- Konu Sahibi havaylapek
Ne dediğini anladım.o cevabı daha yeni yazmışsın zaten.ben de şunu diyeceğim.o yaşadığınız acaba tahriş kanaması mıydı? Yoksa ilk ilişki kanaması mı? Benim ilk ilişkilerimde bildiğin şakır şakır kanama olmuştu birkaç defa.daha penetrasyon bile yaşamadan.penis vajinama dokunur dokunmaz.bir anda kan boşaldı.sanırım sizin sonradan da olabikiyor dediğiniz kanama ilişki olup bittikten sonraki zorlanmaya bağlı tahriş kanaması ki miktarı da az olur.şimdi bu ikisinin aynı nedenle kaynaklandığını iddia edemeyiz.orada ilk ilişkide kanayan bir yapı yok diyebilir miyiz bu durumda? Bazı kişilerde yoktur ama bazı kişilerde var onu savunuyorum.yoksa ilk ilişkisinde bile kanamayan kişiler de çok.ama ilk ilişki kanaması diye birşey yaşayan kişiler de var bunu söylüyorum.siz diyorsunuz ki ilk ilişkiyle yıllar sonraki ilişki tıpatıp aynı oluyor vajina açısından.iki durumun da nornal olduğunu anlatmaya çalışıyorum.yani denilen gibi kastığın için falan olamaz.ne yaşadığımı bilmiyor muyum yani? Şakır şakır kanaması olan bir sürü kadın var.hepimiz mi normal değiliz, ilişki yaşamayı beceremedik yani?Ahahs
Gercekten ikimizin mesajlari arasindaki farki anlayamiyor musunuz yoksa anlamak isinize mi gelmiyor? Sizin iyiliginiz icin insallah ikincisidir.
Ben kesin yargılarda bulunmuyorum. "Kanama olabiliyor" demek, belirli şartlar altinda kanama olabilir demek. Illa kanar demek değil.
Sizin dediginiz "kanama olmaz" ise kesin, kati bir ifade. Olmaz. Bitti.
Halbuki olabiliyor. Sizin kabul etmemeniz tip bilimini degistirmiyor.
Aslinda biraz bu konularda okuyup kendinizi gelistirebilirsiniz, sonucta bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip diyecektim ama bu yukaridaki mesajinizla beraber iliski ve kanama konusu yerine paragraf, anlam bütünlüğü, mantik ve önermeler uzerinde durmaniz daha iyi olur diye dusunmeye basladim.
Zira ikimizin dedigi arasindaki farki gercekten anlamiyorsaniz uzulurum.