Merhabalar ben gecen hafta ilişkiye giremediğimi söylemiştim acaba vajinismusmuyum diye sizlere sormustum. Doktora gitmemi söylediniz gittim muayene oldum fizyolojik bi sıkıntı olmadıgını söyledi hatta seyime aparat soktu eger vajinismus olsaymısım bu aparatı sokamazmış öyle dedi parmagımı sokabiliyorum dogustan kızlık zarım genişmiş bu yüzden kanama olmaz dedi ama penis giremiyor parmagımı sokarken canım acımıyo ama penis girecegi zaman inanılmaz canım yanıyor bu durumu yaşayan yada ne yapmam gerektiği ile ilgili fikri olan var mı yeni evliyim 2 ay oldu ve hala ilişkiye giremedik psikolojim baya bozuldu eşime durumumu anlatamıyorum anlamıyor beni onu üzmekte beni çok stres altına sokuyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkiye giremiyorum
- Konu Sahibi konuk3232
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
Var kayganlaştırıcı bi faydasını görmedim ilerlemiyor sadece canım acıyorCanım kayganlaştırıcı kullan alışana kadar ilk zamanlar oluyor öyle kayganlaştırıcı işini görür
Ön sevişmeyi kısa tutuyosanız yeterince kendinizi salamıyo olabilirsinizVar kayganlaştırıcı bi faydasını görmedim ilerlemiyor sadece canım acıyor
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
Penis girmeye çalışırken derin bir nefesi son gücünle verip çişini yapıyormuşsun ki oradaki kasları gevşetip açman lazım farkında olmadan canın acımaya başlayınca sıkıyorsun kendini muhtemelen ben ilk gece bi kas gevşetici içmiştim o baya fayda sağlamıştıVar kayganlaştırıcı bi faydasını görmedim ilerlemiyor sadece canım acıyor
Kadın doğum doktoruna gittiğimde bende doktorun muayenesine izin vermiştim. Dr da eşime bana tepki vermiyor demişti. Oysa biz dr un muayene ettiğini biliyoruz. Cinsellikse bambaşka bir olay. Yani iki olay birbirinden farklı.
Kadın doğum dr una evliliğimin ilk ayında gittim. Sorunu psikolog desteği alarak 16 ay sonunda çözdüm. Psikolog desteğine evliliğimin 8.ayında başladım. Ilk psikoloğumla belli bir süre devam ettik pandemi girdi öncesinde yurtdışına falan çıkmıştık süreç bundan dolayı uzadı. Ikincisinde 4 seansta yani 1 ayda sorunu çözdük.
Eğer kendiniz basarabileceginizi düşünmüyorsanız ertelemeden destek alın..
Kadın doğum dr una evliliğimin ilk ayında gittim. Sorunu psikolog desteği alarak 16 ay sonunda çözdüm. Psikolog desteğine evliliğimin 8.ayında başladım. Ilk psikoloğumla belli bir süre devam ettik pandemi girdi öncesinde yurtdışına falan çıkmıştık süreç bundan dolayı uzadı. Ikincisinde 4 seansta yani 1 ayda sorunu çözdük.
Eğer kendiniz basarabileceginizi düşünmüyorsanız ertelemeden destek alın..
- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Canım ben 6 senelik evliyim ve kızlık zarı hala duruyor çok esnek olduğu için. Kadınlarda 8 çeşit vajina yapısı varmış ve benimki de en esnek olanıymış. 2 sene vajinismus yaşadım. Esneklik çok olunca kasıntı çok sert oluyormuş. Ben 2 sene yaşadım vajinismusu sonra bir oğlum oldu ve şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum. Kesinlikle psikolojik durumun. Deneme öncesi hazırlık var parmağını alabilmen çok iyi. En az 15 dakika masaj yap öncesinde ve bol kayganlaştırıcı kullan. Senin üstte olup yavaşça oturarak yapman daha kolay olacaktır. Acıyınca dur bekle ve derin bir nefes al.. Nefesini verirken yavaşça ilerle. Kontrol sende olsun. Başarırsın emin ol acı hissini at kafandan ilerlerken kaslarını iyice sal sakın kasma kastığın için acıyor
- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Ben 2 sene sonra doktor yardımıyla yediğimde bu kadar kolay mıymış dedim canım. Kontrol sende olsun ve ilerleme esnasında kendini birkaç saniyeliğine de olsa bomboş bırak sonra korkuyorsan yine kasarsın. Ama o birkaç saniyede nasıl ilerlediğini görünce cesaret gelecek.derin nefes al bekle nefesini yavaşça verirken bir yandan da yavaşça ilerle. Beynin bomboş olsun kaslarını hissetmiyormuş gibi bomboş bırak. Sen yakında başarırsın aparat ve parmak aldıysan gerisi kolay. Ama ilişkiden önce 15 dakika kendi parmağınla bol kayganlaştırıcıyla esnetKas olayını yönetemiyorum o an nasıl gevşeyecegimi bilmiyorum
Çok teşekkür ederim, ilişki öncesi kendimi biraz hazırlamam gerek sanırım bunu deneyeceğimBen 2 sene sonra doktor yardımıyla yediğimde bu kadar kolay mıymış dedim canım. Kontrol sende olsun ve ilerleme esnasında kendini birkaç saniyeliğine de olsa bomboş bırak sonra korkuyorsan yine kasarsın. Ama o birkaç saniyede nasıl ilerlediğini görünce cesaret gelecek.derin nefes al bekle nefesini yavaşça verirken bir yandan da yavaşça ilerle. Beynin bomboş olsun kaslarını hissetmiyormuş gibi bomboş bırak. Sen yakında başarırsın aparat ve parmak aldıysan gerisi kolay. Ama ilişkiden önce 15 dakika kendi parmağınla bol kayganlaştırıcıyla esnet
- 21 Temmuz 2016
- 135
- 120
- 103
Oldu mu?Çok teşekkür ederim, ilişki öncesi kendimi biraz hazırlamam gerek sanırım bunu deneyeceğim