dediğim gibi sizin fikriniz saygı duyarım değer yargılarınız bana ters geldiği için yorum yapma gereği duydum25 yasindan itibaren sevisememekle 60 yasinda cinselligin bitmesi cok farkli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dediğim gibi sizin fikriniz saygı duyarım değer yargılarınız bana ters geldiği için yorum yapma gereği duydum25 yasindan itibaren sevisememekle 60 yasinda cinselligin bitmesi cok farkli.
Kötü sevisiyorsa evlenme sende haklısın dene üç beş kişiyi hangisi iyi yapıyorsa onunla evlen.Hep diyorum evleneceginiz adami sevismeden secmeyin diye. Gecmis olsun.
sorun eşinde mi yoksa sende de mi sorun var ? onu anlamadım. ya da sende sorun yoktu da neden kızlık zarını deldirdin sorunlu olan o olduğu halde ? neresinden tutsak elimizde kalacak cinsten bir durumArkadaşlar lütfen yardım edin bana. 13 aylık evliyiz. Ama ilişkiye giremedik. Eşimde serleşme sonu car. Tam sertleşme oluşmuyor. Aylardır doktora gidiyoruz. Kullanılan ilaçlardan sonra hormonlar düzene girdi. Hiçbir sorun yok deniyor. Ancak hala sertleşme Olmuyor. Vajinismus sorununda kullanılan vajinal dilatörlerden denedik. Kızlık zarım delindi. Ancak hala yeterli sertlik olmadığı için beraber olamadık. Penis şeklindeki şeylerden aldık. Eşim belki bunlarla vajina genişlerse bu sertlik yeter de beraber okabiliriz diyor. Ancak yapay penisler girmiyor. Canım acıyor. Bu arada 1 ay önce yaşım geçiyor diye tüp bebek de denedim. Oda negatif oldu. Nolur bu durumları yaşayanlar varsa bana tardım etsin. Eşiminde benim de psikolojilerimiz bozuldu. Eşim geceleri nerdeyse uyumuyor. Nolur yardım edin. Kime gidelim. Kimden yardım isteyelim. Yalvarıyorum yardım edin.
evlenmeden adamların hepsini yoklayalım madem belki evlendikten sonra oluştu bu sorun belki psikolojik. Napıcan adamı kapıya mı koycaksın. Ayrıca kadınlar vajinusmus olduğunu evlenmeden nerden bilebilir (ilişki yaşamadıysa)doktor hanım. O da mı önceden bi denesin,bakalım ben vajinusmusmuyum diye.Ogrenip oyle evlenseydi her sey farkli olurdu.
Kadin versiyonu vajinismus oldugunu saklayarak evlenmek olabilir mesela. Etik mi? Hayir.
Ayrica sevdigimiz adamla sevisemeyeceksek geri kalan her sey anlamsizlasir. Evlilik, ureme ihtiyaci vs. Cunku evliligin yuzde bilmem kaci sevismektir.
Toplumumuza uygun görmeyen sizlersiniz bence de sevişmeden evlenmemek gerekir (bunu derken gidip herkesle yatıp kalkın demiyorum yanlış anlamayın lütfen) ama evliliğin büyük bir kısmı da cinsellik bunu kabul etmek gerekir.Degisik bir yaklasim ama bizim toplumumuza pek uygun degil.gercekten boyle sectiysen takdir ettim cesaretinden
İnsan sevişmediği erkekle nasıl evlenebilir ki aklım almıyor? Bigün değil iki gün değil bi ömür yani,kutudan ne çıkarsa razı olanlar şaşırtıyor beni.Hep diyorum evleneceginiz adami sevismeden secmeyin diye. Gecmis olsun.
toplumumuzun bakış açısından, gelenek ve göreneklerimizden tut; anne babamızın bizi yetiştirme tarzlarına kadar artık yani bir yerde bu dayatmalara dur demek gerekiyor.Degisik bir yaklasim ama bizim toplumumuza pek uygun degil.gercekten boyle sectiysen takdir ettim cesaretinden
hadi eşi tecrübesiz ve bilgisiz bacım da, bu kız neden cahil bu kadarEşin tecrübesiz ve çok bilgisiz.
Mast. yaparken de sorun yaşıyor muymuş?
hai
hadi eşi tecrübesiz ve bilgisiz bacım da, bu kız neden cahil bu kadar
kadın sağlıklı ise neden sağlıksız biriyle ömrünü çürütsün bacım ? çocuk sahibi olmaya hakkı yok mu cinsel yönden mutlu edilmeye hakkı yok mu? zaten sorunu olan aklı başında bir adam hastaneye gider, gidip de evlenmez. ahlaklı olanı dogru olanı budur.sevdiği adamın sorunu var diye sevişip olmadın sen deyip bıraksın mı yani tuhaf bir yaklaşım.
Kızımız
Kızlık zarım delindi o konuda sıkıntı yoh diye şey edince
Bilemeyebilir normal diye şey edebildim biraz
13 ayda birleşme harici epey cinsel macera yaşamışsınız aslında, yapay penisler filan.
Doktor fiziksel bir sorunu yok diyorsa, psikolojiktir o, bi de psikolog deneyin.
Doktora gitmemiş olsaydınız, sorunun fiziksel olup olmadığını test için gece uykuda eşinizin malum bölgesine şerit şeklinde halka kağıt sarın, sabah kağıt dağılırsa, sorun fiziksel değil diyecektim. (Yeni öğrendim bunu, kusura bakmayın kızlar yazmasam çatlardım )
Sex and the city esintilerii görüyorum