• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ilk bebegimi kaybettim ikinci kez hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol canım Allah razı olsun yazdiklarin icin
Peki sende ne çıkti.bide kać kaybin var.fakültede kaç kayıp olunca bakıyorlar.çok soru sordum.kusura bakma.ama ne biliyim
Kafam allak bullak
Cümlemizden Allahım razı olsun canım benim keşke biraz yararım olsa cok sevinirim benim ilk kaybımdı bu persembe kan sonuclarımı alcam insallah herseyi istedim patolojide temiz cıkmıstı kan sonuclarını yazarım buraya kusuru olur mu hic bi faydam dokunsa ne mutlu bana ilk kaybım ama eger pıhtılasma falan varsa ikinci melegi riske atmayım diye kendi istegimle gittim anlattım durumu herseye bakılsın dedim biraz kem küm ettiler normalde iki hatta ücüncü ölüm olursa bakıyoruz ilki normal artık dediler ama ısrar edince kabul ettiler birde 59 günde söktürücü ile adet olabildim ben oda sıkıntı oldu geri cevirmediler kafanı rahatlat istersen ayrıntılı kan tahlili iste kafan rahat olursa hersey düzelir

canım okurken gözlerim doldu
ben de 21 eylülde kaybettim bebeğimi
şimdi yeniden deniyoruz
örnek alınıp incelendiyse sorun çıkmadıysa korkma
Allahım birdaha yaşatmasın bizlere
Örnek alıp baktılar temiz dediler canım seninde basın sag olsun Rabbim bir daha yasatmasın insallah bu persembe sonucları bi alıyım hayırlısıyla bu aydan itibaren duruma göre denemeye baslıycam cünkü adetim beni cok korkuttu 59. Günde zar zor hapla geldi Allahım vermesin rahim yapısmasından korktum simdi ikinci kez adet olusum az ve koyu renk geliyo bu daha cok korku veriyo bisey cıkmadan bi yavrum olsun istiyorum

Cümlemizden Allahım razı olsun canım benim keşke biraz yararım olsa cok sevinirim benim ilk kaybımdı bu persembe kan sonuclarımı alcam insallah herseyi istedim patolojide temiz cıkmıstı kan sonuclarını yazarım buraya kusuru olur mu hic bi faydam dokunsa ne mutlu bana ilk kaybım ama eger pıhtılasma falan varsa ikinci melegi riske atmayım diye kendi istegimle gittim anlattım durumu herseye bakılsın dedim biraz kem küm ettiler normalde iki hatta ücüncü ölüm olursa bakıyoruz ilki normal artık dediler ama ısrar edince kabul ettiler birde 59 günde söktürücü ile adet olabildim ben oda sıkıntı oldu geri cevirmediler kafanı rahatlat istersen ayrıntılı kan tahlili iste kafan rahat olursa hersey düzelir
Ay saol canim ya.baya güzel seyler yazmişsın.
Benim yasadığim yerde fakülte hastanesi yok.devlet hastanesinde yaptirmazmıyiz?
Bide doktora ne dedin.nasıl kabul etmis.
Rabbim bi daha yaşatmasin.ins tez zamanda hamile kalırsın canim.
Sonuclarini bekliyorum.

Öncelikle Allah sabır versin çok zor durum yaşayan bilir. Ben ilk bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim. Kürtaj oldum 25 gün kanamam oldu aynı lohusalık geçirdim. Bana genetik araştırma yapmadılar. İkinci hamileliğimde kan sulandırıcı ilaç verdi dr kızım sağlıklı dünyaya geldi. Oğlumda da kan sulandırıcı iğne verdi onu da sağlıkla kavuştum. Çok zor bebek kaybetmek çok ağlamıştık eşimle bir yıl depresif gezdim. Sen de inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun

Ay saol canim ya.baya güzel seyler yazmişsın.
Benim yasadığim yerde fakülte hastanesi yok.devlet hastanesinde yaptirmazmıyiz?
Bide doktora ne dedin.nasıl kabul etmis.
Rabbim bi daha yaşatmasin.ins tez zamanda hamile kalırsın canim.
Sonuclarini bekliyorum.
Devlet hastanesi iki yada ücüncü kez olursa bakıyo diye biliyorum canım ama bi randevu al sor istersen en azından genel kan testi iste bazen iyi bir özel hastanede yapıyor bu testleri tabi hepsi iyi degil para tuzagı sacmalayan oluyo her özele gitme doktor niye geldin ilk bebekte olur dediginde psikolojimin ne kadar bozuk oldugunu en azından kafamın rahatlaması icin gerektigini anlattım tamam dedi hatta tanıyada tekrarlayan düsük yazdı 5 ayrı tüp kan aldı herseyi istedi hatta genetigede yolladı ama onu yaptırmayı cok düsünmüyorum ben sonucları almaya gittigimde sorarım doktora devlet hastanesi neleri ne zaman yapıyor sana yazarım

Öncelikle Allah sabır versin çok zor durum yaşayan bilir. Ben ilk bebeğimi 13 haftalıkken kaybettim. Kürtaj oldum 25 gün kanamam oldu aynı lohusalık geçirdim. Bana genetik araştırma yapmadılar. İkinci hamileliğimde kan sulandırıcı ilaç verdi dr kızım sağlıklı dünyaya geldi. Oğlumda da kan sulandırıcı iğne verdi onu da sağlıkla kavuştum. Çok zor bebek kaybetmek çok ağlamıştık eşimle bir yıl depresif gezdim. Sen de inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun
Allah razı olsun canım Insallah bizlerde senin gibi yavrularımıza kavusabiliriz adaklar adadım ne zormus kadın olmak evlatla imtihan ne zormus Rabbim yardımcımız olsun

Devlet hastanesi iki yada ücüncü kez olursa bakıyo diye biliyorum canım ama bi randevu al sor istersen en azından genel kan testi iste bazen iyi bir özel hastanede yapıyor bu testleri tabi hepsi iyi degil para tuzagı sacmalayan oluyo her özele gitme doktor niye geldin ilk bebekte olur dediginde psikolojimin ne kadar bozuk oldugunu en azından kafamın rahatlaması icin gerektigini anlattım tamam dedi hatta tanıyada tekrarlayan düsük yazdı 5 ayrı tüp kan aldı herseyi istedi hatta genetigede yolladı ama onu yaptırmayı cok düsünmüyorum ben sonucları almaya gittigimde sorarım doktora devlet hastanesi neleri ne zaman yapıyor sana yazarım
Saol canim ya.bizim burda araştirma yok.1 tane ozel hastane var.o da kendi doktorumun oldugu.o da hic ilgilenmiyor.olur olur diyip yolluyor.
Sen yine de genetiğe de yolla canim.zaten yapiyorlar.belki başka bi seyin olmasini engellersin.
Lütfen yaz canim sorduklarini.merakla bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim 2.5 yıllık evliyim bu yıl cocuk kararı almısken bir sürpriz ile ücüncü ayımda gebe oldugumu ögrendim hemde adetten 5 gün önce test ile ama yavrum 6+4 de melek olarak kalmaya karar vermiş kalbi durmuş 4 gün sonra fark ettik zaten deli gibi hissediyordum hemde en basından beri. Kürtajla aldılar bebegimi patoloji yapıldı temiz dendi. 59. gün söktürücü ile adet olabildim o da ayrı korku oldu. Tek başıma cok zor gecti zaman. Fakülteye gidip kan verdim genetik inceleme icin bir doktor belki pıhtılasma olabilir dedi perşembe günü sonuclanacak insallah. Anneler benim gibi ilk bebeginin kalbi durup ikinci kez hamile kalan yavrusunu kucagına alan varmı tekrar hamile kalmak zorlaşırmı sizce. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Bence testlerinin ilk kayipta yapilmasi bile sans olmus ne mutlu sana.
Bu bir sorun degil sonrasini etkileyen.
Insallah en kisa zamanda alirsin guzel haberi :)

Bence testlerinin ilk kayipta yapilmasi bile sans olmus ne mutlu sana.
Bu bir sorun degil sonrasini etkileyen.
Insallah en kisa zamanda alirsin guzel haberi :)
Fakültede kendi istedigin ile yapılıyor mu yoksa ben mi etkileyebildim doktoru bilmiyorum :) Allah razı olsun inşallah evlat hasreti ceken herkese nasip olsun.

Amin canim.otobüsle gidecez.ćok bi mola vermiyor.puffff.
Iyi bir kadın dogumcu bul canım memleketinde durumu anlat bakalım ne diyecek en kötü ara ara bacaklarını kendine çek çek bırak bi kan akısı hızlansın Rabbim ol derse her halükarda olur 2 ay hamile olduguni bilmeden 1 kutu antibiyotik icen arkadasım var bebek sapasağlam arka arka olup bakamam korkusuyla düssün diye tüp kaldıran komsum var kızı sapasağlam biraz da Ya Allah demek gerek canım kasılma üzülme

Iyi bir kadın dogumcu bul canım memleketinde durumu anlat bakalım ne diyecek en kötü ara ara bacaklarını kendine çek çek bırak bi kan akısı hızlansın Rabbim ol derse her halükarda olur 2 ay hamile olduguni bilmeden 1 kutu antibiyotik icen arkadasım var bebek sapasağlam arka arka olup bakamam korkusuyla düssün diye tüp kaldıran komsum var kızı sapasağlam biraz da Ya Allah demek gerek canım kasılma üzülme
Öyle tabi canım ama bizimki riskli gebelik iste.1 kere yaşadım mı nmbi daha yaşarim korkusu oluyor.

Örnek alıp baktılar temiz dediler canım seninde basın sag olsun Rabbim bir daha yasatmasın insallah bu persembe sonucları bi alıyım hayırlısıyla bu aydan itibaren duruma göre denemeye baslıycam cünkü adetim beni cok korkuttu 59. Günde zar zor hapla geldi Allahım vermesin rahim yapısmasından korktum simdi ikinci kez adet olusum az ve koyu renk geliyo bu daha cok korku veriyo bisey cıkmadan bi yavrum olsun istiyorum

korkma canım ayni şeyleri yaşamışız
önce kanamam bitmedi o bitti adet gelmedi ben de daha 10 aralıkta adet oldum 21 eylülde düşük düşünsene
Allahın izniyle sonuçların temiz çıkar içini ferah tut

korkma canım ayni şeyleri yaşamışız
önce kanamam bitmedi o bitti adet gelmedi ben de daha 10 aralıkta adet oldum 21 eylülde düşük düşünsene
Allahın izniyle sonuçların temiz çıkar içini ferah tut
Canım benim belki ilk kanaman uzun sürdügü icin adetin gec gelmistir insallah temiz cıkar güzel seyler duymaya ihtiyacım var sana da gecmis olsun canım düsünüyomusun peki tekrar

Canım benim belki ilk kanaman uzun sürdügü icin adetin gec gelmistir insallah temiz cıkar güzel seyler duymaya ihtiyacım var sana da gecmis olsun canım düsünüyomusun peki tekrar

canım ben yeniden ovulasyon testlerine başladım hatta bugün yarın çatlicak gibi
evet cok istiyoruz biz

canım ben yeniden ovulasyon testlerine başladım hatta bugün yarın çatlicak gibi
evet cok istiyoruz biz
Canım ben bu testi hic kullanmadım cok bilgim de yok acıkcası biraz acıklarmısın insallah en kısa zaman da güzel haberler alırsın

Back