ablam kendi kendime gelin güvey mı olacaktım bana birşey söylemedi ki neden bekleyecektim ki önemli olan bensem bana söylemesi gerekmezmiydi ?Madem o kadar seviyordun niye evlendin güzel kardeşim adam beklesin demis beklememissin şimdi artık geçmişi dusunmeyi bırakında eşinize ve çocuğunuza bakın o da evlenmis cocugu olcakmis coktan kapanmis bi konu
evet sorun bende biraz o da var ama eşime aşık olmuştum ilk başta o da bir gerçek yani eşimi sevmiyorum denemezBence siz eşinizi sevmiyorsunuz. Baştan beri de hiç sevmemişsiniz.
Sorun eski aşklar, eski sözlüler vs. değil. Bizzat sizsiniz. Bu evliliği neden yaptınız zoraki mi oldu? Kurtulmak mi istediniz evinizden?
evet sorun bende biraz o da var ama eşime aşık olmuştum ilk başta o da bir gerçek yani eşimi sevmiyorum denemez
oda doğru tabi .artık şiddet yok elhamdülillah dersini verdim akıllandı çok şükürİlk zaman için yani. Şu anda bu adamı sevmemenizden daha normal bir şey yok. Hatta seviyorsanız garip. Şiddet, aldatma olan bir evlilik olamaz. Boşluktan ilk aşkınızla olsa nasıl olurdu diye merak duyuyorsunuz.
gurur mu yaparlar :)Bence burada kimse kolay kolay ilk aşkımı unutamadım diyemez evlenip barkandiktan sonra :)
evet adı olmayan bir duygu ilk aşk bile değil çünkü hiç birşey yaşanmadı hep kendi içimde yaşadım o duyguyu sevilmek istedim hep birileri beni çok sevsin istedimSeninki ilk aşk bile değil ki. Hiç birşey yaşanmamis. En fazla hayranlık. Evliliginde mutlu degil misin? Bana kalirsa onu sen bir "kurtarıcı" olarak hayal etmişsin ve bu yüzden aklın onda. Yani onu "o" oldugu icin istemiyorsun, herhangi başka biri de olabilirdi
Boş ver kardeşim şimdi eskiye dönemezsin haklı olsan ne olmasan ne geçmişe takılma ki bende çok takılırım ama olan olmuş değiştiremezsinablam kendi kendime gelin güvey mı olacaktım bana birşey söylemedi ki neden bekleyecektim ki önemli olan bensem bana söylemesi gerekmezmiydi ?
doğru diyorsun ablam inşaAllah bu takıntımı yenereim bir günBoş ver kardeşim şimdi eskiye dönemezsin haklı olsan ne olmasan ne geçmişe takılma ki bende çok takılırım ama olan olmuş değiştiremezsin
gurur mu yaparlar :)
Bizde sizin bunu bize belirtmenize gerek duymuyoruz. Ama siz konunun hemen altına yazmışsınız. Maksat showAkraba kismindan sonrasini okumadim. Gerek duymadim.
bendeki deli cesareti o da ayrı :)sağol canım yine deYani ne bileyim sonuçta toplum baskısı diyoruz ya millet ne der düşüncesiyle söyleyemez insanlar.. ben seni tebrik ediyorum bunu cesaret ederek söyleyebildigin için.
inşaAllahUnutmaya çalışmaktan vazgeçtiğiniz an unuttugunuzu görürsünüz..
ben cevap bile verme gereği duymuyorum böyle yazanlara umarım anlıyordur ...Bizde sizin bunu bize belirtmenize gerek duymuyoruz. Ama siz konunun hemen altına yazmışsınız. Maksat showbiraz saygılı olun ya. Kimse siz egonuzu üstünden tatmin edin diye dert anlatmıyor burda. Her konunun altında mutlaka bi tane sizinki gibi küçümser yorum. Sözüm size ve sizin gibi kendini bişey sanıp diğerlerini ötekileştirenlere
gönüle akraba bu sevme deyine ce oluyor mu o kadar basit mi acaba ?akraba olduğunu duyunca bir ürperdim.hiç bana göre işler değil.madem bu kadar saplantılısınız niye evlenip bir adamı böyle yalan bir hayata mahkum ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?