- 7 Ocak 2021
- 24
- 12
- 29
-
- Konu Sahibi sorumvarbenim
Kanama çok olur yanardağ gibi patlar gider:))Merhaba. Sorum biraz saçma be absürd gelebilir ama bilmediğim için öğrenmek istiyorum
İlk gece kanaması çok olur mu yada nasıl olur yatak çarşaf vs. kirlenir mi bunun için artı bir şey serilmesi gerekir mi o leke sonra çıkmayabilir belki diye size danışmak istedim.
Yok be canim birkaç damla ama partnerin zorlarsa fazla kanama olabiliyor oda herkeste olmuyor zaten korkma relaks olMerhaba. Sorum biraz saçma be absürd gelebilir ama bilmediğim için öğrenmek istiyorum
İlk gece kanaması çok olur mu yada nasıl olur yatak çarşaf vs. kirlenir mi bunun için artı bir şey serilmesi gerekir mi o leke sonra çıkmayabilir belki diye size danışmak istedim.
Kanama oladabilir olmayadabilir ikiside cok dogal. Bence kanamayi dusunmek yerine ilk gece iliskiye girerken rahatlamaniz onemli kafanizin rahat olmasi. O yuzden pekte takmayin kan miktarina falanMerhaba. Sorum biraz saçma be absürd gelebilir ama bilmediğim için öğrenmek istiyorum
Banu çiftçioğlunun youtubeda bunun için çok güzel bir açıklama videosu var açıp izleyin derim. Biz ne desek yalan olur. Herşey çok kişisel. Kişiden kişiye,partnerden partnere değişiyor. Onun için izleyin derim.Merhaba. Sorum biraz saçma be absürd gelebilir ama bilmediğim için öğrenmek istiyorum
Kanama kişiden kişiye değişir merak etme düşündüğün gibi seler su akmiyorMerhaba. Sorum biraz saçma be absürd gelebilir ama bilmediğim için öğrenmek istiyorum
Abartılacak bir kanaması yok ben kimsede duymadım öyle çok kanamam oldu diyen. Benim ilişki esnasında hiç kanamam olmadı mesela. Tuvalete gittiğimde peçeteye lekelenme şeklinde bir kan gelmişti . Çarşafa da geçen kanın lekesi çıkar elbette hiç mi adet kanınız yatağınıza geçmedi? Yani çokta problem edilecek bir durum değil. Belki kanamanız olmayadabilir olursa da kan gövdeyi götürmeyecek rahat olunMerhaba. Sorum biraz saçma be absürd gelebilir ama bilmediğim için öğrenmek istiyorum