Aşılama ilk asılamamı oldum tutma oranı%kac sizce

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Orasi oyle ama kanamam bi var bi yok anlamadim ben bugun yine kanamam var kasik agrim devam ediyo hala kafam karisti hep
Canım inşallah iyiye işarettir. Benim de adetten 16 gün sonra kanamam başladı sebep ne bilmiyorum. Ah bu kanamalar. Kadınlık cidden çok zor ya

Cuma günü gideceğim bakalım ne olacak canım. Dert bitmiyor valla ama sabretmekten başka ne gelir elden işte.
canim mrhaba ben gecen ay ilk asilamami olmustum subat 4te ayin 16sinda adet gordum normalde subat 24te adet gormem lazimdi bu ay hala adet gormedim gecen aya gore 5 gun gecti adet belirtim hic yok sadece goguslerim agriyo ve istahim geceleri cokkk cokk acik test yapmak istiyorum ama kararsizim negatif cikar diye

Test yapmazsan için rahat etmez ki canım bence yapmalısın :)

Test yapmazsan için rahat etmez ki canım bence yapmalısın :)
bugun test yaptim negatif cikti ama cok gariptirki uzulmedim hala adet belirtisi yok sadece kafama takilan tek sey gecen ay adetimin erken olmasi bu ay kendi tarihindemi olucam diye dusunuyorum eger24undede adet olmazsam kan testi yaptiricam canim

bugun test yaptim negatif cikti ama cok gariptirki uzulmedim hala adet belirtisi yok sadece kafama takilan tek sey gecen ay adetimin erken olmasi bu ay kendi tarihindemi olucam diye dusunuyorum eger24undede adet olmazsam kan testi yaptiricam canim
Aşılama olunca erken gelmiştir canım geçen ay. Bu ay adetin bir gün geçsin kanda baktır. Inşallah pozitif sonucu alırsın :)

merhaba cnm sonucun ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…