Aşılama İlk aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet özelde veriyorum 3saate fln çıkıyor benim gittiğim kadın doğum hastanesi sadece. Ama çok acayip birşey oldu bugün 11.gunum ve pembe leke geldi devamı gelecek mi diye bekliyorum çok şaşkınım regl bu kadar erken gelir mi ki

Kızlar bi sorum olacak. Ben 30 mayısta aşılama yaptırdım, 13 haziran kan testi günümdü, bir gün erken 12 haziranda verdim negatif çıktı. Hala regl olmadım. Gecikme normalmi sizce?
Evet kişiye göre değişiyor 1 hafta 10 gün sonra olanda oluyor canim benim üzüldüm tekrar deneyin

Ayyy belki yerleşme kanamasıdir bekle biraz devamı gelecekmi test yapınca sonuca göre hareket edersin ama bazı kişilerde erken de regl olanı duydum ama inşaallah degilsindir

Ayyy belki yerleşme kanamasıdir bekle biraz devamı gelecekmi test yapınca sonuca göre hareket edersin ama bazı kişilerde erken de regl olanı duydum ama inşaallah degilsin

Ayyy belki yerleşme kanamasıdir bekle biraz devamı gelecekmi test yapınca sonuca göre hareket edersin ama bazı kişilerde erken de regl olanı duydum ama inşaallah degilsindir
İnşallah bakalım yarın yaparm artık kan veririm belki gelen giden yok şimdilik

Test yaptiniz mi aceba

Benim de bugun 15. Gunum erken yaptırmışsın dedi doktor sonuc negatif dedi sizce beklemelimiyim

Ya çok üzüldüm benimde maalesef 1,29 çıkmış sonuç negatif yani 12.gunum dün ki leke neydi o u anlamadım
Hakkımızda hayırlısı olsun canım tekrar denemeyi düşünüyormusun benim her zaman beta hcg sonucum negatifse <5 çıkar seninde öylemi normal sonucunmu 1,29

Hakkımızda hayırlısı olsun canım tekrar denemeyi düşünüyormusun benim her zaman beta hcg sonucum negatifse <5 çıkar seninde öylemi normal sonucunmu 1,29
Hayırlısı tabi zamanı var demek ki.. tekrarını hemen bu ay düşünmüyorum nasipse 2-3ay sonra belki.. evet sizinkinde 5ve altı negatif diye yazılmış benimki de aynı 5 in altında 1,29 yazıyor

Sonuç nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…