13 Aydır evliyiz ama ilişkiye giremedik(Cinsellik bölümünde açamadım)

13 ayda birleşme harici epey cinsel macera yaşamışsınız aslında, yapay penisler filan.

Doktor fiziksel bir sorunu yok diyorsa, psikolojiktir o, bi de psikolog deneyin.
Doktora gitmemiş olsaydınız, sorunun fiziksel olup olmadığını test için gece uykuda eşinizin malum bölgesine şerit şeklinde halka kağıt sarın, sabah kağıt dağılırsa, sorun fiziksel değil diyecektim. (Yeni öğrendim bunu, kusura bakmayın kızlar yazmasam çatlardım :KK70: )
Peki uyurken falan yine de düşmez mi dağılmaz mı? Ay bir sürü yorumdan tek merak ettiğim bu. Lütfen aydınlanmak ışıltılara boğulmak istiyorum:dua::KK53:

Kadinlar gününe dönmüş yine burası böyle :KK43: yardımcı olmaya çalışmak gerek ,öncelikle siz gerçekten bu adamı sevip aşık olarak evlendiniz degil mi? Hislerinizden eminseniz bu konuda savasmaya değer ! Bir arkadaşım benzer bir durum için evlilik terapistine gitti , bir gece eşler dus alıp iç çamaşırlarını giyip sadece masaj yapıp bit birbirlerine dokunuyor ....birkaç gün böyle devam edin bir sonraki asama iç çamaşırını da çıkarıp dokunma var ama genital bölgeye dokunma yok sonraki aşama genital bölgeye dokunma hakki da var....bunlar uzun vadede aşama aşama ilerleyecek cinsellik ve son birleşmeye odaklanmayacak birbirinizin bedenini taniyacaksiniz....sonrasi Allahın izniyle gelecek, eşinizin fiziksel sorunu yok anladığım kadarıyla ve bence çocuk planını erteleyin normal insanlar bile çocuk amaçlı cinsellik yaşamaktan cinsellige soğuyor baskı hissediyor önce eşinizin kafasını rahatlatmasi gerek uzun bir tatile çıkın sadece flortlesin kafanızda illa cinsellik çocuk fikri olmasın inanın herşey psikolojik ...

çok geçmiş olsun bunu bir hastalık kabul edip doktora gitmesi gerek. kan tahlili falan yapıldı mı şeker kalp gibi hastalıklarda etkili oluyormuş ve yaşla da ilgili olabilir yaşlarınız kaç ?

Kadinlar gününe dönmüş yine burası böyle :KK43: yardımcı olmaya çalışmak gerek ,öncelikle siz gerçekten bu adamı sevip aşık olarak evlendiniz degil mi? Hislerinizden eminseniz bu konuda savasmaya değer ! Bir arkadaşım benzer bir durum için evlilik terapistine gitti , bir gece eşler dus alıp iç çamaşırlarını giyip sadece masaj yapıp bit birbirlerine dokunuyor ....birkaç gün böyle devam edin bir sonraki asama iç çamaşırını da çıkarıp dokunma var ama genital bölgeye dokunma yok sonraki aşama genital bölgeye dokunma hakki da var....bunlar uzun vadede aşama aşama ilerleyecek cinsellik ve son birleşmeye odaklanmayacak birbirinizin bedenini taniyacaksiniz....sonrasi Allahın izniyle gelecek, eşinizin fiziksel sorunu yok anladığım kadarıyla ve bence çocuk planını erteleyin normal insanlar bile çocuk amaçlı cinsellik yaşamaktan cinsellige soğuyor baskı hissediyor önce eşinizin kafasını rahatlatmasi gerek uzun bir tatile çıkın sadece flortlesin kafanızda illa cinsellik çocuk fikri olmasın inanın herşey psikolojik ...

Ben çiftlere burada bunu öneriyorum demek terapistler de bunu öneriyormuş

Hep diyorum evleneceginiz adami sevismeden secmeyin diye. Gecmis olsun.

İnsan sevişmediği erkekle nasıl evlenebilir ki aklım almıyor? Bigün değil iki gün değil bi ömür yani,kutudan ne çıkarsa razı olanlar şaşırtıyor beni.

Kk da yeni türeyen akım bu mu şimdi ?
%90 ının müslüman oldugu bir ülkede yaşıyoruz ve siz bu duruma sanki burası ABD'ymiş gibi şaşırıyorsunuz!

Müslümanım diyen ve müslümanlığını sözde değil özde yaşayan herkes bilirki nikahsız cinsellik yaşamak dinimizde zinaya girer ve haramdır.

Zina nedir :

Evlilik bağı olmaksızın ergen bir erkeğin ergen bir kadınla isteyerek yaptıkları cinsel birleşmeye zina denir. Bu tariften de anlaşılacağı üzere bekar veya evli olarak bekarla yapılacak cinsi birleşme zina olduğu gibi, evli ile de yapılan cinsi münasebet zinadır. Hatta fahişelerle de yapılan cinsel birleşmenin her türlüsü zinadır. Zina İslam'da hiç hafife alınmayan bir konudur. Çünkü; zina, insanlarda imanı eritici bir haram fiilidir. Toplumların temel birimi olan aile kurumunun kutsallığını zedeleyen, kurulmasını engelleyen, mutluluğu yok eden, nesillerin geleceğini tehdit eden, toplumda kadın ticaretini başlatan, annesi veya babası belli olmayan ve anne baba şefkatinden yoksun problemli çocukları artmasını sağlayan, aileler arasında kavgalara, cinayetlere, özelliklede ölümcül frengi, bel soğukluğu ve
AIDSgibi hastalıklara neden olan yani dünya hayatını çökertici ve ahret azabını arttırıcı bir unsurdur.

Koyu yazıyı daha iyi idrak edebilmek için birden fazla okuyunuz.

Zinaya yaklaşmayın, gerçekten o, 'çirkin bir hayasızlık' ve kötü bir yoldur.(İsra/ 32)

Konuyla ilgili biraz daha ufkunuz genişlemiştir umarım.daha fazlası elinizin altında bi zahmet bakıverin.Bırakın herkes kendi inancına, kendi degerlerine göre karar versin sevişip sevişmeyeceğine. Zinaya düşmeyen insanlara "hayatınızı eksik yasıyorsunuz,evlenmeden once mutlaka olmalı" vs subliminal mesajlar vermeyi bırakın.

Degisik bir yaklasim:KK37: ama bizim toplumumuza pek uygun degil.gercekten boyle sectiysen takdir ettim cesaretinden:KK73:
İlla ki çıplak kalıp girmesi de gerekmiyor. Biraz yakınlaşsa sertleşip sertleşmediğini anlayabilirdi. O kadar çok cinsel problemli kadın ve erkek var ki toplumumuzda.. sapıklık da dahil, hepsi tabularımızdan dolayı malesef.

Bu arada sabah ereksiyonu olmuyor mu eşiniz? Eğer varsa sorunu kolay aşarsınız.

Eşin nasıl durumun farkında değil. Hayatında hiç mi sertleşmedi, hiç mi anlamadı bu işte bir terslik var lastik gibi olmaması gerek bunun diye. Atıyor bence. İnanmazdım hayatta.

Peki uyurken falan yine de düşmez mi dağılmaz mı? Ay bir sürü yorumdan tek merak ettiğim bu. Lütfen aydınlanmak ışıltılara boğulmak istiyorum:dua::KK53:

Bilmem hiç denemedim :KK70:
Dizide gördüm,adam sırt üstü yatıp sırt üstü kalktığından sorun olmuyordu orada. :KK53:

13 ayda birleşme harici epey cinsel macera yaşamışsınız aslında, yapay penisler filan.

Doktor fiziksel bir sorunu yok diyorsa, psikolojiktir o, bi de psikolog deneyin.
Doktora gitmemiş olsaydınız, sorunun fiziksel olup olmadığını test için gece uykuda eşinizin malum bölgesine şerit şeklinde halka kağıt sarın, sabah kağıt dağılırsa, sorun fiziksel değil diyecektim. (Yeni öğrendim bunu, kusura bakmayın kızlar yazmasam çatlardım :KK70: )
Bu adam hic mi dönmeyecek yatakta uyurken de dağılır bozulur kağıt tövbe yarebbim :KK23:

Canım yaa.problem senin vajinanın dar olması değil.sen deneme tahtası değilsin.vajinanın geniş olması büyük problem olurdu.Noolur senin üzerinde denemeyin öyle şeyler. :skandal:

Şimdi bu adam bu derdinin olduğunu bilmiyor muydu?
Ne bencil insanlar var hayret ediyorum yemin ederim.

Bir arkadaşım da tıpkısının aynı sorunu yaşıyor 2 yıl bitti evleneli.
En son ne zaman sevişmeye başlangıç! faaliyetinde bulundunuz diyorum hani sonu zaten olmuyor da :S
Diyor ki bilmem. Hatırlamıyorum senin geçen gelişindeydi sanırım.
O da 5 ay önceydi!

Ama çok iyi yine olsa yine onunla evlenirim falan diyor da..
Evlilikten beklenti meselesi işte bu da..

Dünya iyisi olsa ne olur beni mala, paraya boğsa ne olur?
Kadınlığımı yaşayamıyorum.
Çocuk istesem bile sorun olacak ilerde.
Ne yapayım bu mükemmel adamı.
Benden bu kadar özel sorununu gizlemiş, evlenmiş.
Beni pamuklara sarsa ne olur?

Çok zor bir durum sahiden.
Allah kolaylık versin.