İlişkinin başında bu normal mi?

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Yeni çıkmaya başladık 1 hafta oldu.Bugün sabah konuştuk mesela gayet güzel tatlı tatlı konuştu.Arkadaşlarıyla buluşucakmış bugün akşam konusuruz dedik ben de bulusucaktım hala mesaj yok girmemiş zaten whatsappa falan paketi de yok sanırım ondan yazamıyor çok sıkmak istemiyorum bir de daha yeni sizce aksam desem mi merak etmedin mi beni falan.Yoksa bir şey demiyim mi?

Yeni çıkmaya başladık 1 hafta oldu.Bugün sabah konuştuk mesela gayet güzel tatlı tatlı konuştu.Arkadaşlarıyla buluşucakmış bugün akşam konusuruz dedik ben de bulusucaktım hala mesaj yok girmemiş zaten whatsappa falan paketi de yok sanırım ondan yazamıyor çok sıkmak istemiyorum bir de daha yeni sizce aksam desem mi merak etmedin mi beni falan.Yoksa bir şey demiyim mi?
ilk bi iki ay ne doğru dürüst arardı ne sorardı :)) meğer sıkmak istemiyormuş boğulmayayım diye
o da öyle olabilir ağırdan satıyrdur merak etmediğinden değil bekle bakalım:)

Ben bisey demezdim kendi mutlaka sebebi varsa aciklayacaktir.
Yok bisey olmamis gibi devam edip boyle hareketler yapiyorsa surekli zaten iliskim devam etmezdi.
Mesela evlenmeden once bi flortum vardi daha yeni baslamistik biraz sorumsuz bir tipti 2 hafta kadar surdu bu surede gozlemledim.Baktim boyle biri
Hic aciklama yapmadan bitirmistim.
Tutup benimle ilgilenmiyosun,yazmiyorsun muhabbetine girersen zaten zorunda oldugu icin yapar biyerde yine patlak verir ben boyle dusunuyorum

Kim bilir halen arkadaslar ile beraber ve keyifli bir zaman geçiriyordur. Sakin mesaj yollama. Ve "beni özledin" mi gibi laflar etme. Sadece 1 gündü ve elbette arkadaslarina zaman ayirabilir. Mesaj yolladiginda nasil geçti diye sor ve sende kendi gününden anlatabilirsin.

Kim bilir halen arkadaslar ile beraber ve keyifli bir zaman geçiriyordur. Sakin mesaj yollama. Ve "beni özledin" mi gibi laflar etme. Sadece 1 gündü ve elbette arkadaslarina zaman ayirabilir. Mesaj yolladiginda nasil geçti diye sor ve sende kendi gününden anlatabilirsin.
Teşekkür ederim :oops:

hic ellemeyin elbet yazacaktir sonra sakince bi sorarsin belki sms biti belki haberin oldugu icin yazma geregi duymamis olabilir. cok yenisiniz o yuzden ikibiz de su an birbirinize temkinli yaklasiyorsunuz

Teşekkür ederim :oops:

Keske bende iliskimin basinda kk'ünü bilseydim, çok salakça seyler yaptigim olmustu :KK70:

Hiç endiselenme canim. Mühtemelen askam diye düsünüp, ortam iyi olunca çikamadi bir türlü. Simdi senin ile mesajlassa bu sefer arkadaslari sakalasip biraz alay edecekler.

En iyisi bir film aç, yanina biraz çikolata yada dondurma ye, keyfine bak, aklindan çikar. Sana geri dönecektir eminim :)

Hic birsey deme zaten merak ederse sorar ..

Birnkac hafta gözlemle eger gercekten böyleyse sende ona göre davranirsin...

Hayır tabi ki de sorulur mu hiç. Bir hafta ne ki daha sorarsan senden kaçmaya başlar şimdiden boğuyor beni diye. Ağır olmalı kızlar bu arama sorma işinde yoksa hemen kaçacak yer arıyor erkekler.

Yani merak etmemiş demek ki. Yada arkadaşlarıyla geyiğe bağladı...

Zamana bırak bence.

bir şey deme bence bakalım o nasıl davranıyor ne diyor

X