Merhaba ben de 35 yaşındayım 2.aşılamamı oldum uzun bi süre ara vermiştim enfeksiyon ve mantar tedavim 2 3 yılımı aldı çünkü. Salı günü aşılama yapıldı. Estrofem ve progestan kullanıyorum sanırım onların etkisiyle aşırı şişkinlik ve gaz var uyku hali vs. Dün sol kasğımda yumurtalıkların oralarda bi yerde sanırım, nokta şeklinde bir ağrı sızı oluştu. Tek bir yerde yani. Bugün hala devam ediyor. İlaçların etkisidir diye düşünüyorum. Umarım tutmuştur da gebe kalırız artık.Merhaba Kızlar. Bu siteyi uzun süredir takip ediyordum. Sonunda üye oldum ve yazmak istedim. 32 yaşındayım 3 yıllık evliyim. Bir kaç ay önce yumurtalıklarımın tembel olduğunu ve çatlayacak olgunluğa kendi başlarına ulaşamadığını öğrendik ve 11.08.2023 Cuma günü ilk aşılamam yapıldı. Eşimde bir problem yok. İlk aşılaması tutanlar var mı? Yazıp bana moral verebilirseniz çok çok sevinirim. Ayrıca çift rahmim var. Doktorun dediğine göre bu da doğurganlığımı arttırıyormuş. Doktorum da alanında uzman bir prof, kendisine çok güveniyorum. Talimatlarını harfi harfine yapıyorum. Bugün 3.günüm.
Bende aşılama yaptırdım bir hafta oldu benimde aşırı uyku halim var yataktan kafamı kaldıramıyorum hep bı yorgun hissediyorum kendimi göğüslerim ağrıyor ilaçlardan heraldeMerhaba ben de 35 yaşındayım 2.aşılamamı oldum uzun bi süre ara vermiştim enfeksiyon ve mantar tedavim 2 3 yılımı aldı çünkü. Salı günü aşılama yapıldı. Estrofem ve progestan kullanıyorum sanırım onların etkisiyle aşırı şişkinlik ve gaz var uyku hali vs. Dün sol kasğımda yumurtalıkların oralarda bi yerde sanırım, nokta şeklinde bir ağrı sızı oluştu. Tek bir yerde yani. Bugün hala devam ediyor. İlaçların etkisidir diye düşünüyorum. Umarım tutmuştur da gebe kalırız artık.
Herhangi bir belirti var mı peki benim sol kasık çok huzursuz bişey var gibi hissediyorum inşallah kist değildirBen de geçen cuma oldum
Bende de uyku hali oluyor özellikle akşamları erkenden uyuyorum. İlaçların etkisi çünkü hormon alıyoruz hepBende aşılama yaptırdım bir hafta oldu benimde aşırı uyku halim var yataktan kafamı kaldıramıyorum hep bı yorgun hissediyorum kendimi göğüslerim ağrıyor ilaçlardan heralde
İns bebistir bana arada kramp giriyor kasigima o kadarHerhangi bir belirti var mı peki benim sol kasık çok huzursuz bişey var gibi hissediyorum inşallah kist değildir
Estrofem ve progestan kullanıyorum forumda okuduğum kadarıyla şişkinlik ve ağrı yapıyormuş benimki ondan sanırımİns bebistir bana arada kramp giriyor kasigima o kadar
Doktor herhangi bisey demedi testle ilgili. Ancak salı günü aşılamam yapıldı yaklaşık 9 10 günüm var sanırımPozitif düşünelim, pozitif olsun
Test günün nezaman?
Progestan fitil olarak bende kullanıyorum 2 gündür sabah akşam bende de ağrı şişkinlik oldu enfeksiyon falan değildir inş yada kist mist ağrılarıbende bebiştendr diye ümitlenmişti kasılma gibi rahmimde de kramp oluyordiyr meğer progestan MK imişEstrofem ve progestan kullanıyorum forumda okuduğum kadarıyla şişkinlik ve ağrı yapıyormuş benimki ondan sanırım
Ay aynı ağrı bende de oldu çat iğnesinden 2 günsonra progestana başladım. Şişkinlik gaz bende de oldu karnımda kasılmalar rahim bölgemde gerginlik kramp fitil şeklinde kullanıyorum inş enfeksiyon falan dan değildir ya da kist mistMerhaba ben de 35 yaşındayım 2.aşılamamı oldum uzun bi süre ara vermiştim enfeksiyon ve mantar tedavim 2 3 yılımı aldı çünkü. Salı günü aşılama yapıldı. Estrofem ve progestan kullanıyorum sanırım onların etkisiyle aşırı şişkinlik ve gaz var uyku hali vs. Dün sol kasğımda yumurtalıkların oralarda bi yerde sanırım, nokta şeklinde bir ağrı sızı oluştu. Tek bir yerde yani. Bugün hala devam ediyor. İlaçların etkisidir diye düşünüyorum. Umarım tutmuştur da gebe kalırız artık.
Bende geçen cuma çat iğnesi vuruldum sonraki iki 3 gün ilişk şimdi karnımda kramplar oluyor şişkinlik gazBen de geçen cuma oldum
Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanıyorum malesef. Reglime 3 4 gün kaldı. Ama bende umut kalmadı...Progestan fitil olarak bende kullanıyorum 2 gündür sabah akşam bende de ağrı şişkinlik oldu enfeksiyon falan değildir inş yada kist mist ağrılarıbende bebiştendr diye ümitlenmişti kasılma gibi rahmimde de kramp oluyordiyr meğer progestan MK imiş
Progestan dan mı olmuşBende idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullanıyorum malesef. Reglime 3 4 gün kaldı. Ama bende umut kalmadı...
Hiçbir fikrim yokProgestan dan mı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?