- 17 Ekim 2023
- 1.556
- 1.767
- Konu Sahibi papatya12a
Kalksa zaten kendiliğinden deliği bulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlan ödevini gösterirken şuan benim mental sağlık + =Bence kalkmıyor. Görünen yere nasıl giremeyesin ki yani alt tarafı iki delik var zaten davincinin şifresi sanki.
25 yaşındayım,nikahlıyım ama 5-6 ay sonra düğünümCok guzel oluyo.size. sartmi daha kac.yasindasin pozsiyondan pozisyona giriosun. Evlenmeden barklanmadan.
küçük ama o çokta değil yaÇok mu küçük ya vah vah
10 cm üstü ise sorun yok diyorlarküçük ama o çokta değil ya
aaaaşkım kalkıyor da niye yapamıyor anlamıyorumBence kalkmıyor. Görünen yere nasıl giremeyesin ki yani alt tarafı iki delik var zaten davincinin şifresi sanki.
ölçemedim daha ama üstüdür ya10 cm üstü ise sorun yok diyorlar
O zaman kalksa deliği kendi bulurölçemedim daha ama üstüdür ya
kuran çarpsın fake değil sinirden gülüyorum yemin ederim yani,bugün bir kez daha denedik girip çıktığını hissettim zevkde aldım ama kanda gelmedi yani ne olup ne bittiğini anlamıyorum ikimizde malız galibaBu konu bence fake arkadaslar kızın tepkileri çok saçma
Tam üzerine bastınkuran çarpsın fake değil sinirden gülüyorum yemin ederim yani,bugün bir kez daha denedik girip çıktığını hissettim zevkde aldım ama kanda gelmedi yani ne olup ne bittiğini anlamıyorum ikimizde malız galiba
Beceriksizliğini senin üzerine yıkmaya çalışıyor, bu arada yaşlar kaç..beceremiyor herhalde bide bana vajinismusun diyor ulan hertürlü pozisyona giriyorum sokabilsin diye
Anladım hayirlisi olsun.25 yaşındayım,nikahlıyım ama 5-6 ay sonra düğünüm
Bu kadar cahil olmayı nasıl başarıyorsunuz?kızlar komik gelmesin lütfen ama sevgilimle ilişkiye girip girmediğimizi anlamıyorum o da ben gibi daha önce hiç denememiş çok afedersiniz bi yere sokmaya çalışıyor ama nereye sokmaya çalışıyor anlamıyorum
ilk defa denedik dün birşeye girip çıktığını hissetmedim,ara sıra zevk aldım ama o da giremiyorum diyor. Kanda gelmedi.Kendimi kasma gibi bi durumda yok sıkmıyorum da nereye girmesi gerektiğini bilmiyorum o da bilmiyor bide bana vajinismus musun dedi kendisi bilmiyor ki nasıl öğrenicem ya