-
- Konu Sahibi havaylapek
Merhaba bende yaklaşık 6 ay boyunca yapamadım özele gittim aynısı dedi ben çok korktum onun korkutmasıyla belki 6 ay sürdü bilemiyorum 6 ay neler çektim bi ben bilirim elim anlayışlıdı fazlasıyla ama onunda canına tak etmişti 6 ayın sonunda özel bir kliniğe gittim tamamen psikolojik olduğunu vajınusmıs olduğumu öğrendim 3 günde çözüm oldu parmak egzersizi falan yapılmadı hiç bekletme kendini çok ta strese gitme geçeçekŞu an aşırı ağlamış bir şekilde yazıyorum. 1 aydan gazla oldu evleneli. Hala olmadı. Özel doktora gittik. Kızlık zarını benim almam lazım dedi. Eşime sen içine giremezsin çok dar dedi. Sonra devlet hastanesine de gidelim dedik. O ise anatomik olarak uygunsun seninki psikolojik dedi. Bir sürü parmak egzersizi, masaj egzersizi falan verdi. Vajinaöı ilk defa o zaman detaylı gördüm ayna karşısında. Az önce eşimi zorladım belki olur deneyelim dedim. Sonuç yine hüsran. Doktora da daha birkaç gün var. Oysaki doktor denemeyin dedi de ben dinlemedim. Eşim artık eskisi gibi sabırlı değil ama benim canım aşırı acıyor. Öyle böyle bir acı değil. Duvar var gitmiyor aptal şey. Ne yapmam gerekiyor lütfen bir şeyler söyleyin. Eşim cahil biri de değil hemşire bense öğretmenim. Bu olay bende psikoloji bırakmadı
Ozeldeki doktorun doktor olduğundan emin misiniz? Ne biçim bir yorum yapmış.Bu sorun psikolojik bir sorun sadece ve o Dr psikolojinizi iyice baltalamis.Herkesinki dar fakat esnek.Dar olması oradan bir çocuk çıkmasına engel olmuyor da pns e mi engel olacak.Ay çok sinirlendim,neyse.Şu an aşırı ağlamış bir şekilde yazıyorum. 1 aydan gazla oldu evleneli. Hala olmadı. Özel doktora gittik. Kızlık zarını benim almam lazım dedi. Eşime sen içine giremezsin çok dar dedi. Sonra devlet hastanesine de gidelim dedik. O ise anatomik olarak uygunsun seninki psikolojik dedi. Bir sürü parmak egzersizi, masaj egzersizi falan verdi. Vajinaöı ilk defa o zaman detaylı gördüm ayna karşısında. Az önce eşimi zorladım belki olur deneyelim dedim. Sonuç yine hüsran. Doktora da daha birkaç gün var. Oysaki doktor denemeyin dedi de ben dinlemedim. Eşim artık eskisi gibi sabırlı değil ama benim canım aşırı acıyor. Öyle böyle bir acı değil. Duvar var gitmiyor aptal şey. Ne yapmam gerekiyor lütfen bir şeyler söyleyin. Eşim cahil biri de değil hemşire bense öğretmenim. Bu olay bende psikoloji bırakmadı
Merhaba , ben daha önce 3 kere doktora gittim ve üçü de farklı tedavi yöntemleri uygulamamı önerdiler . Biri cinsel terapi biri kızlık zarı aldırma biri de farklı kalınlık ve uzunlukta dilatör yerleştirerek vajeni rahatlatma . Ben cinsel terapi almak istemedim çünkü bizzat içime bir şey girdiğini görmem gerekiyordu orası kapalı gibi geliyordu . Vajene dilatör sokma tedavisine başladım ilk seansına gittim . İkinci seansın dilatörlerini bile aldım içime . En son da ki elektro penis gibi olan alet canımı acıttı ama ona da alıştım artık elimle bile içime bir şey sokabildiğimi gördüm . Kızlar çok umutluydum , ama evde yapamadım yine , ben hiç zevk alamıyorum çok kuruluk ve isteksizlik beni denemekten alıkoyuyor kayganlaştırıcılar dene denerseniz de ben istekli olmak istiyorum ne yapmalıyım aşacağıma inanıyorum bence çok az kaldıBoğum boğum ilerleyebilirsiniz önce serçe parmağınızın bir boğumu kadar. Birden hepsini yapmaya zorlanabilirsiniz. Nefes alın rahat bir pozisyonda vajina kasınızı çişinizi tutar gibi sıkın. Nefes verin vajina kasınızı çişinizi yapar gibi bırakın ve bıraktığınız anda serçe parmağın bir boğumunu içeriye doğru ilerletin. Olduysa güzel kendinizi tebrik edin ve orada biraz bekleyin alışsın. Sonra ikinci boğuma kadar yine nefes eşliğinde ikinci boğum olunca da bir müddet bekleyin üçüncü boğuma kadar aynı şekilde ilerletin.
İlk gün serçe parmağını beş kez bu şekilde baştan sonra deneyin ve ikinci gün yüzük parmağına geçin yine boğum boğum ilerleyeceksiniz .
Yani önce bir hastalığı yen zevk de zamanla gelecek ama bu tarz hastalığı olan kişiler ilk kuruluk yaşıyor endişelerinden dolayı. O sebeple kayganlaştırıcıyı kullanmanı öneririm. Zaten yendikten sonra yavaş yavaş bırakırsın o büyük bi mesele değilMerhaba , ben daha önce 3 kere doktora gittim ve üçü de farklı tedavi yöntemleri uygulamamı önerdiler . Biri cinsel terapi biri kızlık zarı aldırma biri de farklı kalınlık ve uzunlukta dilatör yerleştirerek vajeni rahatlatma . Ben cinsel terapi almak istemedim çünkü bizzat içime bir şey girdiğini görmem gerekiyordu orası kapalı gibi geliyordu . Vajene dilatör sokma tedavisine başladım ilk seansına gittim . İkinci seansın dilatörlerini bile aldım içime . En son da ki elektro penis gibi olan alet canımı acıttı ama ona da alıştım artık elimle bile içime bir şey sokabildiğimi gördüm . Kızlar çok umutluydum , ama evde yapamadım yine , ben hiç zevk alamıyorum çok kuruluk ve isteksizlik beni denemekten alıkoyuyor kayganlaştırıcılar dene denerseniz de ben istekli olmak istiyorum ne yapmalıyım aşacağıma inanıyorum bence çok az kaldı
Aşacaksınız elbette ama başta zevke odaklanmayın bence kayganlaştırıcı kullanmanızda hiçbir zarar yok ben bu kadar kötü bakmıyordum kullanırım da hala tuhaf gelmez banaMerhaba , ben daha önce 3 kere doktora gittim ve üçü de farklı tedavi yöntemleri uygulamamı önerdiler . Biri cinsel terapi biri kızlık zarı aldırma biri de farklı kalınlık ve uzunlukta dilatör yerleştirerek vajeni rahatlatma . Ben cinsel terapi almak istemedim çünkü bizzat içime bir şey girdiğini görmem gerekiyordu orası kapalı gibi geliyordu . Vajene dilatör sokma tedavisine başladım ilk seansına gittim . İkinci seansın dilatörlerini bile aldım içime . En son da ki elektro penis gibi olan alet canımı acıttı ama ona da alıştım artık elimle bile içime bir şey sokabildiğimi gördüm . Kızlar çok umutluydum , ama evde yapamadım yine , ben hiç zevk alamıyorum çok kuruluk ve isteksizlik beni denemekten alıkoyuyor kayganlaştırıcılar dene denerseniz de ben istekli olmak istiyorum ne yapmalıyım aşacağıma inanıyorum bence çok az kaldı
vajinismus mu yani tanı olarak ne dediler? psikolojik bi süreçse kendinizi rajatlatmanız germemeniz ve sakin olmanız gerekiyo.Şu an aşırı ağlamış bir şekilde yazıyorum. 1 aydan gazla oldu evleneli. Hala olmadı. Özel doktora gittik. Kızlık zarını benim almam lazım dedi. Eşime sen içine giremezsin çok dar dedi. Sonra devlet hastanesine de gidelim dedik. O ise anatomik olarak uygunsun seninki psikolojik dedi. Bir sürü parmak egzersizi, masaj egzersizi falan verdi. Vajinaöı ilk defa o zaman detaylı gördüm ayna karşısında. Az önce eşimi zorladım belki olur deneyelim dedim. Sonuç yine hüsran. Doktora da daha birkaç gün var. Oysaki doktor denemeyin dedi de ben dinlemedim. Eşim artık eskisi gibi sabırlı değil ama benim canım aşırı acıyor. Öyle böyle bir acı değil. Duvar var gitmiyor aptal şey. Ne yapmam gerekiyor lütfen bir şeyler söyleyin. Eşim cahil biri de değil hemşire bense öğretmenim. Bu olay bende psikoloji bırakmadı
Merhaba siz de mi vajınısmus olmuştunuz ve hangi egzersizleri yapıyorsunuzBenimde böyle bi geçmişim var, ama benim o muayeneye, sedyeye çatala yatmaya bile tahammülüm yoktu, hala da yok bi çok muayenemi olamıyorum. Ama egzersizlerle çözdüm, eşin sabırlı ve anlayışlı olmalı beraber yapılan egzersizleri de aksatmayın.
Tuhaf gelmeyen hala kaygankaştırıcı kullanmanız mıAşacaksınız elbette ama başta zevke odaklanmayın bence kayganlaştırıcı kullanmanızda hiçbir zarar yok ben bu kadar kötü bakmıyordum kullanırım da hala tuhaf gelmez bana
Haklısınız belkide , ama isteksizlik olunca deneyemiyorum da . Ben hala korkularım var galiba ama içime 15 cm i geçkin dilatör aldım . Hala yapamıyorum bu aşamada bana öneriniz var mıYani önce bir hastalığı yen zevk de zamanla gelecek ama bu tarz hastalığı olan kişiler ilk kuruluk yaşıyor endişelerinden dolayı. O sebeple kayganlaştırıcıyı kullanmanı öneririm. Zaten yendikten sonra yavaş yavaş bırakırsın o büyük bi mesele değil
Eşin aparatları sende yapsın sonuncu aparatı rahatça gir çık ve git gel yapabilir hale gelince eşliye geçin eşli denemede de olabildiğince ıkın çişini yapar gibi yap o esnada kasların gevşeyecek ve eşin giriş yapabilecek. Kayganlaştırıcısız zor onu diyimHaklısınız belkide , ama isteksizlik olunca deneyemiyorum da . Ben hala korkularım var galiba ama içime 15 cm i geçkin dilatör aldım . Hala yapamıyorum bu aşamada bana öneriniz var mı
İhtiyaç olursa her zaman kullanılabilir bence şimdiden zevke odaklanmayın henüz çok yeniTuhaf gelmeyen hala kaygankaştırıcı kullanmanız mı
alkol alip mi denesen acaba,Şu an aşırı ağlamış bir şekilde yazıyorum. 1 aydan gazla oldu evleneli. Hala olmadı. Özel doktora gittik. Kızlık zarını benim almam lazım dedi. Eşime sen içine giremezsin çok dar dedi. Sonra devlet hastanesine de gidelim dedik. O ise anatomik olarak uygunsun seninki psikolojik dedi. Bir sürü parmak egzersizi, masaj egzersizi falan verdi. Vajinaöı ilk defa o zaman detaylı gördüm ayna karşısında. Az önce eşimi zorladım belki olur deneyelim dedim. Sonuç yine hüsran. Doktora da daha birkaç gün var. Oysaki doktor denemeyin dedi de ben dinlemedim. Eşim artık eskisi gibi sabırlı değil ama benim canım aşırı acıyor. Öyle böyle bir acı değil. Duvar var gitmiyor aptal şey. Ne yapmam gerekiyor lütfen bir şeyler söyleyin. Eşim cahil biri de değil hemşire bense öğretmenim. Bu olay bende psikoloji bırakmadı
Cinsel terapi egitimi almış bir psikoterapistle çalışın. Mesele sizin fiziksel olarak yapabildikleriniz değil çünkü. Korkunuz ve isteksizliginiz fiziksel bir tedavi ile geçmez.Haklısınız belkide , ama isteksizlik olunca deneyemiyorum da . Ben hala korkularım var galiba ama içime 15 cm i geçkin dilatör aldım . Hala yapamıyorum bu aşamada bana öneriniz var mı