İlişkinin ilk olacağın gün?

Öyle oluk oluk kanama yok canım benim. Ah korkutuyorlar kızları sonra vajiniamusla uğraşıyor millet. Neyse. Sakin ol! Sevdiğin adamla evleniyorsun. Elini tuttuğun, öptüğünde heyecanlandığın. İlk gecenin tamamı heyecanlı ama güzel geçecek. Sonuçta kan dediğin iç cevredeki ince bir katmanın yırtılması. Yani elin kesilse daha çok kanar emin ol. Herşey güzel olacak. İleri de ne kadar saçma bir korku yaşamışım diyeceksin. Güven bize.

Benim kanamam oldukca fazla olmustu. Bazi kisilerde yogun olabiliyor. Carsaf olarak koyu renk kullan derim. Onun disinda alta bisey sereyim kaydi mi kayacak mi dur geldi mi stresi yaşama. Mutluluklar dilerim.

Bünyede bünyeye fark gösteriyor. Kimisinin acı veya kan çok az olurken kimisinde daha fazla oluyor. Eşim sert davranmadığı halde ilk gecede benim baya kanamam olmuştu yatağa geçmişti ama düşüneceğim en son şey yataktı. 2 gün boyunca lekelenme şekilde devam etti. Öyle öldürecek kadar da bir ağrı değil korkmana hiç gerek yok. Bende çok korkuyordum hatta hiç yapamam sanıyordum ilk aydan sonra alıştım ve boşu boşuna korkmuşum bu vücudun doğal düzeniyle son derece uyumluymuş dedim. Korkuyu acıyı kanı hiç düşünme zannettiğin kadar büyük bir olay değil.
Eğer kendi evindeki yatakta olacaksa çarşafın üstüne ekstra sıvı geçirmez alez koymanın öneririm

Bilinç altınızı sakın bunlarla doldurmayın.Rahat olun kasmayın gerisi olacaktır. Çok minicik bir şey bahsettiğiniz olay

benim hiç kanamam olmadı, hatta hiç acı da olmadı.
bu yüzden kişiden kişiye göre değişen bir durum

Hiç gözünde büyütme o kadar 1 damla oldu olmadı arası benim bende çok çekinmiştim ya çok olursa diye otelde kalmıştık o gece afedersiniz şimdiden eşimin kaş bitiminde kararmış içi kan dolu bi sivilce vardı onu sıkıyım dedim ondan bile daha çok kan çıktı bembeyaz yastık mahvolmuştu

Kişiden kişiye değişir ben hep öyle çok kanama olanların abarttığını düşünür inanmazdım bende çok oldu yataktan da kaç kere yıkamaya rağmen çıkmadı lekesi. Herkeste farklı maalesef ben önlemi al derim

Reactions: Z P
Küçük bır havlu serebilirsin kuzum Çok aşırı kanama olmuyor ama kişiden kişiye de değişebilir tabi

Kemdi deneyimim geldi de aklıma kanamaya o kadar odaklanmistim canımın yanmasiyla isi yarıda birakip ödümün patlamasi bir olup 6 ay kacmıstım Allah seni kacırmasin kanama da cok olmadi benim.

İlişkiden sonra ertesi gün peçeteye silik bi leke geldi o kadar zor gördüm zaten

1-2damlacik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…