- 23 Haziran 2021
- 1.145
- 595
- 73
- 26
- Konu Sahibi gwenstefani
Evet ilk asilamam sizin agri sizi birsey varmi bende sıfırAmin ilk aşılamamı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ilk asilamam sizin agri sizi birsey varmi bende sıfırAmin ilk aşılamamı
Yumurta takibinde yumurtaniz belli bir boyuta ulaştıktan sonra şu gün catlama iğnesini yap ondan sonra belirli bir gun verip gel diyorlar asilama için.Selam kızlar ben 35 yaşndaym sebebsiz inferilite var bizde de
Nasipse cumartesi aşılamaya başlıcaz regli ile
Yaptıranlara sorum şu kaç günlük bir sürec bu acabaa
İnşallah Hayırlı haberler alrsnz yaaEvet ilk asilamam sizin agri sizi birsey varmi bende sıfır
Oyu cvp vermişssnz zatn çok teşekkürYumurta takibinde yumurtaniz belli bir boyuta ulaştıktan sonra şu gün catlama iğnesini yap ondan sonra belirli bir gun verip gel diyorlar asilama için.
Ben 10 11 gun falan yumurta takibine gittim zaten asilama sonucunuda 15 gun bekliyorsunuz
İnsallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz beklemek zor gercekten . Stres yapmayın akışına gore ilerliyor zaten sürec güzel dusunelim guzel olsun inşallah özeldemi yaptıracaksanızOyu cvp vermişssnz zatn çok teşekkür
Yumurta takibinde yumurtaniz belli bir boyuta ulaştıktan sonra şu gün catlama iğnesini yap ondan sonra belirli bir gun verip gel diyorlar asilama için.
Ben 10 11 gun falan yumurta takibine gittim zaten asilama sonucunuda 15 gun bekliyor
Pekiiii bu 10,11 gün içinde kac günde bir doktora gidiliyorYumurta takibinde yumurtaniz belli bir boyuta ulaştıktan sonra şu gün catlama iğnesini yap ondan sonra belirli bir gun verip gel diyorlar asilama için.
Ben 10 11 gun falan yumurta takibine gittim zaten asilama sonucunuda 15 gun bekliyorsunuz
Ayy arkadasm ben tek skıntım stres zaten yaİnsallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz beklemek zor gercekten . Stres yapmayın akışına gore ilerliyor zaten sürec güzel dusunelim guzel olsun inşallah özeldemi yaptıracaksanız
Ya onu tam bisi diyip sizi yonlendiremem ama ben 2 3 gunde bir gittim . Evet calisan olunca zor oluyor ya ben calismiyorum ama anlıyorum sizi surekli izin almak falanPekiiii bu 10,11 gün içinde kac günde bir doktora gidiliyor
Ben çalışıyorm da zor olacak sanrm
Evet ona ayrı stres yapıyorum ztn bebeimYa onu tam bisi diyip sizi yonlendiremem ama ben 2 3 gunde bir gittim . Evet calisan olunca zor oluyor ya ben calismiyorum ama anlıyorum sizi surekli izin almak falan
:) ya bende sana diyorum ama bende oyleyim ister istemez stres oluyor insan yine sen calisiyormussun kafan baska seylerle mesgul olabilir ben surekli evdeyim bideAyy arkadasm ben tek skıntım stres zaten ya
Doktorumda rahat ol diyorrr ama naslll
Medicana hastanesinde yaptıcagm ben tüp bebek merkezleri daha pahalı:)
Kendi Doktor'um da yapaz dedi içim rahat etti
Evet canm takmamak lazm aslında:) ya bende sana diyorum ama bende oyleyim ister istemez stres oluyor insan yine sen calisiyormussun kafan baska seylerle mesgul olabilir ben surekli evdeyim bide
Ben 25 yaşındayım problemimiz cift tarafli pkos :)Evet canm takmamak lazm aslında
Sizde problem neydi acaba
İnşallah pozitif görürsün
Benimde ilk hafif kasık ağrısı arada karın ağrısı normalmiş zaten belirti arama belirti olmadan çok hamile kalan varmış kaç yıllık evlisinEvet ilk asilamam sizin agri sizi birsey varmi bende sıfır
Hadi inşallah güzel sonuçlar verin de bana da umut olun kızlarrBenimde ilk hafif kasık ağrısı arada karın ağrısı normalmiş zaten belirti arama belirti olmadan çok hamile kalan varmış kaç yıllık evlisin
Olsun ya hersey kismetAyy ne güzel genceciksn
Ben 35
Geç evlendim
Ayy insallah ya kendimi dinliyorum hicbisi yok acaba bi sorun mu var falan diye kafamda kuruyorum . Gerci bundan once catlatma tedavisi olmustum onda cok belirtim vardi hatta 2 tane kaset test yaptim ikiside cift cizgi çikti sonra kan vermistim kanda negatif sonuclanmisti yıkılmıştım dediğin gibi belirtisiz hamile olanda var zaten şimdi olsa ovitrelle gebelik belirtisi veriyormus oyle diyolarBenimde ilk hafif kasık ağrısı arada karın ağrısı normalmiş zaten belirti arama belirti olmadan çok hamile kalan varmış kaç yıllık evlisin
3 bucuk yildir evliyim sen ?Benimde ilk hafif kasık ağrısı arada karın ağrısı normalmiş zaten belirti arama belirti olmadan çok hamile kalan varmış kaç yıllık evlisin
bendede sebepsiz infertelite aşılama için önce adetin 2 veya 3 günü gidiyorsun ilaç başlıyor 5 gün kullan 10.gün tekrar gidiyosun zaten sorun yoksa yumurtan büyümüş oluyor canım ve ertesi gün aşılama 3 gün gdiliyor en az bende çalıştıgım için aşırı zor ve stres izin almakEvet ona ayrı stres yapıyorum ztn bebeim
Bizde sebepsiz inferilite var