bu bölüm ismini ilk defa duydum bu bölümü bitirenlere ne oluyor kızlar:)
bende sakarya ilitam 4.sınıf
hem de nasıl zor,sizde yine vizeler 1 güne yayılıyor,bizde herkes aynı saatte girdi vizelere..bende inönü ilitam 3. sınıfım off ço kzor valla Allah yardımcımız olsun
Allah yardımcın olsun,sakarya ve ankarayı çok zor diyorlar..bize bilgi verir misin sakarya ilitam hakkında,dedikleri kadar zor mu?bende sakarya ilitam 4.sınıf
açıköğretimden 2 yıl ilahiyat okuduktan sonra dgs ye girip puan yeterse,türkiyede 10 ilde bulunan,ilitam denilen ilahiyat tamamlama eğitimi görüyoruz,bitirince 4 yıl ilahiyat okumuş oluyoruz..bu bölüm ismini ilk defa duydum bu bölümü bitirenlere ne oluyor kızlar:)
Bize kitap verildi ama çok geç,sınavlardan 1 ay önce,kalın kalın kitapların hangisini okuyacağımızı şaşırdık..19-20 ocakta finallerimiz var,şimdiden heyecan bastı..ödev yok bizde,en azından şimdilik..dualar müşterek..siz 3. yıl ve 4. yıl hangi dersleri gördünüz,zahmet olmazsa yazar mısın....?acaba aynı dersleri mi görüyoruz diğer ilitamlarla,merak ediyorum..ve ders çalışma metodun nasıl,çoğu zaman içimde hiç ders çalışma isteği olmuyor..evet dedikleri gibi... zor .Normal dersler tmm. Fakat pdfler elimize kitap olarak verilmiyor . Eşim sağolsun yazıcı aldı inannın bu dönem 2 A4 kağıt arkalı önlü bitti(500*2=1000 2.A4 =2000 sayfa ki devamı var) 3.yü aldırdım ve bir sürüde ondan yazdırdım.ayrıca hep toneriniz bitmeye mahkum .ALLAH razı olsun eşim bi yazı almış 700 sayfa basabiliyorum o tonerle 3 kere doldurdum sadece bu dönemde. vize Quiz 18 sınava net üzerinden girdik.
Ders geçme notunun % 20 si yarıyıl içinde yapılan ödev ve sınavlardan, %80 i yüzyüze yapılan dönem sonu sınavından oluşur.
ayrıca her derse bol araştırmalı ödev yapıyoruz not yansıma %10 yani ödevden 100 alırsan 10 puan kazanıyrsun ki bu diğer ilitamlarda yok. Ayrıca Kuran dersimizde sürekli ezberler veriliyor.4.sınıfta bilmediğimiz yerlerden :) ,Kuran ödevini bilgisyrda ses kaydı yapıp yolluyorsun. Finallerde sorular öyle bi ki.. Ben çok çalışkan olduğum halde bunerden çıkmış yaa diyorum.
önlisansta onur öğrencisi olan ben şimdi dip. notumu söylemek istemiyorum ... Zor fakat çalışınca :) olacak inşALLAH. Neyse ben gidiyorum eşim gelmeden 3. ezberimin yarısını tamamlayım ve 1 pdf em kaldı onu bitireyim. Dua edelim birbirimize... inşALLAH emeklerimizin karşılığını Dünyada ve ahirette alalım bide notlarımız yüksek olsun :) daha kkö alımları var not yüksekliğine bağlı formasyon var. yüksek var inşALLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?