İLK AŞILAMA SÜRECİM

Belli olmaz inş tutmuştur . Allah büyük . Dr fitilden olabileceğini söyledi mi sen de mi vajenden koydun

Aslında haklısınız reglime 3 gün var ama kendimi olumsuza alıştırıyorum daha çok üzülmemek için sanırım
olumsuzda alıştırsanız olumluda alıştırsanız insan ne yazık ki üzülüyor. o yüzden süreci ne kadar rahat ve mutlu geçirirseniz sonrası daha iyi oluyor. İnşallah tutmuştur. Sizin adınıza en hayırlısı neyse o olsun

Ben de gidip bir idrar tahlilimi yaptırsam

size tavsiyem regl günü gelip gecikme olmadan yapmayın. biraz daha dayanın. bana doktorum öyle demişti. biliyorum beklemek bu işin en en zor kısmı. gerçekten en yıpratıcı kısım bekleme süreci.
Gebelik için demedim aslında idrar yolu enfeksiyonu var Mı yok mu onun için idrar tahlili dedim şuan zaten çok çok erken gebelik için

Gebelik için demedim aslında idrar yolu enfeksiyonu var Mı yok mu onun için idrar tahlili dedim şuan zaten çok çok erken gebelik için
aaa ben yanlış anladım. kusura bakmayın. eğer bir belirtiniz varsa yapın tabi. benim aşılama sürecimde öyle bir enfeksiyon oluşmadı.

aaa ben yanlış anladım. kusura bakmayın. eğer bir belirtiniz varsa yapın tabi. benim aşılama sürecimde öyle bir enfeksiyon oluşmadı.
Önemli değil . Acaba siz progestan kullandınız mı vajinadan. bu gaz şıkılması gibi kramplar ağrılar şişkinlik neden olabilir ilacın etkisi mi acaba

Önemli değil . Acaba siz progestan kullandınız mı vajinadan. bu gaz şıkılması gibi kramplar ağrılar şişkinlik neden olabilir ilacın etkisi mi acaba
Yumurtlamadan bu Günü 7 gün oldu böyle belirti de hiç duymadım şimdiye kadar sağ kasıktada tın tın atsa gibi oluyor rahimbölgemde de kasılma inş kötü bir şey değildir

Yumurtlamadan bu Günü 7 gün oldu böyle belirti de hiç duymadım şimdiye kadar sağ kasıktada tın tın atsa gibi oluyor rahimbölgemde de kasılma inş kötü bir şey değildir
herkeste farklı belirtiler oluyor. bende hiç bir belirti yoktu mesela. hemen kötüye yormayın. olumlu düşünün

.
İnşallah ama az önce predictor erken gebelik testi yaptım bembeyaz hiç çizgi yok bugün 9.gün olsa çıkardı gibime geliyor

Ben enfeksiyon belirtilerimi paylaşayım belki yardımcı olur. Aşılamanın 2.gunu başladı sağ ve sol kasıkta batma hissi ağrı sızı oldu. Hatta hani elektrik tutar da bi sızlama olur ya uyuşukluk gibi, öyle değişik bir sızı olmuştu hemen anladım zaten enfeksiyon olduğunu çünkü daha önce de aynısını yaşamıştım sonra bikaç gün daha geçti alt karnımda batmalar hissettim göbeğin alt kısmında böyle sanki kalem batırılıyor gibi bir his. Hemen bir ürolog randevusu aldım ve tahmin ettiğim gibi enfeksiyon çıktı. Ama çok yoğun bir enfeksiyon değil dedi doktorum. Gebelik şüphesi de olabileceğinden ona uygun bir antibiyotik yazdı. O ağrılar geçti bende tabi hala antibiyotiği, progestan ve estrofemi kullanıyorum. Umarım sizde enfeksiyon yoktur ve gebelik belirtisidir sizinki.

Allah şifanızı versin hepimize . İnş sizinde tutmuştur hamileyken enfeksiyon olanlarda oluyor inş güzel haberler alırız . Benim bugün daha iyi sanırım üşüttüm ben ondan da olmuş olabilir

Allah şifanızı versin hepimize . İnş sizinde tutmuştur hamileyken enfeksiyon olanlarda oluyor inş güzel haberler alırız . Benim bugün daha iyi sanırım üşüttüm ben ondan da olmuş olabilir
Çok teşekkürler. Bol su için siz her ihtimale karşı. İnşallah güzel haberler veririz

Yok normal devam et

Rahim kalinlastiriyir progestan kasılma olması normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…