- 13 Temmuz 2017
- 545
- 918
Aynen öyle
Yeniden başladım izlemeye şu ara; hiç dikkat etmemişim bu ayrıntıya, dün 3. sezonun yarısında öğrendim
Benim de tekrar başlayasım geldi şimdii
Sıkkın olunca çok iyi hissettiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle
Yeniden başladım izlemeye şu ara; hiç dikkat etmemişim bu ayrıntıya, dün 3. sezonun yarısında öğrendim
Benim de tekrar başlayasım geldi şimdii
Sıkkın olunca çok iyi hissettiriyor
Peki uyurken falan yine de düşmez mi dağılmaz mı? Ay bir sürü yorumdan tek merak ettiğim bu. Lütfen aydınlanmak ışıltılara boğulmak istiyorum13 ayda birleşme harici epey cinsel macera yaşamışsınız aslında, yapay penisler filan.
Doktor fiziksel bir sorunu yok diyorsa, psikolojiktir o, bi de psikolog deneyin.
Doktora gitmemiş olsaydınız, sorunun fiziksel olup olmadığını test için gece uykuda eşinizin malum bölgesine şerit şeklinde halka kağıt sarın, sabah kağıt dağılırsa, sorun fiziksel değil diyecektim. (Yeni öğrendim bunu, kusura bakmayın kızlar yazmasam çatlardım )
Kadinlar gününe dönmüş yine burası böyle yardımcı olmaya çalışmak gerek ,öncelikle siz gerçekten bu adamı sevip aşık olarak evlendiniz degil mi? Hislerinizden eminseniz bu konuda savasmaya değer ! Bir arkadaşım benzer bir durum için evlilik terapistine gitti , bir gece eşler dus alıp iç çamaşırlarını giyip sadece masaj yapıp bit birbirlerine dokunuyor ....birkaç gün böyle devam edin bir sonraki asama iç çamaşırını da çıkarıp dokunma var ama genital bölgeye dokunma yok sonraki aşama genital bölgeye dokunma hakki da var....bunlar uzun vadede aşama aşama ilerleyecek cinsellik ve son birleşmeye odaklanmayacak birbirinizin bedenini taniyacaksiniz....sonrasi Allahın izniyle gelecek, eşinizin fiziksel sorunu yok anladığım kadarıyla ve bence çocuk planını erteleyin normal insanlar bile çocuk amaçlı cinsellik yaşamaktan cinsellige soğuyor baskı hissediyor önce eşinizin kafasını rahatlatmasi gerek uzun bir tatile çıkın sadece flortlesin kafanızda illa cinsellik çocuk fikri olmasın inanın herşey psikolojik ...
Hep diyorum evleneceginiz adami sevismeden secmeyin diye. Gecmis olsun.
İnsan sevişmediği erkekle nasıl evlenebilir ki aklım almıyor? Bigün değil iki gün değil bi ömür yani,kutudan ne çıkarsa razı olanlar şaşırtıyor beni.
İlla ki çıplak kalıp girmesi de gerekmiyor. Biraz yakınlaşsa sertleşip sertleşmediğini anlayabilirdi. O kadar çok cinsel problemli kadın ve erkek var ki toplumumuzda.. sapıklık da dahil, hepsi tabularımızdan dolayı malesef.Degisik bir yaklasim ama bizim toplumumuza pek uygun degil.gercekten boyle sectiysen takdir ettim cesaretinden
Peki uyurken falan yine de düşmez mi dağılmaz mı? Ay bir sürü yorumdan tek merak ettiğim bu. Lütfen aydınlanmak ışıltılara boğulmak istiyorum
Bu adam hic mi dönmeyecek yatakta uyurken de dağılır bozulur kağıt tövbe yarebbim13 ayda birleşme harici epey cinsel macera yaşamışsınız aslında, yapay penisler filan.
Doktor fiziksel bir sorunu yok diyorsa, psikolojiktir o, bi de psikolog deneyin.
Doktora gitmemiş olsaydınız, sorunun fiziksel olup olmadığını test için gece uykuda eşinizin malum bölgesine şerit şeklinde halka kağıt sarın, sabah kağıt dağılırsa, sorun fiziksel değil diyecektim. (Yeni öğrendim bunu, kusura bakmayın kızlar yazmasam çatlardım )
Bu adam hic mi dönmeyecek yatakta uyurken de dağılır bozulur kağıt tövbe yarebbim
Ay hangi dizi o izlemezsem çatlarımDeli yatıyorsa olmaz herhalde.
Yapışkanlı kağıt olabilir belki, bilemedim, göstermediler o kısmını.