How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları ilk adım ayakkabısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
688
40
2008 aralık ayı anneleri ayakkabı seçmek çok zor hele hele ilk kez yürüyen bebeklerimize ayakkabı seçmek tam bir kabus ben de ilk adım ayakkabısı aldım ama hala terdütlerim devam ediyor doğru ayakkabı aldımmı ne sıklıklıkla giydirmeliyim diye bebişlerimize ilk adım ayakkabıları aldınızmı ve bu ne tarz kimisi ortapedik kimisi giydirmeyin diyor kafam çok karıştı sizler neler yapıyosunuz merak ettim?

canım ben de aldım sanbeden ilk adım ayakkabısı,bileği kapalı,cırt cıtlı ama dolapta kızımın yürümesini bekliyor. kaydirigubbakcemile3

biz ortopedia dan aldık bot şeklinde ortopedik ayakkabı doktorumuz ilk ortopedik giymeli dedi bizimki yürüdüğü için satıcı bot şeklinde önerdi bileğini kavraması içinnn

evet yürüdükten sonra diyorlar doktor bizim kızı görünce buna hemen giydirin dedi doktorun odasına yürüyerek girdi :):nazar:

bebek yürümeye başladıktan sonra kesinlikle ortopedik bileği kavrayan bir ayakkabı seçilmeli
biz öyle kullanıyoruz.

evet bizde doktorumun tavsiyesiyle ortapedik bir ayakkabı giymeye başladık yürüdüğünden beri :)

bende almayı düşünüyorum ama kızım yürürse hayırlısıyla alicam:)))ssz arkadasim benimkide çorabini çıkarıyor külotlu çorabi var ama genede üstüne giydirdgimi çıkarıyo..panduf alabilirsin bebegine ben öyle yaptim çokda sıcak tutuyor

Back