13 Aydır evliyiz ama ilişkiye giremedik(Cinsellik bölümünde açamadım)

Lovelycan nickini bir yerden hatırlıyorum.Ya bir kişi daha kullanıyordu ki bu mümkün değil sanırım.Yada aynı kişi bilemedim.

adam sertleşmeden ilişkiye girmezsiniz boş yere sizin genital organlarınızı suçlamasın.
başka doktorlara gidin, kürler deneyin, bitkisel yöntemlere başvurun ama sakın bu sorunu çözmeden çocuk sahibi olmayın.

Zaten olayın fiziksel kısmı hallolmus demek ki sorun fiziksel değil orası net.
O halde bir cinsel terapiste gidilecek ışinde uzman biri olmalı yoksa zaman kaybı olur iyi araştırın öyle gidin tecrübeli biri olsun mutlaka.
Bir de bu sorunu çözmeden tüp bebek falan olayına girmek çok saçma değil mi ?
Bi sorunu çözün bakalım çift olarak bi cinselliği yaşayın hele .
Yaşlar kaç bu arada ?

Arkadaşlar lütfen yardım edin bana. 13 aylık evliyiz. Ama ilişkiye giremedik. Eşimde serleşme sonu car. Tam sertleşme oluşmuyor. Aylardır doktora gidiyoruz. Kullanılan ilaçlardan sonra hormonlar düzene girdi. Hiçbir sorun yok deniyor. Ancak hala sertleşme Olmuyor. Vajinismus sorununda kullanılan vajinal dilatörlerden denedik. Kızlık zarım delindi. Ancak hala yeterli sertlik olmadığı için beraber olamadık. Penis şeklindeki şeylerden aldık. Eşim belki bunlarla vajina genişlerse bu sertlik yeter de beraber okabiliriz diyor. Ancak yapay penisler girmiyor. Canım acıyor. Bu arada 1 ay önce yaşım geçiyor diye tüp bebek de denedim. Oda negatif oldu. Nolur bu durumları yaşayanlar varsa bana tardım etsin. Eşiminde benim de psikolojilerimiz bozuldu. Eşim geceleri nerdeyse uyumuyor. Nolur yardım edin. Kime gidelim. Kimden yardım isteyelim. Yalvarıyorum yardım edin.
sorun eşinde mi yoksa sende de mi sorun var ? onu anlamadım. ya da sende sorun yoktu da neden kızlık zarını deldirdin sorunlu olan o olduğu halde ? neresinden tutsak elimizde kalacak cinsten bir durum

Ogrenip oyle evlenseydi her sey farkli olurdu.
Kadin versiyonu vajinismus oldugunu saklayarak evlenmek olabilir mesela. Etik mi? Hayir.
Ayrica sevdigimiz adamla sevisemeyeceksek geri kalan her sey anlamsizlasir. Evlilik, ureme ihtiyaci vs. Cunku evliligin yuzde bilmem kaci sevismektir.
evlenmeden adamların hepsini yoklayalım madem:işsiz: belki evlendikten sonra oluştu bu sorun belki psikolojik. Napıcan adamı kapıya mı koycaksın. Ayrıca kadınlar vajinusmus olduğunu evlenmeden nerden bilebilir (ilişki yaşamadıysa)doktor hanım. O da mı önceden bi denesin,bakalım ben vajinusmusmuyum diye:KK51:.

Degisik bir yaklasim:KK37: ama bizim toplumumuza pek uygun degil.gercekten boyle sectiysen takdir ettim cesaretinden:KK73:
Toplumumuza uygun görmeyen sizlersiniz bence de sevişmeden evlenmemek gerekir (bunu derken gidip herkesle yatıp kalkın demiyorum yanlış anlamayın lütfen) ama evliliğin büyük bir kısmı da cinsellik bunu kabul etmek gerekir.

Degisik bir yaklasim:KK37: ama bizim toplumumuza pek uygun degil.gercekten boyle sectiysen takdir ettim cesaretinden:KK73:
toplumumuzun bakış açısından, gelenek ve göreneklerimizden tut; anne babamızın bizi yetiştirme tarzlarına kadar artık yani bir yerde bu dayatmalara dur demek gerekiyor.
kadınlarımızın kısıtlanıp bu durumlara sokulması ne acı.. bazen burada böyle şeyler okudukça belki şakadır yalan yazıyorlardır diyorum, ama okuduğumuz yalan bile olsa bunu gerçekten gerçek hayatta yaşayan kadınlarımız da var...
bu yüzden hep söylüyorum kadınlar çok güçlü olmalı, okumalı ve kendilerini yetiştirmeli. bunlar da yetmez en güçlü olmak için çalışmalı

Size bu vibrator onerisini kim verdi merak ediyorum? Vajinan dar ne? Insanlar vajinalarindan bebek çıkarıyorlar farkinda mısın ne darligi demediniz mi esinize? Cinsel fonksiyon bozuklugu olabilir bunu anlarim, psikolojik sorunlar olur bunu da anlarim da vibrator getirip kadina sokmak nedir arkadas gercekten hayretlik. :KK57:

Yorumlara şaşırmadım ama şöyle düşünmelisiniz aslında. Adam durumun farkındaysa ve kadına bunu söylemiyorsa kandırmış oluyor. Ondan bir gerçeği gizliyor, aldatıyor basbayağı. Cinsellik her şey mi deniyor ama evlilik için tabi ki cinsellik önemli. Evlenmeden evvel adam der ki böyle böyle problemim var, kadın düşünür, benim için önemi yok der, bilerek evlenir. Evlendikten sonra ortaya bu sorun çıkar, beraber aşılır. Ama evleniyorsun bakıyorsun ki adam iktidarsız, burada yine suçlu nasıl kadın oluyor ben anlamıyorum. O kadar eminim ki kadıncağız 13 aydır vajinismusu yenemedim deseydi "aaa o adam seni aldatır yakında" yorumlarından geçilmiyor olacaktı.

sevdiği adamın sorunu var diye sevişip olmadın sen deyip bıraksın mı yani tuhaf bir yaklaşım.
kadın sağlıklı ise neden sağlıksız biriyle ömrünü çürütsün bacım ? çocuk sahibi olmaya hakkı yok mu cinsel yönden mutlu edilmeye hakkı yok mu? zaten sorunu olan aklı başında bir adam hastaneye gider, gidip de evlenmez. ahlaklı olanı dogru olanı budur.

13 ayda birleşme harici epey cinsel macera yaşamışsınız aslında, yapay penisler filan.

Doktor fiziksel bir sorunu yok diyorsa, psikolojiktir o, bi de psikolog deneyin.
Doktora gitmemiş olsaydınız, sorunun fiziksel olup olmadığını test için gece uykuda eşinizin malum bölgesine şerit şeklinde halka kağıt sarın, sabah kağıt dağılırsa, sorun fiziksel değil diyecektim. (Yeni öğrendim bunu, kusura bakmayın kızlar yazmasam çatlardım :KK70: )

Sex and the city esintilerii görüyorum :halay: