ilişkiyi canlandırma yolları

Pantolonun ucundan görünen iç çamaşırı?
Yani o kadar çok konuşuldu ki bu kırmızı iç çamaşırlarının hikmeti, herhalde bir bildiği vardır kadınların
ben kendi kendime kırmızı bişey giyerken utanıyorum ona mı göstercemm
ayyy utandım

Ozaman kotuymus agiz tadiyka birsey yapilmaz kisitli zamanlada birsey olmuyor kendimden biliyorum 15-16yasindayken bende 7de evde olurdum :/ ah genclik
işin kötü tarafını söylüyorum sana 21 yaşımdayım

İlişki monotonlaşması neden bu kadar korkunç gelir ki insana? Sadece kadın erkek ilişkisinde değil, hayatımızdaki her türlü ilişkide zamanla monotonlaşma olur. Neden arkadaşlık ilişkilerimizde, aile ilişkilerimizde bunu umursamıyoruz da karşı cinsle ilişkimize gelince sorun ediyoruz?

off evet 1 ay sonra doğum günü sonra sevgililer günü onlar ayrı bi dert zaten
şimdi de kavga ediyorum dur küsüyüm azcık
bugünde görüşmemiştik iyi olmuş demekki
off zor ya bu kadar uzatmak hemen evlencen aslında

arkadaşlarla monotonlaşmıyoruz ki en kötü durumlarda ağda yapıyoruz hayatımıza renk katıyor

işin kötü tarafını söylüyorum sana 21 yaşımdayım
Bende 21 yasindayim kuzum ama evliyim ondan oncede zaten 17yasinda eve girme saatim 10 flndi 18 yasimda 12-1 arasi 19dan sonra sabah bile geliyordum cok sik olmamak kaydiyla yada bazen gezmeye baska sehre gittigimde 1-2gun sonrada geliyordum sukur olmedik pisligede bulasmadik :)) ailem aslinda cok genis degil ama guven verdim hep dogrulari soyleyerek ve olgun dusunebildigimi gostererek onlarda guvendi sagolsun bol sans

bizim de 3 yılı geçti ama sıradanlaşmaya fırsat olmadı sanırım
birlikte değişik aktiviteler yapabilirsiniz kursa falan kaydolun birlikte ikinizin seveceği şeyler mesela binicilik kursu falan gibi
ve hep yalnız baş başa mı görüşüyorsunuz arkadaşlarınızla birlikte ortak zaman da geçirin arada sıkılmazsınız

aynen bu kadar uzatılması doğru değil..
ama iş okul vs derken imkanlar olmuyor işte
yaşlar oturmuyor vs vs..
mesela biz askerden gelince söz nişan düşünüyoruz biraz bekletikten sonra
Bu düşncelerde olunca insan az da olsa unutuyor böyle şeyleri..
Birde şöyle düşün sen ayrılsan başka birile devam etsen bir süre sonra emin ol ki o kişiylede aynı şeyler olacak.
Evliliktede bunlar kacınılmaz zaten
Ama arada sevgi varsa bunlar halloluyor
Biraz zamana bırak kafanı dagıt düşünme bunları
İnşallah atlatırsın bu durumu canım

yok sevgimiz yerinde çok şükür :)
de amaaann
teşekkürler :)

yok sevgimiz yerinde çok şükür :)
de amaaann
teşekkürler :)

çoğunlukla başbaşayız
hiç kursa falan birlikte gitmedik ama

off evet iki yıl oldu ama sanki 5 yıldır evliymiş gibi hissediyorum kendimi
Bence öle düşünme bende bazen sıradanlaştık diye düşünüyorum ama 7.yıl içerisindeyiz hala bir yerde yemek yerken çay kola içerken hiçte sıkılmıyoruz aslında yaptığımız bir şeyde yok ama duygularınızı dinç tutmaya sohbet konusu bulmaya çalışın illa hoplayıp zıplamaya gerek yok :) Tavla oynarız mesela satranç oynarız.
İnsan tabi ki arada eğlenmek ister oyun merkezleri yok mu hiç masa tenisi bilardo bowling oynayacağınız veya biz alışveriş merkezlerinde çocukların oynadığı oyunlar var ya süreli basketbol veya masaya yuvarlak plastik gibi bir şey koyuyorlar vurarak gol atmaya çalışıyorsun o tür oyunlardan oynuyoruz kocaman insanlar bile oynuyor maksat eğlenmek :)
Bu aralar planımda karaoke ye gitmek var nasıl eğlenceli olur kim bilir :)
Denize yakın bir yerdeyseniz alın yiyecek içecek temiz hava oh mis deniz yoksa orman yeşillik vardır azıcık üşürsünüz ama olsun :)

bizde tavla bowling oynamaya bayılırız :)
yapıyoruz onları bizde . nerdeyse sizinle aynı şeyleri ypıyormuşuz .
birbirimizden asla sıkılmıyoruz ama ben bi gün onu alıp gel seninle şunu yapcaz diyeceğim bişey arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…