KOCASIYIM-Aslında mutlu gibiyim evet 1 YIL 4 AYDIR evliyim görücü usulü evlendim eşimi çokta güzel görüyorum diyemem bana gelirsek %45 engelli raporum var sadece konuşma bozukluğu sorunum var azda sinir onun dışında fiziki hiçbir sorunum yok ama bunları hiç sorun etmedi benimde başıma gelebilir buda senin bir imtihanın dedi kabul etti bu arada Kocaeli Büyükşehir'den işe alıma çağırıldım nasip oldu o hep ben sebep oldum der.Bazı zamanlarda bana kuran-ı kerim okur çok güzel okuyormuş,bütün komşular beni ne zaman görse çok şanslısın salih çok şanslısın eşin çok güzel kuran okuyor diyorlar. Tabi bu düşünceleri beni çok mutlu ediyor.Evini çok temizleyen birisi değil her bayan gibi hergün değil yapıyorum diyor ama inanmıyorum.Eşim anne babasını küçükken kaybetmiş fazla içeriğe giremicem ablası 29 yaşına kadar getirmiş bir aile dostumuzun önerisi ile tanıştık hemde yakın bir şehirde oturuyor(Amasya-Çorum) Öksüz birisi deyince hemen tamam olur deyip kabul ettim hayatımı mafettmeyi dahi göze alıp ona sahip çıkan birisi olmak istedim ama yanlış yaptım galiba birazda duygusal davrandım napayım karakter olarak öyle bir insanım şuan itibariyle çok mutlu bir hayat sürmüyor vajinusmus belasıyla uğraşıyoruz(hafif vaji teşhisi kondu) artık eşime baya baya yaklaşıyorum ama 1 haftadır gene zulüm