...bigün durgun bigün enerjik..hayırlısı....sabah yıktı karnımı yaramazzzz
senin adına cok sevindim canım allah tamamına erdirsin dikkat et