- 7 Mayıs 2021
- 274
- 268
- Konu Sahibi kararsizbirisi
Annenizle konuşum. Babalarla bazen konuşmak rahat olmaya bilir. Erkek arkadaşinizla tanişip sonra karar vermesini isteyin. Ama erkek arkadaşinizin kendisinin bunu demesi gerekirdi. Ben kendimi babana ispatliycam demeliydi. Hadi sagselamet diyerek engellememeliydi. Bu sevgide doğru bir yol değil. Bak ben soyledim ya başka memleketten birine bizimkiler de razi diyildi diye. Eşimin ailesi de daha beni hiç tanimadan karşi çikmişlardi. Ama biz ayrilmak hakta dusunmedik. Eşin ailesine demişdiki siz eşime razi olmazsaniz ben de o da hazirlanip almanyaya gidicez. Okumak için dusuncemiz vardi zaten. Yani evlenicez gidicez. Siz de bizi gormezsiniz o zaman demişdi. Yapmazdim ben oyle birşey ama rest çekdi işte. Birşey için kavga ederken düşünün. Konuşarak halli var mi? Gerçekten bu kavgalik bir konu mu? Erkek arkadaşinizdan bir adim gormuyorsaniz zaten ustelemeyin. Tek tarafli mucadele de insani yipratir
Ailemi ikna etmek konusjnda ondan destek görüyordum ama bizim problemimizi em başından beri bu kıskançlıklardı.Annenizle konuşum. Babalarla bazen konuşmak rahat olmaya bilir. Erkek arkadaşinizla tanişip sonra karar vermesini isteyin. Ama erkek arkadaşinizin kendisinin bunu demesi gerekirdi. Ben kendimi babana ispatliycam demeliydi. Hadi sagselamet diyerek engellememeliydi. Bu sevgide doğru bir yol değil. Bak ben soyledim ya başka memleketten birine bizimkiler de razi diyildi diye. Eşimin ailesi de daha beni hiç tanimadan karşi çikmişlardi. Ama biz ayrilmak hakta dusunmedik. Eşin ailesine demişdiki siz eşime razi olmazsaniz ben de o da hazirlanip almanyaya gidicez. Okumak için dusuncemiz vardi zaten. Yani evlenicez gidicez. Siz de bizi gormezsiniz o zaman demişdi. Yapmazdim ben oyle birşey ama rest çekdi işte. Birşey için kavga ederken düşünün. Konuşarak halli var mi? Gerçekten bu kavgalik bir konu mu? Erkek arkadaşinizdan bir adim gormuyorsaniz zaten ustelemeyin. Tek tarafli mucadele de insani yipratir
aileme tepkimi koyabilmek için önce bu sorunların çözülmesini istedim bunları konuştuk ve çözemeyince o zaman ayrılalım dedik yani aslında bu ailemden bağımsız bir konu.
Yazdığım sorunlarla iligli bir çözüm olsa keşke de ayrılmasaydık