- 3 Ocak 2021
- 61
- 34
-
- Konu Sahibi papatya12a
Zaten toplasan 2 delik var biri makat biri vajina. Ittirince gidiyor zaten. Girmiyosa delik degildir. Kayganlastirici kullaninkızlar komik gelmesin lütfen ama sevgilimle ilişkiye girip girmediğimizi anlamıyorum o da ben gibi daha önce hiç denememiş çok afedersiniz bi yere sokmaya çalışıyor ama nereye sokmaya çalışıyor anlamıyorum
ilk defa denedik dün birşeye girip çıktığını hissetmedim,ara sıra zevk aldım ama o da giremiyorum diyor. Kanda gelmedi.Kendimi kasma gibi bi durumda yok sıkmıyorum da nereye girmesi gerektiğini bilmiyorum o da bilmiyor bide bana vajinismus musun dedikendisi bilmiyor ki nasıl öğrenicem ya
Cok guzel oluyo.size. sartmi daha kac.yasindasin pozsiyondan pozisyona giriosun. Evlenmeden barklanmadan.beceremiyor herhalde bide bana vajinismusun diyor ulan hertürlü pozisyona giriyorum sokabilsin diye
Nasıl anlamıyon aykızlar komik gelmesin lütfen ama sevgilimle ilişkiye girip girmediğimizi anlamıyorum o da ben gibi daha önce hiç denememiş çok afedersiniz bi yere sokmaya çalışıyor ama nereye sokmaya çalışıyor anlamıyorum
ilk defa denedik dün birşeye girip çıktığını hissetmedim,ara sıra zevk aldım ama o da giremiyorum diyor. Kanda gelmedi.Kendimi kasma gibi bi durumda yok sıkmıyorum da nereye girmesi gerektiğini bilmiyorum o da bilmiyor bide bana vajinismus musun dedikendisi bilmiyor ki nasıl öğrenicem ya
Kaç yaşındasınız?kızlar komik gelmesin lütfen ama sevgilimle ilişkiye girip girmediğimizi anlamıyorum o da ben gibi daha önce hiç denememiş çok afedersiniz bi yere sokmaya çalışıyor ama nereye sokmaya çalışıyor anlamıyorum
Çocuk gördügüne giremeyip bir de vajinusmus musun diye sormuş,konu sahibi kalkmıyor mu acaba derse kaldıramazsan kaldırırlar gülüm diyebilir..Kaç yaşındasınız? Yeterli kayganlık sağlanıyor mu? Sevgilinizin penisi tam kalkıyor mu mesela? Kalkmadan girmez zaten istediği kadar sokmaya calıssın. Ay kendimi bi garip hissettim tövbe yarabbim
bu ne ya?nereye girmesi gerektiğini bilmiyorum o da bilmiyor bide bana vajinismus musun dedi
Bence kalkmıyor. Görünen yere nasıl giremeyesin ki yani alt tarafı iki delik var zaten davincinin şifresi sanki.Çocuk gördügüne giremeyip bir de vajinusmus musun diye sormuş,konu sahibi kalkmıyor mu acaba derse kaldıramazsan kaldırırlar gülüm diyebilir..
Zaten iki tane delik var, popo deligiyle vajinayı ayrıt edemiyorsa zaten göz doktoruna gitsin. Işıkları kapatmayın. Pozisyon değiştirin görsün, girsin.kızlar komik gelmesin lütfen ama sevgilimle ilişkiye girip girmediğimizi anlamıyorum o da ben gibi daha önce hiç denememiş çok afedersiniz bi yere sokmaya çalışıyor ama nereye sokmaya çalışıyor anlamıyorum