• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama İlk aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizim değerlerle doktorum hamilelik doğal yolla 1-2% ihtimalle ola bilir diyordu.Üzülmeni istemiyorum, Umut hep var, sadece ihtimal düşük. Doktor nasıl yol izlemelisiniz diye bir şey demedimi? Bizde eşimi tedaviye yönlendirdi, 3 ay tedavi olun, denemeye devam edin. Sonuç pozitif olmazsa aşılama ve tüp bebek tedavisini sırası ile deneyelim dedi. Biz 3 ay değil 8 ay deneme ve tedavi yaptık. İlerleme olmadı. Her bünye tedaviye aynı tepki vermiyor. Kötü düşünmeyin. Eşinize destek olun, erkekler bu konulardan bir az kaçarlar genelde. 🤲 Bu işler sabr, zorlu süreçte beraberlik, karşılıklı destek ister. Allah yardımcınız olsun 🤲😊
Doktor çok düşük değil düzelir dedi bir takviye verdi dediğiniz gibi 3 ay deneyin olmazsa hsg çekelim dedi ben hoc beklemek istemiyorum artık . Aşılama yaptırmanın da çok fazla şansı yok diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Teşekkür ederim cevaplarınız için yürekten 💫

Doktor çok düşük değil düzelir dedi bir takviye verdi dediğiniz gibi 3 ay deneyin olmazsa hsg çekelim dedi ben hoc beklemek istemiyorum artık . Aşılama yaptırmanın da çok fazla şansı yok diyorlar siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Teşekkür ederim cevaplarınız için yürekten 💫

Denemek istiyorsanız deneyin. Yollardan birisi. Tedavi süreci hem kısa hem daha düşük maliyetli olduğu için tercih edilir çok kez. Başarı şansı çifte göre değişir( 10 - 20 %). Bizde Eylül için doktor tavsiye ediyor 15% şans var diyordu, ama maysda 10 % ihtimal var, bekleyiş, tedavi ve denemeler işe yaramadığı için sperm kalitesi daha fazla kötüleşmeden direk bu kez tüp bebek önerdi. Ama ben aşılamanı denemel istedim. Yarın kan vereceyim. Dokun söylediyi günden 1 gün önce. Bakalım ne çıkacak.

Herkese merhaba aşılama yaptırmayı düşünüyorum nekadar tuttu fiyatı. özel hastanemi yada devlet hastanemi yaptirdiniz cevaplarsanız sevinirim
Merhaba aşılama işlem ücreti 4500 tl ödedim.
İlaçlarım 3000 tl tuttu 400 de iki kere muayene ücreti ödedim toplamda 8.000 tl maliyeti oldu.İstanbul Avrupa yakası özel hastane fiyatı

Bende pcos var tarlusal kullandim adet olmayı bekliyorum bana da aşılama yapılacak inşallah hayırlı sonuç alırız Allah isteyen herkese nasip etsin adetin 2.gunu gel dedi doktor bakalım gidecez birşey sorabilir miyim adetin ikinci günü doktor alttan mi muayne etti yoksa karnından mi baktı daha önce başka doktora gitmiştim adetimin 2.gunu alt muayne yapmıştı çok utanmıştım sizde de öyle birşey yaptılar mı acaba
İkinci günü alttan yapmadı bana karından yaptı ama sonraki günlerde sonlara doğru alttan muayene oldu ben üç kere gittim kontrole üçüncü gittiğimde ovitrelleyi vurulmami söyledi gece

Merhaba arkadaslar bende asilamayla hamile kalanlardanim 1.5 yil hic hamile kalamadım 1.5 yilin sonunda ilac kullanarak asilama oldum ilk asilamam tuttu suan oglum 4 yasinda simdide 2. Içın ugrasiyoruz Allah isteyen herkeze nasip etsin InsaAallah
Ya böyle mesajlar çok umut oluyor bazıları aşılamayı sadece denemek niyetiyle yapıyor ben çok umut bağladım bu hafta inşaallah sonucumu öğreneceğim dua edin

Ya böyle mesajlar çok umut oluyor bazıları aşılamayı sadece denemek niyetiyle yapıyor ben çok umut bağladım bu hafta inşaallah sonucumu öğreneceğim dua edin
InsaAllah rabbim size ve tum isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin simdi bende yine 2. Icin ugrasiyorum bakalim klomene basladim. Allah hakedipte isteyen herkeze nasip etsin

Merhaba inşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip eder🙏 ben pko yum hafif derece de Rabbim bir kız evlat nasip etti 5yasinda doğal yolla oldu 🙏 ama 3yildir uğraşıyorum 2. Çocuk. 3kere klomen çatlatma tedavisi gördüm negatif oldu. 6haziranda ilk aşılama mi oldum 3.gunum bugün inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏
Aynı gün asilama olmuşuz 😇 bi heyecan bekliyoruz bakalim. 2. Asilamam benimde. Ne zaman test yapicaksiniz

Herkese merhaba aşılama yaptırmayı düşünüyorum nekadar tuttu fiyatı. özel hastanemi yada devlet hastanemi yaptirdiniz özelde yaptirdim

Herkese merhaba aşılama yaptırmayı düşünüyorum nekadar tuttu fiyatı. özel hastanemi yada devlet hastanemi yaptirdiniz cevaplarsanız sevinirim
Özelde yaptirdim. 15 yasindan beri pcos olduğu için önceden tanişiyoduk doktorumla. 1500 aşilamaya 350 de sperm için laboratuvara verdik.

Aynı gün asilama olmuşuz 😇 bi heyecan bekliyoruz bakalim. 2. Asilamam benimde. Ne zaman test yapicaksiniz
İ
Doktorum 19unda test yapmamı istedi. Ama muhtemelen ben Perşembe falan yaparım dayanamam gibi geliyor. Açıkçası ümidim de yok adet olacakmış im gibi karnım dönüyor sanki. Bide aşıri derece de göğüslerim büyüdü acıyor. Bu kadar erken belirti olacağını sanmıyorum heralde prolaktn fln yükseldi benim🙄

Back