- 7 Temmuz 2020
- 19
- 8
- 36
- 35
- Konu Sahibi Leetaafeet
-
Evet özelde veriyorum 3saate fln çıkıyor benim gittiğim kadın doğum hastanesi sadece. Ama çok acayip birşey oldu bugün 11.gunum ve pembe leke geldi devamı gelecek mi diye bekliyorum çok şaşkınım regl bu kadar erken gelir mi kiBen bugün tekrar gebelik testi yaptım kaset erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı normal gebelik testinde hiç gözükmedi yarın inşaallah sonucum güzel olur dua bekliyorum pazar günü kan verebiliyormusunuz
Ben bugün tekrar gebelik testi yaptım kaset erken gebelik testinde çok silik çıkmıştı normal gebelik testinde hiç gözükmedi yarın inşaallah sonucum güzel olur dua bekliyorum pazar günü kan verebiliyormusunuz
Evet kişiye göre değişiyor 1 hafta 10 gün sonra olanda oluyor canim benim üzüldüm tekrar deneyinKızlar bi sorum olacak. Ben 30 mayısta aşılama yaptırdım, 13 haziran kan testi günümdü, bir gün erken 12 haziranda verdim negatif çıktı. Hala regl olmadım. Gecikme normalmi sizce?
Ayyy belki yerleşme kanamasıdir bekle biraz devamı gelecekmi test yapınca sonuca göre hareket edersin ama bazı kişilerde erken de regl olanı duydum ama inşaallah degilsindirEvet özelde veriyorum 3saate fln çıkıyor benim gittiğim kadın doğum hastanesi sadece. Ama çok acayip birşey oldu bugün 11.gunum ve pembe leke geldi devamı gelecek mi diye bekliyorum çok şaşkınım regl bu kadar erken gelir mi ki
Ayyy belki yerleşme kanamasıdir bekle biraz devamı gelecekmi test yapınca sonuca göre hareket edersin ama bazı kişilerde erken de regl olanı duydum ama inşaallah degilsin
İnşallah bakalım yarın yaparm artık kan veririm belki gelen giden yok şimdilikAyyy belki yerleşme kanamasıdir bekle biraz devamı gelecekmi test yapınca sonuca göre hareket edersin ama bazı kişilerde erken de regl olanı duydum ama inşaallah degilsindir
Bencede yarın yap kesinlikle bende yarın yapicam inşaallahİnşallah bakalım yarın yaparm artık kan veririm belki gelen giden yok şimdilik
Bencede yarın yap kesinlikle bende yarın yapicam inşaallahsabah uyanıp gidelim hastaneye çok heye
Yarın haber vermeyi unutmayalım o zaman hayırlı haberlerle gelelimBencede yarın yap kesinlikle bende yarın yapicam inşaallahsabah uyanıp gidelim hastaneye çok heyecanlı
Test yaptiniz mi acebaİ
Doktorum 19unda test yapmamı istedi. Ama muhtemelen ben Perşembe falan yaparım dayanamam gibi geliyor. Açıkçası ümidim de yok adet olacakmış im gibi karnım dönüyor sanki. Bide aşıri derece de göğüslerim büyüdü acıyor. Bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum heralde prolaktn fln yükseldi benim
Yarın haber vermeyi unutmayalım o zaman hayırlı haberlerle gelelim
Yarın haber vermeyi unutmayalım o zaman hayırlı haberlerle geleli
Canım test yaptinmiEvet özelde veriyorum 3saate fln çıkıyor benim gittiğim kadın doğum hastanesi sadece. Ama çok acayip birşey oldu bugün 11.gunum ve pembe leke geldi devamı gelecek mi diye bekliyorum çok şaşkınım regl bu kadar erken gelir mi ki
Sabah idrar testi yapmıştım negatif çıktı öğlende kan verdim ama sonuç daha çıkmadı bekliyorumCanım test yaptinmi
Sabah idrar testi yapmıştım negatif çıktı öğlende kan verdim ama sonuç daha çıkmadı bekliyorum
Sonuç ben erken vermişim test negatif çıktıHayırlı sonuçlarını bekliyorum yaz buraya bende 3 Haziran'da oldum aşılama cuma günü tekrar test yapicam
Benim de bugun 15. Gunum erken yaptırmışsın dedi doktor sonuc negatif dedi sizce beklemelimiyimBenim de bugün 10.gunumdu dayanamayıp yaptım sabah test negatif çıktı hiç umudum yok. ilk gebelikte yerleşme kanaması aşırı kaşık ağrısı yaşamıştım şimdi sadece göğüs hassasiyeti var belki de ondan inşallah her gebelik farklıdır ve pozitif sonuç alırımSakın unutmayın sonucunuzu yazmayı
Tekrardan test yapın derimKızlar bi sorum olacak. Ben 30 mayısta aşılama yaptırdım, 13 haziran kan testi günümdü, bir gün erken 12 haziranda verdim negatif çıktı. Hala regl olmadım. Gecikme normalmi sizce?
Ya çok üzüldüm benimde maalesef 1,29 çıkmış sonuç negatif yani 12.gunum dün ki leke neydi o u anlamadımBenim <5 çıktı sonuç yani olumsuz adet olunca tekrar başlıcam femeraya
Erken mi dedi şaşırdım benim doktorum 14.gun kan testi istedi belki geç döllenme olabilir demistir..Benim de bugun 15. Gunum erken yaptırmışsın dedi doktor sonuc negatif dedi sizce beklemelimiyim
Hakkımızda hayırlısı olsun canım tekrar denemeyi düşünüyormusun benim her zaman beta hcg sonucum negatifse <5 çıkar seninde öylemi normal sonucunmu 1,29Ya çok üzüldüm benimde maalesef 1,29 çıkmış sonuç negatif yani 12.gunum dün ki leke neydi o u anlamadım
Hayırlısı tabi zamanı var demek ki.. tekrarını hemen bu ay düşünmüyorum nasipse 2-3ay sonra belki.. evet sizinkinde 5ve altı negatif diye yazılmış benimki de aynı 5 in altında 1,29 yazıyorHakkımızda hayırlısı olsun canım tekrar denemeyi düşünüyormusun benim her zaman beta hcg sonucum negatifse <5 çıkar seninde öylemi normal sonucunmu 1,29
Maalesef tutmadı 2.aşılma yapacaz aşılamanın tutması için nelere dikkat etmeli yardımcı olurmusunuz?Erken mi dedi şaşırdım benim doktorum 14.gun kan testi istedi belki geç döllenme olabilir demistir..
Sonuç nedir?Benim de bugün 10.gunumdu dayanamayıp yaptım sabah test negatif çıktı hiç umudum yok. ilk gebelikte yerleşme kanaması aşırı kaşık ağrısı yaşamıştım şimdi sadece göğüs hassasiyeti var belki de ondan inşallah her gebelik farklıdır ve pozitif sonuç alırımSakın unutmayın sonucunuzu yazmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?