Aşılama ilk asılamamı oldum tutma oranı%kac sizce

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok uzuldum canım ınsallah en kısa zamanda hamıle kalabılırsın ve saglıklıca alırsın kucagına

cok uzuldum canım ınsallah en kısa zamanda hamıle kalabılırsın ve saglıklıca alırsın kucagına
İnşallah canım. Aynı acıyı iki kez arka arkaya yaşamak çok derinden etkiledi beni, yine de umutluyum ama. Üçüncü sağlıklı olacak. Üçüncüyü kaybetsem dördüncü için Ümit edeceğim. Ümit etmekten başka çarem yok çünkü. 11 tane düşük yapıp 12. de anne olanı bile duydum. Çok mutsuzdum ama artık topladım kendimi. Zihnimi meşgul etmiyorum. Çünkü bu süreçte beynim acımı hep körükledi ve beni mahvetti. Artık Allah'a bıraktım. Ne diyor Şems: " işimiz Allah'a kalmışsa olmuş bil." :)

kesınlıkle canım boyle cumleler duydukca olumsuz dusunmıycem asla en kısa zamanda mujdelı haberler alırız umarım hepımız

kesınlıkle canım boyle cumleler duydukca olumsuz dusunmıycem asla en kısa zamanda mujdelı haberler alırız umarım hepımız
İnşallah canım ya. Bu ay kendiliğinden hamile kalmazsam martta aşılama Olmayı planlıyorum ben de.

hayırlısı olsun canım ınsallah hamıle kalırsın da gerek kalmaz asılamaya
İnşallah canım Allah'ım herkese nasip etsin içinde de bana. Annelik o kadar güzel bir duygu ki toplamda 14 hafta o duyguyu hissettim. Allah bu duygudan mahrum etmesin hiçbirimizi.

İnşallah canım Allah'ım herkese nasip etsin içinde de bana. Annelik o kadar güzel bir duygu ki toplamda 14 hafta o duyguyu hissettim. Allah bu duygudan mahrum etmesin hiçbirimizi.
amınn canımı herkeze banada sanada ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah rabbım dedıgın gıbı

Merhaba. Ben de cumartesi yaptırdım ilk aşılamamı. Hayırlısı olsun sizin için de. Monaroza ne güzel şeyler söylemişsin. Bu bir sınav ve bize düşen sabretmek. Elbet geçecek. Ne gelip geçiyor insanın hayatından. Kısa dönemli bir sınav olarak düşünmek lazım.

Aynen canım sabır gerekiyor. Sabrın meyvesi tatlıdır derler. Allah acı, sıkıntı verdiği Kullarının derecesini arttırırmış. En kısa zamanda hayırlı sonuçlar Almanız dileğiyle :)

Aynen canım sabır gerekiyor. Sabrın meyvesi tatlıdır derler. Allah acı, sıkıntı verdiği Kullarının derecesini arttırırmış. En kısa zamanda hayırlı sonuçlar Almanız dileğiyle :)
mrhaba yıne ben ve yıne kafamda bir sürü soru var dun asılamamın 12. günüydü hafif lekelenme seklınde kanamam oldu sonrasında kasıklarımda agrı basladı sonrasında kanamam bıraz arttı doktoruma gıttım hemen ama adet kanaması demedı yerlesme kanmasıda demedı net bısey demedı bı kac gun beklıycez sonra kan testı yaparız dedı aranızda boyle bısey yasayan varmı

Canım idrarda bakmadın mı test yapıp? Muhtemelen çıkmadı Lazım idrarda. Bende 10. Gün silik çıkmıştı. Eğer hamilelik varsa kanaman için progestan diye bir ilaç var onu vermesi Lazım doktorunun. Telaş yapma hemen olur mu

canım cumartesı test yapmıstım bıtanesı cok sılık cıkmıs ben farketmedım pazar gecesı koyu kahve leke gelınce teste bıdaha baktım telefonumun flasıyla sılık sekılde cızgı vardı pazartesı sabahı kanama bıraz artınca yıne test alıp yaptım sılık falanda cıkmadı doktora gıttım ılacta vermedı sımdı kanamam durdu gıbı bısey telas yapmak degıl belırsızlık kafamı kurcalıyo benım

Inşallah senin de tutar ve gebeliğinin devamı gelir. Rabbim yardımcın olsun.
cnm mrb benım asılamamın 13. gunu pazar gunu kahve leke geldı sonrasında pembemsı kana dondu pazartesı günüde kanamam oldu bayagı bugun oglene kadar kanamam vardı suan yok kanamam cok cumartesı gunu test yapmıstım sılık cıktı bıtanesı ben farketmedım pazar gunu leke gelınce teste baktıgımda gordum pazartesı bıdaha test yaptım sılıkte cıkmadı tek cızgı cıktı bıtek doktora gıttım hemen dun ılacta vermedı adet kanaması falanda demedı beklıycez dedı kafam cok karıstı sormak ıstedım sana

Canım Anlıyorum belirsizlik kötü ama sabredeceksin mecburen. Bu arada bir arkadaşım bana Nisan ya da Eylül aylarında tutma oranı daha yüksek Demişti. Tutmazsa yine denersin Sıkma canını. Allah hayırlısını versin. Hemen olup da sorunlu olacağına geç olsun sağlıklı olsun. Inşallah hamilesindir dualarım seninle.

teşekkür ederim cnm kanamam azaldıda kasık agrım devam edıyo hala ve adetıme daha 1 hafta var cok erken olmasıda kafamı karıstrdı oyuzden sormak ıstedım

teşekkür ederim cnm kanamam azaldıda kasık agrım devam edıyo hala ve adetıme daha 1 hafta var cok erken olmasıda kafamı karıstrdı oyuzden sormak ıstedım
Canım hamileyken normal adet görüp hamileliğini aylarca fark edemeyen insanlar var. Sende de olabilir yani Sıkma canını şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…