• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkinizde Hanginiz Baskınsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Hemen hemen her ilişkide bir 'dominant' vardır. Sizin ilişkinizde kimin dediği oluyor? Karar verirken ona sorma gereği hissediyor musunuz? İlişkinizde hanginiz baskın, test edin!

Test Sonucu : ılişkinizde siz oldukça baskınısınız.
ılişkinizde siz oldukça baskınısınız. Her zaman sizin istedikleriniz oluyor. ılişkinizin rotasını siz belirliyorsunuz. Ama dikkat edin bu bazen çok sıkıcı olabilir ve karşınızdaki kişinin gözünüzde küçülmesine neden olabilir. Sonuç olarak ilişkiden soğuyabilirsiniz. ızin verin de biraz da karşı taraf isteklerini gerçekleştirebilsin.

külliyen yalan tek tarafli diildir iki taraflida baskinizdir birbirimizin kararlarina daima saygi duyariz
seni gidi test seniiiiiiiii:olmaz:

Test Sonucu : İlişkinizde siz oldukça baskınısınız.
İlişkinizde siz oldukça baskınısınız. Her zaman sizin istedikleriniz oluyor. İlişkinizin rotasını siz belirliyorsunuz. Ama dikkat edin bu bazen çok sıkıcı olabilir ve karşınızdaki kişinin gözünüzde küçülmesine neden olabilir. Sonuç olarak ilişkiden soğuyabilirsiniz. İzin verin de biraz da karşı taraf isteklerini gerçekleştirebilsin

zemuszemus evet gercekten de cok sıkıldım artık.. :sinifsinif: ama bu teste bı yalnıslık var.. :gitme: hep benım tarafımdan onaylanan seyler cıktı.. :olmaz: dunya dursa yıne de onun dedıgı olan bır suru sey var.. :delphin: olmaz yalnıs bu test.. mafoldumben

İlişkinizde siz oldukça baskınısınız. Her zaman sizin istedikleriniz oluyor. İlişkinizin rotasını siz belirliyorsunuz. Ama dikkat edin bu bazen çok sıkıcı olabilir ve karşınızdaki kişinin gözünüzde küçülmesine neden olabilir. Sonuç olarak ilişkiden soğuyabilirsiniz. İzin verin de biraz da karşı taraf isteklerini gerçekleştirebilsin

Test Sonucu : ılişkinizde siz oldukça baskınısınız.
ılişkinizde siz oldukça baskınısınız. Her zaman sizin istedikleriniz oluyor. ılişkinizin rotasını siz belirliyorsunuz. Ama dikkat edin bu bazen çok sıkıcı olabilir ve karşınızdaki kişinin gözünüzde küçülmesine neden olabilir. Sonuç olarak ilişkiden soğuyabilirsiniz. ızin verin de biraz da karşı taraf isteklerini gerçekleştirebilsin
:jeyyar:

ben baska bi test yaptim
Test Sonucu : Ruh yaşınız 20-35 arası.
Ruh yaşınız 20-35 arası. Siz ruhsal olarak tam dengedesiniz. Gerçek yaşınız daha küçükse hayat tecrübeleriniz sizi erken olgunlaştırmış. Nerde nasıl davranılması gerektiğini biliyorsunuz. Yerine göre çocuk, yerine göre olgun olabiliyorsunuz, ama ruhunuzdaki gençlik yine de daha ağır basıyor.

İlişkinizde siz oldukça baskınısınız. Her zaman sizin istedikleriniz oluyor. İlişkinizin rotasını siz belirliyorsunuz. Ama dikkat edin bu bazen çok sıkıcı olabilir ve karşınızdaki kişinin gözünüzde küçülmesine neden olabilir. Sonuç olarak ilişkiden soğuyabilirsiniz. İzin verin de biraz da karşı taraf isteklerini gerçekleştirebilsin. kaydirigubbakcemile3

askim da der hep sen cok dominantsin bayiliyorum bu huyuna diye... :) bu gercekten kisilik meselesi yani isteyerek veya kasitli olmuyor. kendimi o an o sekilde buluyorum haha :)

İlişkinizde siz oldukça baskınısınız.
İlişkinizde siz oldukça baskınısınız. Her zaman sizin istedikleriniz oluyor. İlişkinizin rotasını siz belirliyorsunuz. Ama dikkat edin bu bazen çok sıkıcı olabilir ve karşınızdaki kişinin gözünüzde küçülmesine neden olabilir. Sonuç olarak ilişkiden soğuyabilirsiniz. İzin verin de biraz da karşı taraf isteklerini gerçekleştirebilsin.

Onada nefes alabileceği yaşam alanı bırakıyorum aklinialirimsmile

Back