- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.532
işte tamda bu nokta yaşamadığımdan olsa gerek yoksa geçmişe kim takılıp kalmış ben gibiGuzel birseyi unutabilmek icin daha guzelini yasamak lazim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte tamda bu nokta yaşamadığımdan olsa gerek yoksa geçmişe kim takılıp kalmış ben gibiGuzel birseyi unutabilmek icin daha guzelini yasamak lazim..
inanırmısın hiç boş vaktim yok gerçekten sabahtan akşama kadar oğlumla ilgileniyorum ev işi yemek kitap okuma sınavlar gerçekten boş değilim yani ama gece olunca yada ufacık bir boşlukta aklım gidiyoırSimdi iki yasinda bir cocugu olan kadin sadece cocuguna kitlenir baska hic birsey onemli olmaz.
Bos vakit birakmayin ozaman.kitap okuyun bol bol.bu adeta takinti hastaligjna donusmus.
Tedavi olmalısınız
haklısın kurtulacağım bu düşünceden Allahın izni ileEşinize ihanet ediyorsunuz böyle yapmayın, eşinizin ne sucu var yüreğimdeki yangını sönmüyor demek ne demek ?? Kendinize gelin diyecek başka bişey yok !
evet canım belkide onu gözümde büyüten ulaşılmaz oluşuydu yoksa çoktan unuturdum unutmam gerek yaniAsk ulaşamamak zaten ulaşirsan bunu adı ask olmazdı ki
kötüyü akla getirme canım düşünce düşünceyi çeker o yüzden bence ihtimal sıfırBahsettiginiz sey ask degil saplanti ve bence bunu dillendirdikce daha cok bataga saplanirsiniz. Evli barkli insansiniz boyle birseyi ne dusunun ne de soyleyin. Su yazilanlari esiniz gorseydi ki gorme ihtimali hep olacak yazilanlar silinemedigi icin olabilecekleri bir hayal edin isterseniz
yani canım hatırlamamak için hafızayı komple silemk gerek ki bu da mümkün değil kimse için ama unutcağım inşAllahBence insanın aklına gelmesi çok normal. Sürekli gelmesini kasdetmiyorum tabiki. Ama arada gelir yani. Ben eşimi çok severim. İyiki onla evliyim derim hep. Onun kadar kimseyi sevmedim. Ama ilk görüştüğüm kişi ayrılırken ilerde hayat ne gösterir bilemem, gün gelir iki cocugunla bile ihtiyacın olsa yanında olurum demişti. Bunu dediğinde daha 20 yasindaydik. Aklıma geliyor. Güzel bir askti. Yaşandi bitti .umarım o da mutludur. Bu kadar :)
:))))sabaah sabah hasta halimle iyi geldi .evet 5 dk sonrası belli olayan bir hayatta varsayımlar üzerine yaşamak ne kadar mantıklı ki böyle söylüyorlar şaşıyoırum zaten kendisi de söylediği yaşta evlenemedi :)Biri de bana 30 olunca evleniriz demişti ben de 28 filan olsa diyordum safça.30 olmadan başkasıyla evlendi bir de aynı semtteyiz teneşire gelesice şeroyla
uyarın için teşekkürler mune ablam :)Hanımlar,
üsluplara dikkat edelim, polemiğe girmeyelim lütfen.
Unutun gitsin gercekten soyluyorum. Bu kisi sizin eski esiniz yada eski sevgiliniz olsa cok sevip ayrilmis olsaniz en azindan mantikli bir sebebi olabilirdi ama siz hicbirsey yasamamissiniz adam sizi hicbir zaman sevmemis. Sizde onu kafanizda buyutmussunuz olanlar bundan ibaret. O kisiyi gercekten sevmiyorsunuz bence oncelikle bunu kabul edin. Hickimse kendisini sevmeyen birini boyle yillar boyu sevemez cunku. Size pas vermedigi icin yasayamadiklariniz aklinizda o kisiyi buyutmus sadecekötüyü akla getirme canım düşünce düşünceyi çeker o yüzden bence ihtimal sıfır
mutsuzluk sebebi kocamsa tabi hiç bir şey haklı çıkarmaz bu konuda o da ayrı meseleBu neydi simdi Allah aşkina..
Gece gunduz ,yatarken kalkarken hep aklinizdaymis..
Ustelik evlisiniZ ve cocugunuz var .
Masum yorumlar beklemeyin bence. .
Esiniz burayi okusa ne olur diye dusundunuz mu hiç ? Tahminen adliye de bulusursunuz...
Ayni seyi kocaniz yapmis olsa ne dusunurdunuz acaba ?
Ayiptir yahuu !
Allah büyük bir gün o da olur nasılsaİşin özü aslında mutsuz olman
Bir kurtulsan şu adamın elinden
Aşkmış meşkmiş aklına bile gelmez
haklısın ulaşamadığımdan olsa gerek bu düşüncelerUnutun gitsin gercekten soyluyorum. Bu kisi sizin eski esiniz yada eski sevgiliniz olsa cok sevip ayrilmis olsaniz en azindan mantikli bir sebebi olabilirdi ama siz hicbirsey yasamamissiniz adam sizi hicbir zaman sevmemis. Sizde onu kafanizda buyutmussunuz olanlar bundan ibaret. O kisiyi gercekten sevmiyorsunuz bence oncelikle bunu kabul edin. Hickimse kendisini sevmeyen birini boyle yillar boyu sevemez cunku. Size pas vermedigi icin yasayamadiklariniz aklinizda o kisiyi buyutmus sadece
hangi ilmihal canım özelden yazabilir misin ?Takıntıdan başka bişey diil
Ayrıca ilmihalde okumuştum
Bu tip kadınlar evliliğine uğursuzluk getirirmiş , eskisini özlemesi..
Yolunuza bakın derim
Hatırlamıyorum kihangi ilmihal canım özelden yazabilir misin ?
ilk eşini diye okumuştum bende başka bir yerde ama dua edin inşaAllah bu saçma düşüncelereden kurtulurumHatırlamıyorum ki
Sanırım ortaokul dönemimdi
Aynı yazı olabilirilk eşini diye okumuştum bende başka bir yerde ama dua edin inşaAllah bu saçma düşüncelereden kurtulurum
belkide inşaAllah canım Allah razı olsunAynı yazı olabilir
Net hatırlamıyorum
İnşallah kurtulursunuz
Bu sadece takıntı
Allah yardımcınız olsun
Senden de allah razı olsunbelkide inşaAllah canım Allah razı olsun
Takıntıdan başka bişey diil
Ayrıca ilmihalde okumuştum
Bu tip kadınlar evliliğine uğursuzluk getirirmiş , eskisini özlemesi..
Yolunuza bakın derim