Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

lohusa gecelik aldın mı??ve de nasıl süslü bişey mi??

canım 2 tane gecelik aldım dagiden..süslü değil...kareli kareli..mavili kırmızılı..çok beğendim..modern duruyor öyle anneanne geceliği gibi değil..birde sabahlığını aldım...pijama takımı aldım..hastaneden çıkarken giymek için..hepsi önden düğmeli tabi

canım 2 tane gecelik aldım dagiden..süslü değil...kareli kareli..mavili kırmızılı..çok beğendim..modern duruyor öyle anneanne geceliği gibi değil..birde sabahlığını aldım...pijama takımı aldım..hastaneden çıkarken giymek için..hepsi önden düğmeli tabi

benimkine bak bi güzel mi???

amin cnm hepimiz sağlıkla giyeriz inşallah...bebeğini emzirmek için çok pratik bölmeler yapmışlar çok beğendim.

en iyisi de oymuş o zaman.o çok önemli çünkü..
bebek şekerinide babası almaya gidicek oğlumun malum ben artık çıkamıyorum dr gezinme dediği için..tek eksiğimiz portbebe kalıyor..

en iyisi de oymuş o zaman.o çok önemli çünkü..
bebek şekerinide babası almaya gidicek oğlumun malum ben artık çıkamıyorum dr gezinme dediği için..tek eksiğimiz portbebe kalıyor..

artık onlar kolay iş cnm bebek arabamız bu $pierre-cardin-ps-2020-enigma-cift-yonlu-bebek-arabasi-puset-new-2011.jpg çirf taraflı bide kibar çok ağır değil..

Günaydın canım..

Hayırşı olsun..Rabbim tamamına erdirsin..

günaydin,
hayirli cumalar

cok sevindim, hadi hayirli olsun bebisin, saglicakla gelsin insallah... dikkat et kendine - ilk aylar cok önemli biliyorsun... :emir_bebek::nazar:

gözün aydın cnm çok sevindim..allahım zorluğa düşmeden nasip etmiş..inş sağ sağlim kucağınada alırsın....allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inş...
nasılsın fıstık..nerelerdesin...bende pazara gittim bugün buranın pazarı vardı yemekleri ateşe koydum geldim....akşamada kek börek yapıcam kocama inş...çok severde...:KK19:dün çok halsizdim ama bugün çok şükür iyiyim..sanırım oğlumla alakalı...bigün durgun bigün enerjik..hayırlısı....:emir_bebek:sabah yıktı karnımı yaramazzzz:KK16:

senin adına cok sevindim canım allah tamamına erdirsin dikkat et:KK49:

teşekkür ederim arkadaşlar... ben doktora gittim cuma günü keseyi göremedik değerim 843.5 çıkmıştı cuma. bugün tekrarladım 1986 çıktı salı günü çağırdı doktorum... keseyi görürüz artık dimi :)

kızlar kalp atışları ne zaman duyuluyor acaba hangi haftada ?

ben sata göre 5+5 im.. ay çok heycanlıyım zaman geçsin mercimeğim sağlıkla büyüsün inşallahhhhhhhhh..:emir_bebek::nazar::KK52::KK52::KK52:

bende ara ara karın kasık ağrısı var idrara çıkma bnde hep vardır onda bi değişiklik yok ama göğüslerim şişik ve çok acıyolar... bide ara sıra başım dönüyor bide acıkıyorum çabucak :KK56:

X