Aslında haklısınız reglime 3 gün var ama kendimi olumsuza alıştırıyorum daha çok üzülmemek için sanırımumudunuzu kaybetmeyin. tuttuysa her türlü tutunur. bende hiç bir belirti vs hiç bir şey yoktu tüm süreç boyunca
Belli olmaz inş tutmuştur . Allah büyük . Dr fitilden olabileceğini söyledi mi sen de mi vajenden koydunHiçbir fikrim yokşanssızlık bence... aşırı halsizlik var bugün aşılamanın 9.günü. belirtilerim var ama ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu varken hamile kalınamıyor
olumsuzda alıştırsanız olumluda alıştırsanız insan ne yazık ki üzülüyor. o yüzden süreci ne kadar rahat ve mutlu geçirirseniz sonrası daha iyi oluyor. İnşallah tutmuştur. Sizin adınıza en hayırlısı neyse o olsunAslında haklısınız reglime 3 gün var ama kendimi olumsuza alıştırıyorum daha çok üzülmemek için sanırım
Ben de gidip bir idrar tahlilimi yaptırsamHiçbir fikrim yokşanssızlık bence... aşırı halsizlik var bugün aşılamanın 9.günü. belirtilerim var ama ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu varken hamile kalınamıyor
size tavsiyem regl günü gelip gecikme olmadan yapmayın. biraz daha dayanın. bana doktorum öyle demişti. biliyorum beklemek bu işin en en zor kısmı. gerçekten en yıpratıcı kısım bekleme süreci.Ben de gidip bir idrar tahlilimi yaptırsam
Gebelik için demedim aslında idrar yolu enfeksiyonu var Mı yok mu onun için idrar tahlili dedim şuan zaten çok çok erken gebelik içinsize tavsiyem regl günü gelip gecikme olmadan yapmayın. biraz daha dayanın. bana doktorum öyle demişti. biliyorum beklemek bu işin en en zor kısmı. gerçekten en yıpratıcı kısım bekleme süreci.
aaa ben yanlış anladım. kusura bakmayın. eğer bir belirtiniz varsa yapın tabi. benim aşılama sürecimde öyle bir enfeksiyon oluşmadı.Gebelik için demedim aslında idrar yolu enfeksiyonu var Mı yok mu onun için idrar tahlili dedim şuan zaten çok çok erken gebelik için
Önemli değil . Acaba siz progestan kullandınız mı vajinadan. bu gaz şıkılması gibi kramplar ağrılar şişkinlik neden olabilir ilacın etkisi mi acabaaaa ben yanlış anladım. kusura bakmayın. eğer bir belirtiniz varsa yapın tabi. benim aşılama sürecimde öyle bir enfeksiyon oluşmadı.
Yumurtlamadan bu Günü 7 gün oldu böyle belirti de hiç duymadım şimdiye kadar sağ kasıktada tın tın atsa gibi oluyor rahimbölgemde de kasılma inş kötü bir şey değildirÖnemli değil . Acaba siz progestan kullandınız mı vajinadan. bu gaz şıkılması gibi kramplar ağrılar şişkinlik neden olabilir ilacın etkisi mi acaba
ben hiç bir ilaç kullanmadım aşılama sonrası. sadece folik asit kullandımÖnemli değil . Acaba siz progestan kullandınız mı vajinadan. bu gaz şıkılması gibi kramplar ağrılar şişkinlik neden olabilir ilacın etkisi mi acaba
herkeste farklı belirtiler oluyor. bende hiç bir belirti yoktu mesela. hemen kötüye yormayın. olumlu düşününYumurtlamadan bu Günü 7 gün oldu böyle belirti de hiç duymadım şimdiye kadar sağ kasıktada tın tın atsa gibi oluyor rahimbölgemde de kasılma inş kötü bir şey değildir
İnşallah ama az önce predictor erken gebelik testi yaptım bembeyaz hiç çizgi yokolumsuzda alıştırsanız olumluda alıştırsanız insan ne yazık ki üzülüyor. o yüzden süreci ne kadar rahat ve mutlu geçirirseniz sonrası daha iyi oluyor. İnşallah tutmuştur. Sizin adınıza en hayırlısı neyse o olsun
Ben enfeksiyon belirtilerimi paylaşayım belki yardımcı olur. Aşılamanın 2.gunu başladı sağ ve sol kasıkta batma hissi ağrı sızı oldu. Hatta hani elektrik tutar da bi sızlama olur ya uyuşukluk gibi, öyle değişik bir sızı olmuştu hemen anladım zaten enfeksiyon olduğunu çünkü daha önce de aynısını yaşamıştım sonra bikaç gün daha geçti alt karnımda batmalar hissettim göbeğin alt kısmında böyle sanki kalem batırılıyor gibi bir his. Hemen bir ürolog randevusu aldım ve tahmin ettiğim gibi enfeksiyon çıktı. Ama çok yoğun bir enfeksiyon değil dedi doktorum. Gebelik şüphesi de olabileceğinden ona uygun bir antibiyotik yazdı. O ağrılar geçti bende tabi hala antibiyotiği, progestan ve estrofemi kullanıyorum. Umarım sizde enfeksiyon yoktur ve gebelik belirtisidir sizinki.Yumurtlamadan bu Günü 7 gün oldu böyle belirti de hiç duymadım şimdiye kadar sağ kasıktada tın tın atsa gibi oluyor rahimbölgemde de kasılma inş kötü bir şey değildir
Allah şifanızı versin hepimize . İnş sizinde tutmuştur hamileyken enfeksiyon olanlarda oluyor inş güzel haberler alırız . Benim bugün daha iyi sanırım üşüttüm ben ondan da olmuş olabilirBen enfeksiyon belirtilerimi paylaşayım belki yardımcı olur. Aşılamanın 2.gunu başladı sağ ve sol kasıkta batma hissi ağrı sızı oldu. Hatta hani elektrik tutar da bi sızlama olur ya uyuşukluk gibi, öyle değişik bir sızı olmuştu hemen anladım zaten enfeksiyon olduğunu çünkü daha önce de aynısını yaşamıştım sonra bikaç gün daha geçti alt karnımda batmalar hissettim göbeğin alt kısmında böyle sanki kalem batırılıyor gibi bir his. Hemen bir ürolog randevusu aldım ve tahmin ettiğim gibi enfeksiyon çıktı. Ama çok yoğun bir enfeksiyon değil dedi doktorum. Gebelik şüphesi de olabileceğinden ona uygun bir antibiyotik yazdı. O ağrılar geçti bende tabi hala antibiyotiği, progestan ve estrofemi kullanıyorum. Umarım sizde enfeksiyon yoktur ve gebelik belirtisidir sizinki.
Çok teşekkürler. Bol su için siz her ihtimale karşı. İnşallah güzel haberler veririzAllah şifanızı versin hepimize . İnş sizinde tutmuştur hamileyken enfeksiyon olanlarda oluyor inş güzel haberler alırız . Benim bugün daha iyi sanırım üşüttüm ben ondan da olmuş olabilir
9. Erken bence acele etmeyin en az bi 14 gün geçsin.
İnşallah ama az önce predictor erken gebelik testi yaptım bembeyaz hiç çizgi yokbugün 9.gün olsa çıkardı gibime geliyor
Tmm inş dediğinizi yapıcam teşekkürlerÇok teşekkürler. Bol su için siz her ihtimale karşı. İnşallah güzel haberler veririz
Yok normal devam etBende geçen cuma çat iğnesi vuruldum sonraki iki 3 gün ilişk şimdi karnımda kramplar oluyor şişkinlik gaz
rahim bölgem de kasılmalar oluyor . Progestan a da başladım 2-3 gündür fitil olarak koyuyorum acaba ondan mj devam etsem mi bıraksak mj ki olumsuz etki mi yaptı rahmime falan ya da enfeksiyon mu oldu ki
Rahim kalinlastiriyir progestan kasılma olması normalBende geçen cuma çat iğnesi vuruldum sonraki iki 3 gün ilişk şimdi karnımda kramplar oluyor şişkinlik gaz
rahim bölgem de kasılmalar oluyor . Progestan a da başladım 2-3 gündür fitil olarak koyuyorum acaba ondan mj devam etsem mi bıraksak mj ki olumsuz etki mi yaptı rahmime falan ya da enfeksiyon mu oldu ki
Hmm öyle mi ilacın etkisi o zaman ağrılar gaz sancısı gibi şişkinlik falan yapıyormuş bu ilaçRahim kalinlastiriyir progestan kasılma olması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?